Madzia_K Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Namiary na PW. Samiec. Dla znawcy rasy ewentualnie pasjonata:razz: Quote
Madzia_K Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Jej...nikt nie jest zainteresowany psiakiem?:crazyeye: To może wstawię zdjęcia... Quote
Maupa4 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Wstaw zdjęcia ;) Ja się dowiem wieczorem czy państwo którzy byli "zainteresowani" bassetem w potrzebie nie przygarnęli jakiegoś innego psiaka ... Quote
Madzia_K Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 I trochę na temat pieska... Na bassecim forum chęć wyadoptowania zgłosił jego obecny właściciel, który jest zmuszony go oddać z ważnych powodów rodzinnych. Psiak ma rodowód. Pies ma usunięte 1jądro 1,5 roku wstecz.Powód wnętrostwo . Ma obecnie 3 lata i wabi się Rudolf:loveu: Quote
Madzia_K Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Maupa...będę Ci wdzięczna tak bardzo, jak wdzięczny jest Sir Valentino:multi: Quote
Madzia_K Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 A...bo to chyba ważne. Pies się "trzyma" właściciela. To znaczy nie spuszcza go z oczu. Jak się wyraził właściciel - panicznie boi się ucieczek. Quote
Tengusia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 no i niestety okazalo sie ze oni maja juz drugiego psiaka ... ale prosili o info gdzie przebywa ten pieknis to moze uda im sie kogos dla niego znalezc wiedz Madzia podeslij mi na pw troche info gdzie psiak przebywa i jakis telefon kontaktowy to podesle to moim znajomym moze akurat ;) Quote
Madzia_K Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Bassior znalazł dom:multi:. Zamieszka w Krakowie, dokąd właśnie wg informacji udzielonych mi przez właściciela zmierza. Całe Basset SOS bardzo dziękuje za okazaną pomoc Maupie ( ucacaj Maupka swoje bączki od Nas;)) i całej Fundacji AMICUS. :lol: Proszę Moderatora o przenisienie wątku do działy w nowych domkach. Resztę neewsów będziemy podawać już z Krakowa:cool3: Quote
iwop Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja tam sie nie dziwię, że takie cudo znalazło dom:roll: Sama bym go capnęła gdybym miała warunki...:p Quote
Madzia_K Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Ja też miałam na niego ochotę, ale zdrowy rozsądek jednak wygrał:roll:. Teraz zostaje nam wizyta poadopcyjna i negocjacje w sprawie pełnej kastracji pieska. Mam nadzieję, że sprawa pójdzie gładko, ponieważ Pani, która adoptuje Rudolfa wywarła na basseciarzach bardzo miłe i rozsądne wrażenie. Zresztą sama miała bassetkę, więc znajomość rasy będzie tu bardzo przyadtna. A Rudolf jest cudny...i wizualnie i pod względem charakteru:loveu: Quote
Recommended Posts