Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bokserka znaleziona kilkanaście minut temu w Łasku (okolice Łodzi).
Błakała się po osiedlu, jest wychodzuona i zaniedbana, ale... piękna!

Nie mamy co z nią zrobić! Jeśli w ciągu godziny nie znajdzie się tymczas boksia trafi do schroniska - gdzie nie wiadomo czy zostanie przyjęta!!! Tam gdzie obecnie przebywa są dwa rottweilery które nie tolerują innych psów!

POMOCY! Czy ktokolwiek moze ją przyjąć chociaż na kilka dni ?

tel
600 947 758
600 328 200
793 046 770

Posted

sunia w schonie:-(niestety nie było możliwości aby tam nie trafiła, zreszta mogła wpaść pod samochó tez błąkając się po drodze :-(

sunia jest bardzo fajna, jest bardzo życzliwa i spragniona pieszczot. na kota patrzyła z zaciekawieniem, natomiast nie wiem jak by się zachowała jak by została sama z kotem, aczkolwiek napewno by nie zjadła, najwyżej by pogoniła. z innymi psami myślę,zeby tez spokojnie się dogadała, ja niestety nie mialam mozliwości sprawdzenia, bo moj pies musial być uwiązany aby na nią sie nie rzucił a suka , która mam na DT była zamknięta w innym pokoju.

Moze znajdzie się jeszcze własciciel ??!! ( moze jednak jestem naiwna:cool1:)
Dziś w naszej okolicy rozwiesze ogłoszenie z jej zdjęciem, moze jednak.....
Jak nie, to szukamy domku dla niuni i to pilnie, boksia była przerażona wczoraj jak musiala zostać w schronie i jeszcze w kojcu!!!:shake: chyba buda i kojec jej są obce .....kolejny typowy kanapowiec, który został tak potraktowany:placz:

Posted

Jaka słodka i biedna :(:(:(
Postaram sie za wszelką cenę pomóc w znalezieniu domku :(:(:(
Poprosze mame może sama wziełabym ją na tymczas.Mam suczkę seterka irlandzkiego w domu ale ona dogaduje się świetnie z psiakami:P. Tylko problem polegałabym w transporcie.Zapytam mamę jeszcze.Czy ktoś był niedawno w schronie czy suczka tam jeszcze jest?
Dam wam znać w najbliższym czasie czy ją biore i mam nadzieję że pomożecie mi w transporcie,jeśli byłaby taka potrzeba :)

Posted

Edzia90 - sunia wczoraj trafiła do schroniska więc jak najbardziej nadal tam jest.
Zapytaj mamy - nie wiem czy jestes pełonletnia, jeśli nie to rodzice muszą wyrazić zgodę. No i skąd jesteś ? Transport da sie załatwić...

Posted

Niestety moja mama nie wyraziła zgody na drugiego psa :(
Powiedziała, że jeden pies to jets problem a co dopiero dwa ;/
Niestety nic na to nie moge poradzić

• 2 weeks later...