agamblu Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Zdjęcia Miecia - ciąg dalszy... Jest naprawdę kochaną psinką! Quote
agamblu Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 I jeszcze kilka: Czyż on nie jest przesłodki ??? Quote
auraa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kurcze tyle tych szczeniaków:shake:. Do "mojego" też nikt nie zagląda. Quote
agamblu Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 No właśnie właśnie !!!! I ostatnie na dziś z serii "Bawimy się Goldenkiem" ;) Quote
ewatr Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 agamblu napisał(a):I jeszcze pytanie praktyczne - jak zgłosiłam że go znalazłam w Schronisku i zostawiłam swoje dane to wystarczy czy też powinnam dzwonić tak i dopytywać czy go nikt nie szukał ??? Ja bym tak z raz zadzwoniła i zapytała np. po tygodniu ;) dla przypomnienia ........... ale jak do tej pory nikt go nie odszukał to faktycznie chyba potrzebny mu nowy własciciel ! Quote
agamblu Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Powrzucałam trochę ogłoszeń do netu. We wtorek wyjdzie też kolejne ogłoszenie w anonsach - tym razem już w formie - do adopcji. A Mietulka - no cóż wyleguję się właśnie na kanapie z moimi goldenami. Quote
ewatr Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 agamblu napisał(a):A Mietulka - no cóż wyleguję się właśnie na kanapie z moimi goldenami. szczesciarz :eviltong:;) Quote
agamblu Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 ewatr napisał(a):szczesciarz :eviltong:;) No i może to jest problem... Jak wspomniałam koleżance o Mietku to zapytała: - czy mały jest zdrowy czy ma wszystkie łapki itd. Jak odpowiedziałam: - tak, jest zdrowym, wesołym szczeniakiem to odpowiedziała: - szkoda bo takie bidulki skrzywdzone bardziej chwytają za serce Może i tak ale ja tam nie chce żeby on chwytał w ten sposób za serce... Quote
agamblu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Dziś dostałam super wiadomość - prawdopodobnie mamy nowy domek dla Mietulki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma do niego jechać w przyszłym tygodniu dlatego proszę jeszcze nie przenosić czy nie zamykać wątku dopóki nie będzie jeszcze w nowym domu. Quote
ewatr Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 agamblu napisał(a):Dziś dostałam super wiadomość - prawdopodobnie mamy nowy domek dla Mietulki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma do niego jechać w przyszłym tygodniu dlatego proszę jeszcze nie przenosić czy nie zamykać wątku dopóki nie będzie jeszcze w nowym domu. Oby sie udało :thumbs: Quote
agamblu Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 No niestety Mitko nie ma szczęścia :-( Ludzie, którzy mieli go przygarnąć zrezygnowali :-( Chcieli psiaka gdyż ich poprzedni pies zaginą. Dziś rano szczęśliwy trafem się odnalazł. Tak więc drugiego psa nie wezmą. Tak więc znowu szukamy domku! Sprawa zaczyna się robić pilna gdyż na początku czerwca suka będzie u mnie rodzić i wtedy nie będę mogła go zatrzymać. Szkoda by było oddać go teraz do schroniska... Jeśli nie na stałe to może ktoś będzie mógł zaoferować mu dom tymczasowy... Quote
ewatr Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Kurcze cos nikt go nawet tu nie odwiedza poza nami ...... A ma wyroznione allegro ? Bo wtedy ogladalnosc jest duża.. Quote
agamblu Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 ewatr napisał(a): A ma wyroznione allegro ? Bo wtedy ogladalnosc jest duża.. A co to znaczy? Po prostu wrzucenie na allegro czy coś więcej? Czy ktoś ewentualnie mógłby to zrobić? Quote
Recommended Posts