Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=red]Słuchajcie, sunia znalazła domek!!![/COLOR]:multi::multi::multi:
Przez ogłoszenie na n-k znalazła się dziewczyna. Wcześniej miała 10 lat bokserkę, która jakiś czas temu odeszła za TM, teraz akurat rozglądala się za młodym pieskiem. Na Alicji ludzie zrobili b. dobre wrażenie (a zapwniam, że to wcale nie takie łatwe ;)) Nasza sunia dała ponoć pełny popis w nowym domku - zaczęła podgryzać nowych państwa i zrobiła siku :-o:-o:-o Miłość od pierwszego wejrzenia.;)
Na szczęście Państwo mieszkają po sąsiedzku, myśle, że bądziemy w stałym kontakcie. Bardzo sie cieszę, że wszystko się dobrze kończy, choć nie ukrywam, że będziemy tęsknić...

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ostatniej niemal chwili, jak na filmach ;) Myślę, że sunia dobrze trafiła. U nowej pani mam obiecane wspólne spacery mopsio-suniowe, będę trzymać rękę na pulsie ;)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:
ale się cieszę:loveu::loveu::loveu:
Ponieważ my z Waljum juz sie poznałyśmy to mogę zapewnić, że nowych włascicieli sprawdziła dobrze:)
Waljum naprawdę bardzo się cieszę, a te kwiaty to dla Ciebie:Rose::Rose::Rose::laola:

Posted

Też się bardzo cieszę.
Oby tylko nowi właściciel wykazali się żelazna konsekwencją, bo inaczej będą mieć przegwizdane, szczególnie jeśli sunia ma russellkowy charakterek:evil_lol:.

• 1 month later...
Posted

No ponoć sunia daje trochę do wiwatu nowym właścicielom, poleciłam im szkolenie, ale jeszcze nie wiem, czy skorzystali. Napiszę do nich na dniach, żeby zdali relację i może podzielili się fotkami. Mam nadzieję, że wszystko będzie się dobrze układać.