bumel Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 koosiek napisał(a):Ale fajnie :multi: Coś te psiaki od Bumel szczęście mają. Teraz pora na Brutusa :eviltong: no i Brutulowi i Rudemu i paru innym jeszcze koniecznie trzeba domki znaleźć:razz: Taka nowina o Maksie!!! super!!! Mam tylko nadzieję, że powiedzieli nowemu domkowi, że Maksiu w zabawie może się czasem troche zapędzić i uszczypnąć:oops:. Mam nadzieję, że teraz chłopak będzie miał dużo sposobności, żeby sobie pobiegać na wolności. Powodzenia psiaku! Quote
pidzej Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 No i niestety wraca...ciekawe dlaczego, ale trochę się obawiałam, Maks niby normalny pies ale specyficzny, na pewno mógł na początku w nowym miejscu pojękiwać i niecierpliwić się... albo skakać i szczypać bez powodu. Ale nie wiadomo jaki był rzeczywisty powód, mam nadzieję że ktoś wkrótce napisze. Quote
pumcia02 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 powodem byl mąż, ale żona męża będzie przekonywac... Quote
koosiek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mąż, czyli? Nic nie wiedział o nowym psie? :roll: Quote
pumcia02 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 nie wiem na czym to polegało :oops: ale podobno babka strasznie fajna, i bardzo jej zalezy wiec szkoda zeby stracic ta szanse.. tym bardziej ze chodzi o Maksa.. Quote
bumel Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Właśnie doczytałam, że jednak nie udało się Maksowi, kuźwa... No nic, ja tam dalej wierzę w cuda:cool1:, tylko czasem trzeba pomóc w ich spełnieniu. Dorobię Maksiowi ogłoszeń. Quote
siekowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Maksio ma się dobrze, ale musi kilka razy dziennie dostawać dwa rodzaje kropel do oczu. Trzeba się porządnie zabrać za jego ogłaszanie. Quote
koosiek Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A co on ma z oczami? Czy to to samo, co miał Cygan? Maksio też ma tak strasznie zaropiałe, jak Cyganek miał :( Quote
Agnieszka103 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 koosiek podała link do Maksa na wątku naszego Cezara. Słuchajcie, po historii Cezarka naprawdę wierzę, że również Maks trafi w czyjeś serce... Te psiaki, jak się okazuje, wcale nie są skazane na dożywocie w schronisku. Myślę, że podstawą są ogłoszenia. Gdzie tylko się da. Im więcej osób będzie o maksie słyszało tym większe szanse dla niego. Trzymam mocno kciuki! Quote
izabela1234 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Koosiek kurcze taki piękny pies słuchaj czy Maksa można zaliczyć już do straszym piesków. Bambaryłek vel Cezar poszedł z ogłoszenia psie marzenia - ogłoszenie dla starszych psów. Tam zajrzała Pani Ania Quote
koosiek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zdecydowanie starszy, ma ok. 10 lat :( Na psiegranych już jest (tylko niestety główne zdjęcie się nie otwiera): http://psiegrane-marzenia.pl/pokaz-Maks-782.html Quote
siekowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Szczerze to nie pamiętam co dokładnie stwierdzili mu z tymi oczami i co miał Cygan, ale dostają te same krople. Chcemy spróbować przenieść Maksa do azylowego biura. :) Bardzo miło wiedzieć, że pani wypatrzyła Bambaryłka na psiegranych. :) Muszę poprawić tam także azylowe psy, ale niestety kiepsko u mnie z czasem i nie mam dobrego dostępu do internetu. Koosiek jeśli masz trochę czasu to możesz od nowa pododawać tam azylowe psy, ja wtedy usunę ich stare ogoszenia. Quote
koosiek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='siekowa']Szczerze to nie pamiętam co dokładnie stwierdzili mu z tymi oczami i co miał Cygan, ale dostają te same krople. Chcemy spróbować przenieść Maksa do azylowego biura. :) Cygan miał zespół suchego oka, czy jakoś tak. Koosiek jeśli masz trochę czasu to możesz od nowa pododawać tam azylowe psy, ja wtedy usunę ich stare ogoszenia. Mogę powrzucać, tylko trochę to potrwa. Quote
izabela1234 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Co tam u Maksa co to jest azylowe biuro ?? Quote
koosiek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 izabela1234 napisał(a):Co tam u Maksa co to jest azylowe biuro ?? Biuro jak biuro ;) Niewielki budynek, w którym mieszka kilka psiaków. Quote
izabela1234 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kurcze taki piękny pies ze nie może znaleźc domku Quote
siekowa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Maksio w biurze wydaje się być bardzo zadowolony. :) To, że Maks mieszkał z tą panią tylko przez dwa lata jest chyba jakąś ściemą. W azylu jest jego stara książeczka z datą urodzenia 12.05.99 i szczepieniami od 99 r. Quote
izabela1234 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Maksio wskakuj na pierwsza biedy piesku Quote
gosia1701 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Maksio wskakuj na pierwsza biedny piesku tak Maksio do góry ! :p Quote
Recommended Posts