Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Zmysł napisał(a):A tymczasem psiaczki w górę jakos caly czas podazam za Zmyslem - co wchodze w watek by podniesc albo sie wiesci dowiedziec to Zmysl tam byl przed chwila...:lol: Podnosc dalej Zmysl - wszystko dla psiaczkow :lol: Quote
tomcug Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Czekamy na chętnych do zaadoptowania Plucika i Misi na przykład. Quote
Zmysł Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Angie :) napisał(a):jakos caly czas podazam za Zmyslem - co wchodze w watek by podniesc albo sie wiesci dowiedziec to Zmysl tam byl przed chwila...:lol: Podnosc dalej Zmysl - wszystko dla psiaczkow :lol: Oczywiście, podnosimy;) Quote
Angie :) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Zmysł napisał(a):Oczywiście, podnosimy;) podnosze - moze jakies info o potrzebach domku? Quote
Zmysł Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Angie :) napisał(a):podnosze - moze jakies info o potrzebach domku? uzgodniliśmy, że w zasadzie obecnie pomagamy tylko w adopcjach Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Zmysł napisał(a):Dlatego przypominamy o psiakach Zmysl- moja Mama chcialaby podrzucic im troche karmy - wyslij mi pls na PW adres/tel do osoby ktora zajmuje sie Pantwem :) Quote
t_kasiek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ....no dobrze, zrobie dzis te ogloszenia, ktore mam do zrobienia i poszukam - gdzies ktos kieds :D:D:D wysylal mi linki do tego jak sie robi banerki......obiecuje ze poszukam !!!! Quote
Zmysł Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Angie :) napisał(a):Zmysl- moja Mama chcialaby podrzucic im troche karmy - wyslij mi pls na PW adres/tel do osoby ktora zajmuje sie Pantwem :) a skąd Mamusia jest? Może gdzieś odbiorę? Albo razem pojedziemy? Quote
Zmysł Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 t_kasiek napisał(a):....no dobrze, zrobie dzis te ogloszenia, ktore mam do zrobienia i poszukam - gdzies ktos kieds :D:D:D wysylal mi linki do tego jak sie robi banerki......obiecuje ze poszukam !!!! wielkie dzięki:loveu: Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Zmysł napisał(a):a skąd Mamusia jest? Może gdzieś odbiorę? Albo razem pojedziemy? jest z Legionowa kolo Warszawy -transport ma z corcia ;) podaj numer tel na priv i bysmy wpadly w nastepny weekend bo w tym mamy akcje - rzeczy koldry, garnki dla Chrycyno z ziutka :lol::lol: i bedziemy w tym schronisku. Quote
Zmysł Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Angie :) napisał(a):jest z Legionowa kolo Warszawy -transport ma z corcia ;) podaj numer tel na priv i bysmy wpadly w nastepny weekend bo w tym mamy akcje - rzeczy koldry, garnki dla Chrycyno z ziutka :lol::lol: i bedziemy w tym schronisku. dobra, wrzucę Ci numer do p.Teresy, mozna się z nią umawiać Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Zmysł napisał(a):dobra, wrzucę Ci numer do p.Teresy, mozna się z nią umawiać dzieki :lol::lol: Quote
tomcug Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ludzie z okolic Mławy - zgłaszać się proszę. :lol: Quote
Zmysł Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 W Mławie jest potencjalny domek dla Pluta Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zmysł napisał(a):W Mławie jest potencjalny domek dla Pluta ja mozge Pluta zawiesc w ktorys weekend do Mlawy :) Quote
t_kasiek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 prosze o foteczki, ktore moglabym uzyc na banerki - bede cos probowac zrobic :) moze byc na PW Quote
Zmysł Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Angie :) napisał(a):ja mozge Pluta zawiesc w ktorys weekend do Mlawy :) to wspaniale:loveu: ale wcześniej trzeba sprawdzić ten potencjalny domek - czy dobry Quote
Angie :) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zmysł napisał(a):to wspaniale:loveu: ale wcześniej trzeba sprawdzić ten potencjalny domek - czy dobry to jak sprawdzicie to pls info na PW - albo wyslij mi tam swoj nr tel bo moge byc odcieta od netu - a trzeba szybko dzialac :) Quote
Zmysł Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Wciąż szukamy Dogomaniaków z Mławy!!!!!! Quote
tomcug Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zmysł napisał(a):Wciąż szukamy Dogomaniaków z Mławy!!!!!! Dogomaniacy z MŁAWY - jesteście? Quote
Recommended Posts