Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majqa pieknie to napisałaś....i wcale nie myślałam, że zawaliłaś. Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć.:) BArdzo gorąco Ci dziękuję. I wyobraź sobie, że dzisiaj ludzie dzwonili z ogłoszenia i przyjadą ją zobaczyć :);) Nie chce zapeszać. Ludzie wydają sie być ok, mają już sukę rottke, dom z ogrodem, kochają zwierzaki i znają sie na rasie. Daisy musi ich tylko polubić i zaakceptowac 2 psa. Oby sie udało. Trzymaj mocno kciuki!

Posted

Oczywiście, że trzymam kciuki. Przekonaj ich proszę, że polubienie się psów wymaga czasu i równego obdzielania łask, by żadne nie czuło się zagrożone i odrzucane. Powinno być dobrze, Daisy by miała raj!!!

Posted

Przepraszam, że nie pisałam, ale nie działało mi dogo:( Ludzie byli we wtorek obejrzeć ją, jednak od razu zakochali się w niej i zabrali do nowego domu. Sunia ma do dyspozycji dom z ogrodem, właściciele mają dużo pieniędzy na jej utrzymanie, a do towarzystwa ma koleżankę również rottkę. Mam nadzieję, że u nich wszystko ok ( będę tam dzwonić za 2 dni). Majqa Bardzo i to bardzo dziękuję Ci za ogromną pomoc i zaangażowanie. Cieszę się, że Daisy się w końcu poszczęściło i już tak zostanie.:)