cenzo Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='kinnia']Mam taką nadzieje ale muszę mamę namawiać ale jak narazię wszystko jest na dobrej drodze:) Ale jak coś to my będziemy w pośredniej i to by był nasz debiut za granicą:) A wiesz jaka była rok temu stawka Gordonów?[/quote] widze, ze liczna polska ekipa sie szykuje:). Bedziemy trzymac kciuki! Na Wegrzech na wystawach zazwyczaj jest kilka gordonow. W tym roku to raczej wiecej mlodziezy niz doroslych u nich. Znajomych Wegrow obsada sedziowska nie skusila, wiec 'tlumow' nie bedzie. Quote
kinnia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Dream']To zależy ;) My wychodziliśmy do ringu po 13, temperatura na płycie stadionu była na pewno ponad 40 stopni, pies już nawet pić nie chciał, ale przeżył i nawet CACIBa przywieźliśmy :D W tym roku też mamy nadzieję jakoś przetrwać[/quote] też będziecie? Quote
kinnia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='cenzo']widze, ze liczna polska ekipa sie szykuje:). Bedziemy trzymac kciuki! Na Wegrzech na wystawach zazwyczaj jest kilka gordonow. W tym roku to raczej wiecej mlodziezy niz doroslych u nich. Znajomych Wegrow obsada sedziowska nie skusila, wiec 'tlumow' nie bedzie.[/quote] hmm w pośredniej tez mogą jakieś być? to może bym mojego do Otwartej zgłosiła?! Quote
Elitesse Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Dream']To zależy ;) My wychodziliśmy do ringu po 13, temperatura na płycie stadionu była na pewno ponad 40 stopni, pies już nawet pić nie chciał, ale przeżył i nawet CACIBa przywieźliśmy :D W tym roku też mamy nadzieję jakoś przetrwać[/quote] e tam ja siedzialam na wystawie od rana a wyjechalam po bisach :eviltong: na ringu faktycznie skwar ale jest sie tam stosunkowo krotko :lol: czekajac na porownanie wladowalam sie pod namiot gdzie chyba karme sprzedawali :evil_lol: Quote
Dream Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Elitesse']e tam ja siedzialam na wystawie od rana a wyjechalam po bisach :eviltong: na ringu faktycznie skwar ale jest sie tam stosunkowo krotko :lol: czekajac na porownanie wladowalam sie pod namiot gdzie chyba karme sprzedawali :evil_lol:[/quote] My też "zrobiliśmy" sobie cień, ale i tak dopiero prysznic pozwolił się odstresować :lol: Quote
Katarzyna Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [B]Mamy wolne miejsce w aucie [/B](Mercedes Vito, w bagazniku pies i suka bernenczyka, czyli w gre wchodzi niecieczkujaca suka lub pies w transporterze, oczywiscie nieagresywne), lub cos malego, bo cale tylne siedzenie wolne. Jedziemy w sobote nad ranem z Rzeszowa, powrot w niedziele wieczorem. Uprzedzam, ze w niedziele nie jestem w stanie zostac na BISy. Quote
bargest Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [B]Mamy jeszcze wolne miejsce w organizowanym busie do Debreczyna.Wyjazd z Warszawy.[/B] Quote
Elitesse Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 oddział ma nowa stronke internetowa --> [URL]http://debrecenmeoe.atw.hu/[/URL] w koncu wiem ile mam za CACowke zaplacic :eviltong: a z hotelu w dalszym ciagu nie dostalam potwierdzenia :placz: na zapytanie odpowiedzieli odrazu a teraz ciiiiisza :placz: Quote
bargest Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Witaj Elitesse a w jakim hotelu masz nocleg? i jak zamawialas? Quote
Elitesse Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='bargest']Witaj Elitesse a w jakim hotelu masz nocleg? i jak zamawialas?[/quote] no wlasnie nie mam bo mi odpowiedzi nie dali :placz::placz: dzis spedzilam kilka godzin grzebiac na [URL="http://www.hotels.hu"]www.hotels.hu[/URL] ale co jakis fajny hotelik znajde dostaje odpwoeidz ze psow nie chca :shake: Quote
bargest Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Niestety w malych pensjonatach nie chca psow.Ja zamowilam w hotelu Platan.Sprobuj moze jeszcze sa miejsca. Quote
maga18 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 ma ktos miejsce dla 1 osoby i 2 malych psow? Quote
duzebzium Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 My już zgłoszeni i spanie zarezerwowane... dozobaczenia na wystawie :cool3: Milo bedzie zobaczyc swoich...:lol: Quote
Elitesse Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 nocleg zarezerwowalam tutaj --> [URL]http://www.campushotel.hu/[/URL] za psy nic mi nie policzyli Quote
bargest Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Elitesse a jakie ceny w tym hotelu? bo na stronie nic nie moglam znalezc. Quote
Elitesse Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='bargest']Elitesse a jakie ceny w tym hotelu? bo na stronie nic nie moglam znalezc.[/quote] na wegierskiej wersji jest cennik, cos na A sie to nazywa :roll: ja za mokoj 2 osobowy z lazienka, klima + sniadanie place 14 000 HUF za dobe czyli nie tak zle Quote
Alojzyna Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='bargest'][B]Mamy jeszcze wolne miejsce w organizowanym busie do Debreczyna.Wyjazd z Warszawy.[/B][/quote] Czy to aktualne? Poszukuję miejsca dla dwóch osób i dwóch średniej wielkości bardzo spokojnych suczek. Quote
bargest Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [B]Jedna osoba zrezygnowala wiec mamy jeszcze jedno miejsce w busie z Warszawy.[/B] Quote
bargest Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [B]Jeszcze do 30.07 przyjmuja zgloszenia.Jest szansa na 2 CACIB-y:cool3:[/B] Quote
Elitesse Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 do nie majacych noclegu w Debreczynie - wlasnie wrocilam z tamtejszej krajowki i polecanm hotel campus ;) a przy okazji sie pochwale ze moja Tess zgarnela BOG i IV BEST IN SHOW :multi::multi: Quote
bargest Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Elitesse gratulacje:multi: A z tym hotelem nie moge sie skontaktowac.Napisalam do nich ale mi nie odpowiedzieli.Co prawda mam zarezerwowany nocleg w innym hotelu, ale w tym Campusie jest taniej i chetnie bym sie przeniosla. Quote
Dream Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Elitesse']do nie majacych noclegu w Debreczynie - wlasnie wrocilam z tamtejszej krajowki i polecanm hotel campus ;) a przy okazji sie pochwale ze moja Tess zgarnela BOG i IV BEST IN SHOW :multi::multi:[/quote] GRATULACJE !!! :multi: :multi: Quote
Recommended Posts