BlackSheWolf Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 czy widzicie te oczy ?? :loveu: Oto młody Aronek szukający domu :shake: JEst taki piękny, młody, duży i kochany :loveu: Niestety od jakiegoś czasu jest u nas w schronisku w Łęczycy... :-( Aron ma wspaniały charakter :loveu: uwielbia głaskanie i spacerki. Nauczony jest chodzenia na smyczy :) A przebywanie w kojcu pojedynce dla niego to wielka udręka :placz: nie może się wybiegać ani nic :-( Teskni za domem... za ludźmi :( Dlatego pomóżcie mi znaleźć mu dom :( psiak zamęczy się w kojcu :( Proszę też o ogłoszenia :( najepiej allegro. Kontakt z wolontariuszką: kom Quote
BlackSheWolf Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Fotki ze spacerku: ah... te oczy Quote
BlackSheWolf Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 To jest aniołek w dużym ciele... idealny do rodziny z dziećmi Quote
BlackSheWolf Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 witaj dogomanko. dzieki za podnoszenie Aronka. Quote
Dorota_Phoenix Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 aron pnie się na sam szczyt, żeby znależc wspniały dom ;-) Quote
tusia. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 I do gory ;). Oczka rzeczywiście piękne :loveu: Wogole caly jest piekny, mam nadzieje ze szybko znajdzie domek :multi: pozdrawiam, m. Quote
polciuaa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nie ma sprawy.;] Na mnei zawsze możesz liczyc Black.;P Jedna wiadomosc na gadu i juz jestem tam,gdzie mnie prosisz.xDD Quote
BlackSheWolf Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 dogomanka_ napisał(a):Nie ma sprawy.;] Na mnei zawsze możesz liczyc Black.;P Jedna wiadomosc na gadu i juz jestem tam,gdzie mnie prosisz.xDD to dobrze :) bede czesciej do ciebie pisac :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 czeka :( w sobote ma przyjechac pani która szuka duzego psa. Pokazywalam jej zdjecia ale nie wiem czy sie zdecyduje... chyba wezmie innego. Quote
Patsi Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Śliczny jest, oby szybko ktoś go wypatrzył! :thumbs: Quote
Recommended Posts