d_orka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Piękne foty robisz...:p Proszę o więcej i zdradź jaki masz sprzęt:cool3: A tak na marginesie- bardzo dobrze znam siostrę Twojego cavisia- Nablę Klan Kamironu- świetna sunieczka. Pozdrawiam cavisiowo;) Quote
Niesia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ojoj, sama chciałabym wiedzieć, co to za sprzęcik :lol: Świetne zdjęcia :multi: Quote
C&B Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witam się po raz pierwszy i nie ostatni:multi: Quote
anybody Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Bardzo przepraszamy za tak dłuuuuuuuugą ciszę... No ale robimy come back :D Parę fotek na pożegnanie zimy(tak szczerze mówiąc to...nareszcie!) : ImageShack - Image Hosting :: zimowefiglowe036.jpg ImageShack - Image Hosting :: zimowefiglowe033.jpg ImageShack - Image Hosting :: zimowefiglowe034kopia.jpg :lol: ImageShack - Image Hosting :: zimowefiglowe007.jpg ImageShack - Image Hosting :: zimowefiglowe012kopia.jpg ImageShack - Image Hosting :: ziomowefiglowe004ps.jpg ImageShack - Image Hosting :: zimowefiglowe027.jpg gargamel:grin: Przepraszam,że w linkach,ale miałam problem z załadowaniem zdjęć(nie chciały mi się pokazywać..). Może później spróbuję jeszcze raz. Co do mego 'sprzętu; to Fuji Film S6500 - zwykła hybrydowa cyfrówka...Aj,chciała bym lustrzankę.. Pozdrawiamy wszystkich :D. Quote
anybody Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Cóż to,nikt już nas nie pamięta? ;) Kurcze,nadal mam problem z załadowaniem tych zdjęć, od razu robi mi się ten obrazeczek taki 'przedarty' i zdjęcie się nie pokazuje...:shake: Quote
Kisses Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Imageshack - zimowefiglowe033.jpg :loveu: Witam :razz: Na Photobucket`a je! Z niego zawsze wchodzą ;) Quote
Niesia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Bardzo fajna galeria! Będziemy czasem zaglądać ;) Quote
maryszarda Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 hejj!! ;) czekam na małą reaktywacje! :loveu: Quote
Recommended Posts