Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tiaaaa " ino oni nie chcą chcieć"

Q........ patrze właśnie na Bulcię - taką zupełnie " szurnietą" " nieadopcyjną"

za którą mój TZ świata nie widzi .....

Cholera cholera cholera

sorki mam doła

Kajuniu wybacz ciotce - ja wiem to 3 tygodnie - i po problemie byłoby:-(

Posted

nie wiem czy pozycja suni na tych zdjeciach to przymiarka do koopy czy ona w ten sposób sie porusza.
Wypusciłam ja z boksu i cały czas tak skrzywiona biegała. Moze ciągnęły ja kołtuny? Nie wiem . Koopy nie zrobiła, za to podeszła do mnie i dała sie głaskać i drapać i wcale zębów nie pokazywała. Ma strasznie zaniedbane futerko. Na grzbiecie zbite kłaki jak filc a pod brzuszkiem pewnie nie jest lepiej. Cała skóra swędzi ale to wynik nieusunietej starej sierści. Poza boksem - zero agresji. W pewnym momencie uciekła do boksu ukryła sie w budzie i zaczęła błyskać zębiskami. Koniec dobroci.
To mnie upeniło, że zabranie jej ze schroniska i mądre postepowanie w domu zmieni ją ale do tego trzeba kogoś kto będzie wiedział jak z nią postepować.

Posted

[quote name='luka1']nie wiem czy pozycja suni na tych zdjeciach to przymiarka do koopy czy ona w ten sposób sie porusza.
[/quote]
Hmm...wygląda jak przymiarka do kupy ale z drugiej strony, skoro chodziła tak cały czas to wydaje mi się, że to jednak ze strachu :roll: kurde, ciężko cokolwiek powiedzieć :shake: