asher Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='krzychu1991']To nie prawda to co nie którzy wypisują! nie prawda to, że psy mają IPO tylko zdane "pod egzamin" jak to Ayshe piszę :/ "totalna porażka" nie będę tego komentował...:/ znasz tą Hodowlę bardzo dobrze? znasz Hodowcę osobiście, że tak piszesz?[/quote] Po pierwsze nie ayshe, a asher, taka drobna różnica. A po drugie, nie chyba nie trzeba być członkim Mensy, żeby złapać, że moja wypowiedź była ironiczna, a ironia nie była bynajmniej wycelowana w hodowlę Guapass? Jeśli jednak Ciebie to przerasta, to wytłumaczę powoli i wyraźnie: nigdy nie twierdziłam, że psy z Guapass mają IPO zdane tylko pod egzamin, a hodowla jest totalną porażką. Nic nie wiem o tej hodowli, więc i zdania o niej nie mam. Quote
ZEUS75 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 słyszałam, że najłatewiej o takie w czechach lub w polsce w khron Quote
lisica Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jest miot z wilczastym kłaczakiem w hodowli Temperton Quote
Recommended Posts