GrubbaRybba Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Odświeżyłam jej allegro. Oby już był czerwiec i domek z Częstochowy przyjechał po małą. Quote
GrubbaRybba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 agatkia napisał(a):Czy ten domek jest pewny?... Sprawdzony?... Niestety nie jest. Jak pan już się wybuduje i będzie gotowy na adopcję, znajdę kogoś, kto sprawdzi domek. Quote
agatkia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jak czuje się Trixie? Czy pobyt w schronisku bardzo negatywnie na nią wpływa? Mam nadzieje, ze nasza panienka dobrze sie czuje i nie straciła wiary w lepsze jutro. Ja ciąglę wierze. Quote
ocelot Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 dzisiaj dzwoniła do mnie Agnieszka, jest następny domek zainteresowany Trixie, oby w końcu to było to Quote
GrubbaRybba Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Tak, jak napisałam Ania, wczoraj dzwonili do mnie mili państwo z Konina. Powiedzieli, że mieli sunię podobną do Trixie i od razu się zakochali. Mają doświadczenie z psami, przepytałam ich o wszystko i nie mam zastrzeżeń. Po wywiadzie, poprosiłam ich o przemyślenie decyzji i ponowny kontakt. Nie minęła godzina, a tu telefon, że już są zdecydowani, że chcą przyjechać do schroniska. Podałam zatem numer do kierownika, aby się umówili. No i być może dziś przyjadą do schroniska i zabiorą Trixie. Trochę mam mieszkane uczucia, że tak szybko wszystko się dzieje i że domku nie sprawdziłam, ale myślę, że lepiej, aby Trixie trafiła do domku, który utrzymuje ze mną kontakt, niż do domku, który anonimowo przyjedzie do schronu i któremu kierownik wyda psa, bez pytania, co, gdzie i jak. Tak więc trzymamy kciuki! Quote
Wola Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 to i ja trzymam kciuki za to żeby domek złote klamki miał ;) i zeby w końcu wypalił :kciuki: Quote
ocelot Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Już dzwonili do schroniska. Mają dzisiaj po nią przyjechać Quote
GrubbaRybba Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Aż się boję zadzwonić do kierownika i spytać, czy byli i czy zabrali Trixie. Quote
agatkia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Zadzwoń, zadzwoń... i koniecznie daj znać, może juz coś wiadomo!! Quote
GrubbaRybba Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Nie przyjechali :-(:-(:-( nawet nie dzwonili. Quote
pati-c Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Kurcze,a już miałam nadzieję,że suńka pojedzie do domu. Taki z niej słodziak.. :-(:-( Quote
ocelot Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Nie przyjechali :-(:-(:-( nawet nie dzwonili. Choroba jasna, a dzwonili i mieli jechać, no może coś im wypadło miejmy nadzieję Quote
agatkia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Spokojnie, głowa do góry!! Może jeszcze dzis sie zgłoszą , a jak nie dzis to jutro. Przecież sami mówili, ze zakochali się wniej (żeby tylko oni) Nie traćmy wiary :) Quote
GrubbaRybba Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do tych ludzi. Odebrał pan i powiedział, ze na 90% przyjadą w przyszły piątek. Powiedział, że rodzina go męczy, a on ma jakiś tam wyjazd niedługo i boi się co będzie z psem. Powiedziałam, że sunia jest cudowna i żeby się tak nie zastanawiał, że nie znajdzie lepszego psa. ;) Odpowiedział, że w poniedziałek zadzwoni i powie, co postanowił i w razie czego pojedzie w przyszły piątek po sunię. A potem dodał, że już sobie jakiś tam wyjazd przełożył, żeby po nią jechać w piątek, więc myślę, że będzie OK. Pozostaje nam tylko trzymać mocno kciuki do poniedziałku!!! Quote
ocelot Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Oby, ja juz jej dzisiaj powiedziałam, że domek będzie miała Quote
Recommended Posts