pidzej Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 oo dzięki Mariolka:) później edytuję pierwszy post i ogłoszę, w końcu super zdjęcia. A co mu się w nosek stało? Quote
sherina Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 zdjęcia świetne :lol: toż to zupełnie inny pies ;) śliczny jest.. Quote
Agnieszka Dębowska Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Faktycznie , bardzo ladnie wygląda . Quote
pidzej Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Byłam wczoraj na krótkim spacerze z Maksem. Straszny upał. Bidula płacze chyba najbardziej ze wszystkich psow. Średnio umie zostawać sam, ciągle rozwala sobie nos. To chyba on robił demolkę jak pani była w szpitalu, bo teraz jak Agat zostaje sam to nic nie jest zniszczone. Quote
sherina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Maksiu jest spragniony swojego domku, biedaczek:-( Quote
pumcia02 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 pidzej napisał(a):Byłam wczoraj na krótkim spacerze z Maksem. Straszny upał. Bidula płacze chyba najbardziej ze wszystkich psow. Średnio umie zostawać sam, ciągle rozwala sobie nos. To chyba on robił demolkę jak pani była w szpitalu, bo teraz jak Agat zostaje sam to nic nie jest zniszczone. to bedzie utrudniało adopcje :( kurcze gdzie on ma ogloszenia. moze trzeba wymyslec jakis nowy tekst czy cos? Quote
pumcia02 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Paulina te foty nie chcą mi przejść przez skrzynke :/ Quote
Recommended Posts