Talcott Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 I to tak zwanych " trudnych":placz::placz::placz: Quote
luka1 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 a ja myslę że ona po zabraniu do domu szybko zaufa człowiekowi który ja zabierze z tego koszmaru. Quote
Talcott Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No jasne - tylko nie może to byc ktoś kto od razu pchałby się z łapami albo z dziećmi :-( Quote
lilith27 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 będzie stety jak domek będzie z kochającym ludziem hopsa mała Quote
Talcott Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Biedna Kajunia:placz::placz::placz: Dobranoc psiaczku! Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 jeśli jutro pojadę do schroniska moze wyjdziemy na spacer Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 najpierw to mi sie musi udać ją wyciągnąć z boksu, ale to jutro Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tiaaaa " ino oni nie chcą chcieć" Q........ patrze właśnie na Bulcię - taką zupełnie " szurnietą" " nieadopcyjną" za którą mój TZ świata nie widzi ..... Cholera cholera cholera sorki mam doła Kajuniu wybacz ciotce - ja wiem to 3 tygodnie - i po problemie byłoby:-( Quote
luka1 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/6618/dscn14xx59fr1.jpg[/IMG] [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/9290/dscn14xx61gx9.jpg[/IMG] Quote
luka1 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 nie wiem czy pozycja suni na tych zdjeciach to przymiarka do koopy czy ona w ten sposób sie porusza. Wypusciłam ja z boksu i cały czas tak skrzywiona biegała. Moze ciągnęły ja kołtuny? Nie wiem . Koopy nie zrobiła, za to podeszła do mnie i dała sie głaskać i drapać i wcale zębów nie pokazywała. Ma strasznie zaniedbane futerko. Na grzbiecie zbite kłaki jak filc a pod brzuszkiem pewnie nie jest lepiej. Cała skóra swędzi ale to wynik nieusunietej starej sierści. Poza boksem - zero agresji. W pewnym momencie uciekła do boksu ukryła sie w budzie i zaczęła błyskać zębiskami. Koniec dobroci. To mnie upeniło, że zabranie jej ze schroniska i mądre postepowanie w domu zmieni ją ale do tego trzeba kogoś kto będzie wiedział jak z nią postepować. Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='luka1']nie wiem czy pozycja suni na tych zdjeciach to przymiarka do koopy czy ona w ten sposób sie porusza. [/quote] Hmm...wygląda jak przymiarka do kupy ale z drugiej strony, skoro chodziła tak cały czas to wydaje mi się, że to jednak ze strachu :roll: kurde, ciężko cokolwiek powiedzieć :shake: Quote
Recommended Posts