Ulka18 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Biedne te maluchy w schronisku. Nie powinno ich w ogole byc. PS. Mam nadzieje, ze kierownik rozpocznie akcje sterylizacyjna u Jogi w Stalowej Woli i w ten sposob zredukuje sie liczba niesterylizowanych suczek, a w przyszlosci maluchow. Quote
Reno2001 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Kochanie, ciotka Reno cały czas trzyma kciuki za ciebie. Walcz, dziecino!!! Quote
Doda_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dziś p.Monika napisała mi SMS-a, ze dzwonil do niej ktoś (kierownik schroniska albo pracownik albo ktoś inny) i powiedzial ze Egida lepiej się czuje. jeśli taka jest prawda, to bardzo się ciesze. Quote
Ulka18 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jesli dzwonil mezczyzna, to mogl to byc tylko kierownik schroniska. Mam nadzieje, ze Egida juz niedlugo pojedzie do swojego domu. Quote
Doda_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ulka ja tez mam taka nadzieje, niech Egida wraca jak najszybciej do zdrowia, to szybko pojedzie do nowego domku. Quote
Ulka18 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A Pani Monika skad jest? Daleko ma do Mielca? Mam nadzieje, ze Egida byla zwyczajnie chora, ze to nie byla nosowka. Quote
Doda_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ulka18 napisał(a):A Pani Monika skad jest? Daleko ma do Mielca? Mam nadzieje, ze Egida byla zwyczajnie chora, ze to nie byla nosowka. Jest z Rzeszowa ;) Quote
Reno2001 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Egidziu, zdrowiej maleńka, zdrowiej. Domek juz czeka na ciebie!!! Ja jeszcze nie potrafie sie tym cieszyc. Będę, kiedy będzie już pewne, że ona wyzdrowieje. Quote
Doda_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Monika pisala mi SMSa, ze Egida nie chce jesc.. :-( Czy ktos wie, jak jej zdrowie ? Quote
Ulka18 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Pani Monika chyba dzwonila dzisiaj do kierownika, jego odpowiedz na mojego maila ponizej. Temat: Re: Egida sunia owczarek malutka Od: "Profil1" <[email protected]> Data: Cz Maja 8 2008, 11:12 am Nie ja dzwoniłem tylko ta Pani do mnie. I wcale nie jest tak wesoło. Już drugi dzień nie je. Quote
Doda_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Egido!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie poddawaj sie!!! Domek juz na Ciebie czeka!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nikki Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Biedna sunia :( Taka malutka. Jak ona się czuje? Zaczęła jeść? Quote
Doda_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Monika dzwonila do kierownika, mowil ze egida zjadla cos z miski.... Quote
Ulka18 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Zapytam zaraz kierownika. Dzisiaj caly dzien bylam na wyjezdzie, dopiero teraz zabieram sie za zmiany na stronie i sprawy schroniska. Quote
Reno2001 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Egidziu kochana. Pani Monika chce ci dac domek. Więc walcz maleńka, walcz!!! Quote
Ulka18 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Niestety nie udalo sie malutkiej Egidzi :placz::placz::placz: A domek juz byl tak blisko ......... Temat: różne Od: "Profil1" <[email protected]> Data: N Maja 11 2008, 7:11 am Do adopcji poszedł owczarek mix z Mielca 1 strona. [SIZE="3"]Niestety za TM poszedł szczeniak Egida. Quote
Doda_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 o kur... :placz: sory za slowo :placz: Monika miała zamiar odebrac Egide ze schronu w środe!!!!!!!:placz: Dlaczego odeszla?! Dlaczego? Moze dlatego ze byla w schronie?? gdyby Monika ją odebrala, to zylaby?????????????? :-( Egido spij spokojnie... :placz: Quote
Ulka18 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Doda, niestety maluchy maja bardzo male szanse na przezycie w schronisku. Dlatego jesli tylko mamy zdjecia malych to oglaszamy je intensywnie, zeby zostaly jak najszybciej adoptowane. Kazdy dzien w schronisku to dla malych, slabych organizmow walka o zycie. Taka jest prawda. Gdyby adopcja byla szybciej, nawet w poczatkach choroby, to w warunkach domowych szczeniak mialby szanse na uratowanie. Trzeba by codziennie chodzic do weta i dawac zastrzyki wzmacniajace, podawac surowice. To tylko hipoteza, ale moze szanse bylyby wieksze niz w schronisku. A moze Pani Monika adoptowalaby inna bide? Czy to z Mielca czy z Rzeszowa? Quote
Recommended Posts