Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no nic, póki nie spróbuję, to się nie dowiem :) ale myślałam, że to mniejsze jest, a takie duże fajne. tylko czy to ta sama firma z której ja mam zamiar sprowadzać? JW Pet?

Posted

Illusion napisał(a):
I nawet nie podeszłaś? :mad:

Przechodziłaś koło mnie z tą cudowną szarą istotką:lol: i z dziewczyną z takim łaciatym szczeniorem :)
Oo ta fajnaaa piłka.... ja nie mogę oglądać Gin bo nagnę prawo goląc mojego druciaka :placz::diabloti:

Posted

motyleqq napisał(a):
mi to zapach nie przeszkadza :lol:

Mi aż tak w sumie też nie, ale Gina czasami wybrzydza, więc zapach jest na + :lol:.

westie_justa napisał(a):
Przechodziłaś koło mnie z tą cudowną szarą istotką:lol: i z dziewczyną z takim łaciatym szczeniorem :)
Oo ta fajnaaa piłka.... ja nie mogę oglądać Gin bo nagnę prawo goląc mojego druciaka :placz::diabloti:

Ale musiałaś być bez westika, bo nic takiego nie rzuciło mi się w oczy, mogłaś zaczepić :eviltong:.
Łysy westik? Tego to chyba jeszcze nie było :cool3:.

Posted

Illusion napisał(a):
Mi aż tak w sumie też nie, ale Gina czasami wybrzydza, więc zapach jest na + :lol:.

a, no to teraz rozumiem :lol: Karlie jest niemiecką firmą? bo weszłam na ich stronę chyba oficjalną, i nie mogę znaleźć tych piłek. a podoba mi się ich wielkość, fajnie byłoby też je sprowadzić, bo te z JW Pet chyba są takie małe, 'normalne'

Posted

motyleqq napisał(a):
no nic, póki nie spróbuję, to się nie dowiem :) ale myślałam, że to mniejsze jest, a takie duże fajne. tylko czy to ta sama firma z której ja mam zamiar sprowadzać? JW Pet?

jak będziesz testerów szukała to chętnie się skuszę ;)

btw, w polsce też je można gdzieś kupić ale za horrendalne pieniądze i chyba tylko czarne

Posted

[quote name='Illusion']
Ale musiałaś być bez westika, bo nic takiego nie rzuciło mi się w oczy, mogłaś zaczepić :eviltong:.
Łysy westik? Tego to chyba jeszcze nie było :cool3:.
No bez westika byłam, tak to by sie na pewno rzuciło :eviltong: chciałam porobić zdjęć, i myslalam że z psem bym nie ogarnęła, ale w sumie nie było jakoś dużego zamieszania.
Było było 2 lata temuy :evil_lol: http://2.bp.blogspot.com/-0S5UtTJQKGU/T0-TJQ6OK6I/AAAAAAAAB28/gSqcEdZOA-o/s1600/DSC01744.JPG teraz by to wyglądało by to inaczej no ale co zrobić jak na plechach szczota hodowana 2 lata :lol: pozostaje krótko rwać, a uwierz trymowanie męczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']jak będziesz testerów szukała to chętnie się skuszę ;)

btw, w polsce też je można gdzieś kupić ale za horrendalne pieniądze i chyba tylko czarne

hehe będę pamiętać ;)

nie widziałam, ale już ktoś mówił że są. w każdym bądź razie na pewno nie te z JW Pet, bo producent(USA) odesłał mnie do dystrybutora w Niemczech, czyli nikt w Polsce tego nie sprowadza

znalazłam już te Karlie, są aż 4 rozmiary :) http://www.karlie.de/karlie/en/New_website-Shop-ShopDetail_3117/cat/dogs/prod/BOOMER_Cube_774/

Posted

[quote name='motyleqq']a, no to teraz rozumiem :lol: Karlie jest niemiecką firmą? bo weszłam na ich stronę chyba oficjalną, i nie mogę znaleźć tych piłek. a podoba mi się ich wielkość, fajnie byłoby też je sprowadzić, bo te z JW Pet chyba są takie małe, 'normalne'

Tak, niemiecką ;).
http://www.karlie.de/karlie/de/Webseite_neu-Shop-ShopDetail_3117/cat/Hunde/prod/BOOMER_Cube_774/

[quote name='Unbelievable']jak będziesz testerów szukała to chętnie się skuszę ;)

Właśnie widziałam gdzieś w sieci czarne, ale nie były typowo dla psów, tylko do nauki łapania z tego co pamiętam.

Posted

Jeeeeeeeej, macie ażuraaa, kurde, też chce :diabloti:
Mi się strasznie podobają, ale jestem jeszcze ciekawa jak Fifka by na nią zareagowała, kurdeee czemu tak ciężko jest z tym moim psem pod względem zabawek :roll:

Posted

Kashdog napisał(a):
Mi się strasznie podobają, ale jestem jeszcze ciekawa jak Fifka by na nią zareagowała, kurdeee czemu tak ciężko jest z tym moim psem pod względem zabawek :roll:

wczoraj widziałam psa strasznie podobnego do Fifki, stałam chwilę i myślałam, czy to Ty :lol:

a macie doświadczenie z piłkami Planet Dog? są niesamowicie drogie, warte tej ceny?

Posted

motyleqq napisał(a):
wczoraj widziałam psa strasznie podobnego do Fifki, stałam chwilę i myślałam, czy to Ty :lol:

a macie doświadczenie z piłkami Planet Dog? są niesamowicie drogie, warte tej ceny?

Haha, coraz częściej słyszę o takich sytuacjach z udziałem Fifki :diabloti:

Z tego co wiem to ludzie sobie chwalą no i kurde ten miętowy smak może być kuszący dla mojego psa, już z rok myślę nad tą piłką :evil_lol:

Posted

Kashdog napisał(a):

Gin na początku nie wiedziała za bardzo co z tym zrobić, więc jej rzuciłam, kazałam przynieść - wtedy Gin zorientowała się, że to można nosić w pysku, a potem dałam komendę na złapanie i ładnie się szarpała :).

Posted

motyleqq napisał(a):
znaczy, nie są warte ceny bo się gubią? :cool3:

tak! ostatnio zgubiłam swoją zielono niebieską, była super - wytrzymała i miękka... Przeżyłam osobistą tragedię i postanowiłam, że więcej nie kupię takiej drogiej piłki, po czym pojechałam do Warszawy i zobaczyłam te abażurowe :lol:

Posted

[quote name='Fides79']fantastyczna ta leśna sesja, szczególnie spodobało mi się zdjęcie Gin stojącej na starym ściętym pniu
a koleżka labek ma bardzo sympatyczną mordkę, tylko to chyba jakaś nowa odmiana - miniaturowa ;)

http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/toys/IMG_2322.jpg chciałam kupić taką piłkę dla mojego Felka tylko nigdzie nie mogę znaleźć, gdzie kupiłaś??

Odmiana - australijski kelpie :evil_lol:

[quote name='Illusion']
W każdym razie zza granicy, znajoma załatwiała :smile:.

:)