Illusion Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Kamila, serio? :lol: W każdym razie zza granicy, znajoma załatwiała :). Quote
motyleqq Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 spoko :) ja nawiązałam kontakt z producentem, więc... powinno coś z tego być :cool3: ale jakoś się boję, że mój pies od razu to rozwali Quote
Illusion Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Znajoma mówi, że są bardzo wytrzymałe, a u niej testują to ASTy i staffiki :). Quote
motyleqq Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 no nic, póki nie spróbuję, to się nie dowiem :) ale myślałam, że to mniejsze jest, a takie duże fajne. tylko czy to ta sama firma z której ja mam zamiar sprowadzać? JW Pet? Quote
Illusion Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Nie, to Karlie ;). Jest waniliowa, więc tak bardzo nie czuć gumą, była w trzech rozmiarach, tj. taka jak nasza, trochę mniejsza i większa. Quote
Yuveza Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Illusion napisał(a):I nawet nie podeszłaś? :mad: Przechodziłaś koło mnie z tą cudowną szarą istotką:lol: i z dziewczyną z takim łaciatym szczeniorem :) Oo ta fajnaaa piłka.... ja nie mogę oglądać Gin bo nagnę prawo goląc mojego druciaka :placz::diabloti: Quote
Illusion Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 motyleqq napisał(a):mi to zapach nie przeszkadza :lol: Mi aż tak w sumie też nie, ale Gina czasami wybrzydza, więc zapach jest na + :lol:. westie_justa napisał(a):Przechodziłaś koło mnie z tą cudowną szarą istotką:lol: i z dziewczyną z takim łaciatym szczeniorem :) Oo ta fajnaaa piłka.... ja nie mogę oglądać Gin bo nagnę prawo goląc mojego druciaka :placz::diabloti: Ale musiałaś być bez westika, bo nic takiego nie rzuciło mi się w oczy, mogłaś zaczepić :eviltong:. Łysy westik? Tego to chyba jeszcze nie było :cool3:. Quote
motyleqq Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Illusion napisał(a):Mi aż tak w sumie też nie, ale Gina czasami wybrzydza, więc zapach jest na + :lol:. a, no to teraz rozumiem :lol: Karlie jest niemiecką firmą? bo weszłam na ich stronę chyba oficjalną, i nie mogę znaleźć tych piłek. a podoba mi się ich wielkość, fajnie byłoby też je sprowadzić, bo te z JW Pet chyba są takie małe, 'normalne' Quote
Unbelievable Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 motyleqq napisał(a):no nic, póki nie spróbuję, to się nie dowiem :) ale myślałam, że to mniejsze jest, a takie duże fajne. tylko czy to ta sama firma z której ja mam zamiar sprowadzać? JW Pet? jak będziesz testerów szukała to chętnie się skuszę ;) btw, w polsce też je można gdzieś kupić ale za horrendalne pieniądze i chyba tylko czarne Quote
Yuveza Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Illusion'] Ale musiałaś być bez westika, bo nic takiego nie rzuciło mi się w oczy, mogłaś zaczepić :eviltong:. Łysy westik? Tego to chyba jeszcze nie było :cool3:. No bez westika byłam, tak to by sie na pewno rzuciło :eviltong: chciałam porobić zdjęć, i myslalam że z psem bym nie ogarnęła, ale w sumie nie było jakoś dużego zamieszania. Było było 2 lata temuy :evil_lol: http://2.bp.blogspot.com/-0S5UtTJQKGU/T0-TJQ6OK6I/AAAAAAAAB28/gSqcEdZOA-o/s1600/DSC01744.JPG teraz by to wyglądało by to inaczej no ale co zrobić jak na plechach szczota hodowana 2 lata :lol: pozostaje krótko rwać, a uwierz trymowanie męczy :evil_lol: Quote
motyleqq Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Unbelievable']jak będziesz testerów szukała to chętnie się skuszę ;) btw, w polsce też je można gdzieś kupić ale za horrendalne pieniądze i chyba tylko czarne hehe będę pamiętać ;) nie widziałam, ale już ktoś mówił że są. w każdym bądź razie na pewno nie te z JW Pet, bo producent(USA) odesłał mnie do dystrybutora w Niemczech, czyli nikt w Polsce tego nie sprowadza znalazłam już te Karlie, są aż 4 rozmiary :) http://www.karlie.de/karlie/en/New_website-Shop-ShopDetail_3117/cat/dogs/prod/BOOMER_Cube_774/ Quote
Illusion Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='motyleqq']a, no to teraz rozumiem :lol: Karlie jest niemiecką firmą? bo weszłam na ich stronę chyba oficjalną, i nie mogę znaleźć tych piłek. a podoba mi się ich wielkość, fajnie byłoby też je sprowadzić, bo te z JW Pet chyba są takie małe, 'normalne' Tak, niemiecką ;). http://www.karlie.de/karlie/de/Webseite_neu-Shop-ShopDetail_3117/cat/Hunde/prod/BOOMER_Cube_774/ [quote name='Unbelievable']jak będziesz testerów szukała to chętnie się skuszę ;) btw, w polsce też je można gdzieś kupić ale za horrendalne pieniądze i chyba tylko czarne Właśnie widziałam gdzieś w sieci czarne, ale nie były typowo dla psów, tylko do nauki łapania z tego co pamiętam. Quote
Kashdog Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Jeeeeeeeej, macie ażuraaa, kurde, też chce :diabloti: Mi się strasznie podobają, ale jestem jeszcze ciekawa jak Fifka by na nią zareagowała, kurdeee czemu tak ciężko jest z tym moim psem pod względem zabawek :roll: Quote
motyleqq Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Kashdog napisał(a):Jeeeeeeeej, macie ażuraaa, kurde, też chce :diabloti: Mi się strasznie podobają, ale jestem jeszcze ciekawa jak Fifka by na nią zareagowała, kurdeee czemu tak ciężko jest z tym moim psem pod względem zabawek :roll: wczoraj widziałam psa strasznie podobnego do Fifki, stałam chwilę i myślałam, czy to Ty :lol: a macie doświadczenie z piłkami Planet Dog? są niesamowicie drogie, warte tej ceny? Quote
Kashdog Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 motyleqq napisał(a):wczoraj widziałam psa strasznie podobnego do Fifki, stałam chwilę i myślałam, czy to Ty :lol: a macie doświadczenie z piłkami Planet Dog? są niesamowicie drogie, warte tej ceny? Haha, coraz częściej słyszę o takich sytuacjach z udziałem Fifki :diabloti: Z tego co wiem to ludzie sobie chwalą no i kurde ten miętowy smak może być kuszący dla mojego psa, już z rok myślę nad tą piłką :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Nie są warte swej ceny, co z tego że zajebiste jak i tak się gubią :placz: :diabloti: Quote
Illusion Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Kashdog napisał(a):Jeeeeeeeej, macie ażuraaa, kurde, też chce :diabloti: Mi się strasznie podobają, ale jestem jeszcze ciekawa jak Fifka by na nią zareagowała, kurdeee czemu tak ciężko jest z tym moim psem pod względem zabawek :roll: Gin na początku nie wiedziała za bardzo co z tym zrobić, więc jej rzuciłam, kazałam przynieść - wtedy Gin zorientowała się, że to można nosić w pysku, a potem dałam komendę na złapanie i ładnie się szarpała :). Quote
motyleqq Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 mineralna_ napisał(a):Nie są warte swej ceny, co z tego że zajebiste jak i tak się gubią :placz: :diabloti: znaczy, nie są warte ceny bo się gubią? :cool3: Quote
mineralna_ Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 motyleqq napisał(a):znaczy, nie są warte ceny bo się gubią? :cool3: tak! ostatnio zgubiłam swoją zielono niebieską, była super - wytrzymała i miękka... Przeżyłam osobistą tragedię i postanowiłam, że więcej nie kupię takiej drogiej piłki, po czym pojechałam do Warszawy i zobaczyłam te abażurowe :lol: Quote
wikikoniki Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='motyleqq']znaczy, nie są warte ceny bo się gubią? :cool3: Quote
Fides79 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 fantastyczna ta leśna sesja, szczególnie spodobało mi się zdjęcie Gin stojącej na starym ściętym pniu a koleżka labek ma bardzo sympatyczną mordkę, tylko to chyba jakaś nowa odmiana - miniaturowa ;) http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/toys/IMG_2322.jpg chciałam kupić taką piłkę dla mojego Felka tylko nigdzie nie mogę znaleźć, gdzie kupiłaś?? Quote
Illusion Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='Fides79']fantastyczna ta leśna sesja, szczególnie spodobało mi się zdjęcie Gin stojącej na starym ściętym pniu a koleżka labek ma bardzo sympatyczną mordkę, tylko to chyba jakaś nowa odmiana - miniaturowa ;) http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/toys/IMG_2322.jpg chciałam kupić taką piłkę dla mojego Felka tylko nigdzie nie mogę znaleźć, gdzie kupiłaś?? Odmiana - australijski kelpie :evil_lol: [quote name='Illusion'] W każdym razie zza granicy, znajoma załatwiała :smile:. :) Quote
Recommended Posts