Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maurycy ma ok. roku, jest kontaktowy, towarzyski, dogaduje się z innymi psami i suczkami. Piękny Maurycy to tajfun energii na spacerach, ale doskonale rozumie, czego się od niegooczekuje, jest bardzo inteligentny. Jest młodziutki, można go jeszcze bardzo wiele nauczyć.

Pokochaj ślicznego Maurycego, zabierz go do domu.

Pies jest po kastracji, posiada chip.

E-mail: [email protected] [email protected]

Kontakt tel. 693 63 32 11 i 604 10 50 18

Schronisko w Olsztynie, ul Turystyczna 2, tel. 089 534 88 88

Posted

nika28 napisał(a):
Przepiękny, ale co on wogóle robi w schronisku ??? Mam nadzieję że szybko znajdzie domek :loveu:

Ja tez mam taka nadzieje:roll:wrzuce go na terier...:p

Posted

Jagoda* napisał(a):
Maurycy, jak wszystko dobrze pójdzie, jeszcze w tym tygodniu będziesz w nowym domu...

trzymam moooocno kciuki żeby się udało:thumbs::cool2:

Posted

Jagoda* napisał(a):
Maurycy, jak wszystko dobrze pójdzie, jeszcze w tym tygodniu będziesz w nowym domu...

Jagodko naprawde:-otak sie ciesze:multi:i :thumbs:

Posted

Jagoda* napisał(a):
Psiaczku, bądź szczęśliwy!:lol:
Państwo obiecali zdjęcia z nowego domu.

Hura,hura:multi::multi::multi:niech cie kochaja,tak jak na to zasługujesz-mocno:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Patrzę i zazdroszczę, ja swoją Florkę z Palucha miałam na kolanach tylko jeden raz, a jest z nami już trzy miesiące... Każda próba wzięcia na ręce czy kolana kończy sie pokazaniem brzuszka, bo to dla niej rodzaj pozbawienia wolności :-(.

Posted

kajtek napisał(a):
Patrzę i zazdroszczę, ja swoją Florkę z Palucha miałam na kolanach tylko jeden raz, a jest z nami już trzy miesiące... Każda próba wzięcia na ręce czy kolana kończy sie pokazaniem brzuszka, bo to dla niej rodzaj pozbawienia wolności :-(.

Pewnie miała złe doświadczenia, z czasem pozwoli...;)

• 3 months later...