Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam do Magdy, nic nie było robione dzisiaj z Sauronkiem....jutro ma miec jakiś zabieg...z tym, że Magda jest chora...jak nie uda jej się wstac z łóżka to zabieg, gastroskopia, czy jak to się nazywa:roll::roll::roll:...będzie w poniedziałek!

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ecci']Dzwoniłam do Magdy, nic nie było robione dzisiaj z Sauronkiem....jutro ma miec jakiś zabieg...z tym, że Magda jest chora...jak nie uda jej się wstac z łóżka to zabieg, gastroskopia, czy jak to się nazywa:roll::roll::roll:...będzie w poniedziałek![/quote]
No to żeśmy się pochorowały wespół :roll:

Ja od środy z łózka nie wstaję- [B]ulv [/B]widzę ma to samo... Niedobrze. Znowu się przedłuża :shake::shake::shake:

Posted

[B]Póki leczenie się przedłuża:shake: to pokażę [SIZE=4]szczęśliwego [COLOR=darkorange]SAURONKA[/COLOR][/SIZE][/B] ;)

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/211/638e59d923c4333a.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Siedzi w kojcu. Żeśmy się pochorowały i coś na tą Energetyczną trafić nie może :shake:

Zresztą pytaj [B]ulv[/B]- ona ma chyba jakieś plany, o których ja nic nie wiem.

Posted

[B]Ulv[/B] miała się umówić w tamtym tyg. z lekarzem wet, który przyjmie [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]Sauronka[/COLOR][/SIZE][/B] na ul. Energetycznej. Tam jest klinika, w której ma specjalistyczny sprzęt, jeśli chodzi o badanie tego nieszczęsnego nosa [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONKA[/COLOR][/SIZE][/B] i tego złamania kości nad noskiem.

Miał mu to zbadać i stwierdzić, czy operacja będzie potrzebna, czy nie. Jeśli tak to zaplanować zabieg, a jeśli nie to jakie leki trzeba mu podawać, żeby w końcu ta ropa nie zatykała mu jedynej drogi oddychania.

Najlepiej zadzwoń do [B]Ulv[/B] i pogadaj!;)

Posted

potrzebuję namiary na kojce dla psów, jeżeli będą w rozsądnej cenie zabieram chłopaka po leczeniu/ i swoim remoncie do siebie:lol:

Posted

[quote name='Koperek']Profesjonalne kojce dla psów kosztują od 2,500 zł :evil_lol: Wiem, że to nie śmieszne, ale kojec w rozsądnej cenie to tylko możesz sobie sama zrobić- oczywiście z materiałów dostępnych w castoramie, praktikerze, obi itd. Pokombinuj- może Ci wyjdzie:lol:[/quote]
:shake: nie rozumiesz!!! Nic Koperek nie rozumiesz!!! Ja budę potrzebuję!!!Sama nie zrobię!!!

Posted

Profesjonalne kojce dla psów kosztują od 2,500 zł :evil_lol: Wiem, że to nie śmieszne, ale kojec w rozsądnej cenie to tylko możesz sobie sama zrobić- oczywiście z materiałów dostępnych w castoramie, praktikerze, obi itd. Pokombinuj- może Ci wyjdzie:lol:

Posted

Tu masz licytację kojca i budy - [URL]http://allegro.pl/item362737423_buda_dla_psa_i_kojec.html[/URL]
A tutaj budy :)
[URL]http://allegro.pl/search.php?string=buda&country=1&location_radio=2&st=gtext&order=p&listing_sel=2&listing_interval=7&category=1528[/URL]

Posted

[url]http://allegro.pl/item359749641_okazja_buda_dla_duzego_psa_super_cena_.html[/url]
tanie, duże, tylko, że obite styropianem...obawiam się, że będzie mogłoby mu za gorąco byc...sama nie wiem...
dzięki za linka Korenio...kiedy ten spacer?

Posted

[B]ecci [/B]to Ty nic nie rozumiesz!!!:shake: Znasz się na budach, jak słoń Trąbalski na porcelanie :evil_lol::evil_lol:

Przecież styropian nie jest tylko po to, żeby w zimie izolował ciepło w środku, ale także po to, żeby latem izolował OD CIEPŁA do środka!!!;) Ino budę latem trza w cieniu postawić.

Posted

Na kojcach znam się tyle, żeby zauważyć do jakiej budy Sauron ewentualnie wejdzie...nie miałam pojęcia, że styropian izoluje też ciepło...o wełnie to wiem...:oops: Oczywistą rzeczą jest, że Sauron będzie w upał w domu, na pewno nie będę trzymała go na "dworzu", i nie wiem, czy zauważyłaś [B]KOPEREK:diabloti: [/B]ale blondynką nie jestem i co najwyżej zwyrodnialców mogę stawiać na słońcu, a nie zwierzaki!!!

Posted

Kilka luźnych pomysłów:
(bardzo luźnych)
...... gdyby ktoś posiadał deski, mogą być wąskie (widziałam montaż budy z takich ok 10-12cm, były montowane do belek grubości steropianu, a od środka płyta) to często kierownik najbliższej noclegowni wie czy mieszka tam ktoś kto potrafiłby to zmontować
......... przęseł na kojec i słupków itp można poszukać i dość tanio odkupić w najbliższym skupie złomu

Tak mi jakoś przyszło do głowy po obejrzeniu cen kojców na allegro :p

Posted

padam na pysk, za przeproszeniem, myślałam że pisałam, ja potrzebuję budę dla Saurona po to, aby chłopak ewentualnie mógł się położyc kiedy będzie chodził po ogródku!!!! Żeby tak miał swój kojec!!! Żeby miał gdzie się ewentualnie przed deszczem schronic!!!jak gdzieś wyjdę czy coś...