agamblu Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Mietko do góry! A zdjęcia maluchów już u mnie na stronie w szczeniętach w galerii - zapraszam! Quote
agamblu Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 A oto jak Mietko spędza teraz dni... Może ktoś może zapewnić mu teraz NORMALNE warunki. Bo szkoda malucha... Quote
ewatr Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 agamblu napisał(a): A zdjęcia maluchów już u mnie na stronie w szczeniętach w galerii - zapraszam! Ogladałam i jestem zachwycona :loveu: maluszki cudne !!! A Miecio w tej klatce smutny i domku potrzebuje ............ Quote
agamblu Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Dziś dzwoniła do mnie Pani z Jeleniej Góry chętna na Mietka tylko, że Mietko musiałby się znaleść w Jeleniej Górze bo Pani nie ma jak przyjechać po niego. Ja nie mam jak go zawieść i kółko się zamyka :-( Quote
ewatr Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jedyne co mi przyszło na mysl to wziecie go do podpisu ..... moze ktos blizej sie zainteresuje :roll: Quote
agamblu Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Ja już w zasadzie nie wiem co robić. Tyle ogłoszeń i nic. Nawet jak ktoś dzwoni to już się nie nastawiam bo tyle osób już się rozmyśliło. Jakiś czas temu dzwoniła Pani z Łodzi. Chciała go wziąć gdy ktoś go przywiózł do Łodzi - po kilku dniach zadzwoniła, że rezygnuje. I tak cały czas... Naprawdę nie ma szczęścia ten Mietko :shake: Quote
ewatr Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 agamblu napisał(a):Ja już w zasadzie nie wiem co robić. Tyle ogłoszeń i nic. Nie ma wyjscia trzeba cierpliwie ogłaszac cały czas - nieraz sie czeka dłużej ......... ale w koncu trafiaja psiaki do domów :p Quote
agamblu Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Już otworzyły - zapraszam do galerii - tam na niektórych zdjęciach już można przejrzeć się w najpiękniejszych na świecie oczkach :multi: Quote
agamblu Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Nowe allegro Mietka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=385928774 Quote
ewatr Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 agamblu napisał(a):Już otworzyły - zapraszam do galerii - tam na niektórych zdjęciach już można przejrzeć się w najpiękniejszych na świecie oczkach :multi: Cudeńka :loveu::loveu::loveu: napewno bede zagladać do nich bo dla mnie godenki są najpiekniejsze i juz :iloveyou: Quote
agamblu Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Zdjęcia Mietka z dzisiejszego spacerku: Quote
ewatr Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cioteczko jestes pewna ze to nie zając ? :eviltong: Quote
agamblu Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 ewatr napisał(a):Cioteczko jestes pewna ze to nie zając ? :eviltong: Czasem mam wątpliwości ale jak zaczyna szczekać to je rozwiewa ;) Quote
agamblu Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Dziś Mietko znalazł nowy dom... Mam nadzieje że będzie mu tam dobrze. Dziwne to ale trochę mi smutno.... przywiązałam się do malucha... Będzie mieszkał w domku z drugim psiakiem. Z Panią umówiłam się że gdyby było coś nie tak to odda mi go a nie wyrzuci - i taką mam nadzieje. Wymieniłyśmy sie kontaktami i tyle. Mam nadzieję że będzie mu dobrze. Moderator chyba może już zamknąć ten wątek. Quote
ewatr Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='agamblu']Dziś Mietko znalazł nowy dom... Mam nadzieje że będzie mu tam dobrze. Dziwne to ale trochę mi smutno.... przywiązałam się do malucha... Będzie mieszkał w domku z drugim psiakiem. Z Panią umówiłam się że gdyby było coś nie tak to odda mi go a nie wyrzuci - i taką mam nadzieje. Wymieniłyśmy sie kontaktami i tyle. Mam nadzieję że będzie mu dobrze. Moderator chyba może już zamknąć ten wątek.[/quote] Super wiadomośc :multi::multi::multi: A wcale to nie dziwne zes sie przywiazała do psa -dziwne to bybyło jakbys sie nie przywiązała :evil_lol::eviltong: POWODZENIA Mieciu :loveu: Quote
agamblu Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Dzwoniła do mnie nowa właścicielka Miecia. Dojechali szczęśliwie do domu. Mietko w busie był bardzo grzeczny. W domu wszystkim się bardzo spodobał i bardzo się z niego cieszą. Dużo mi dał ten jej telefon - poczułam się pewniej. Quote
ewatr Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='agamblu']Dzwoniła do mnie nowa właścicielka Miecia. Dojechali szczęśliwie do domu. Mietko w busie był bardzo grzeczny. W domu wszystkim się bardzo spodobał i bardzo się z niego cieszą. Dużo mi dał ten jej telefon - poczułam się pewniej.[/quote] To dobrze , że piesek zapadł im w serce :loveu: Jak moge doradzic to nie trac kontaktu z panstwem tak przynajmniej przez kilka pierwszych tygodni bo bardzo latwo wyczuc wtedy jak cos zaczyna byc nie tak ...a jak jest wszystko dobrze to cżlowiek sie cieszy :lol: A na strone Twoich malców bede zagladac i patrzec w te ich coraz szerzej otwarte na swiat oczęta :loveu: Quote
agamblu Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Dziękuję Ci bardzo za wsparcie :-) Tez właśnie myślałam o tym żeby raz na kilka dni do nich zadzwonić i zapytać jak tam. Ale ciesze się że będzie miał już swoich ludzi i mam nadzieje że będzie szczęśliwy. Quote
Recommended Posts