waljum Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [COLOR=red]Słuchajcie, sunia znalazła domek!!![/COLOR]:multi::multi::multi: Przez ogłoszenie na n-k znalazła się dziewczyna. Wcześniej miała 10 lat bokserkę, która jakiś czas temu odeszła za TM, teraz akurat rozglądala się za młodym pieskiem. Na Alicji ludzie zrobili b. dobre wrażenie (a zapwniam, że to wcale nie takie łatwe ;)) Nasza sunia dała ponoć pełny popis w nowym domku - zaczęła podgryzać nowych państwa i zrobiła siku :-o:-o:-o Miłość od pierwszego wejrzenia.;) Na szczęście Państwo mieszkają po sąsiedzku, myśle, że bądziemy w stałym kontakcie. Bardzo sie cieszę, że wszystko się dobrze kończy, choć nie ukrywam, że będziemy tęsknić... Quote
ecci Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 o ja cię kręcę!!!!!!!SUPER wiadomości!!!!! [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=Red] hura!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Seaside Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 a matko - kamień z serca :multi::multi::multi: Quote
waljum Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 W ostatniej niemal chwili, jak na filmach ;) Myślę, że sunia dobrze trafiła. U nowej pani mam obiecane wspólne spacery mopsio-suniowe, będę trzymać rękę na pulsie ;) Quote
waljum Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Słuchajcie, bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc - Magda, Olusia, Seaside, Ecci, Ludek i inni - :laola: Quote
Seaside Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 To my Ci dziękujemy!!! za to że ta historia ma dooobry koniec :loveu::loveu::loveu: I za serce :loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: ale się cieszę:loveu::loveu::loveu: Ponieważ my z Waljum juz sie poznałyśmy to mogę zapewnić, że nowych włascicieli sprawdziła dobrze:) Waljum naprawdę bardzo się cieszę, a te kwiaty to dla Ciebie:Rose::Rose::Rose::laola: Quote
magda z. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='waljum']:oops: Dziękuję bardzo. ;)[/quote] nie ma za co:):):) Quote
magda z. Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 sunia będzie blisko waljum, więc sytuacja po kontrola, świetnie, że się udało tak blisko z ta adopcją:loveu: Quote
Ludek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Też się bardzo cieszę. Oby tylko nowi właściciel wykazali się żelazna konsekwencją, bo inaczej będą mieć przegwizdane, szczególnie jeśli sunia ma russellkowy charakterek:evil_lol:. Quote
Olusia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Co tam u suńki? Może fotki z nowego domku? :loveu: Quote
waljum Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 No ponoć sunia daje trochę do wiwatu nowym właścicielom, poleciłam im szkolenie, ale jeszcze nie wiem, czy skorzystali. Napiszę do nich na dniach, żeby zdali relację i może podzielili się fotkami. Mam nadzieję, że wszystko będzie się dobrze układać. Quote
Recommended Posts