Doda_ Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Dobrze, pojechał do Ani z miau.pl. Ma 2 tygodnie na odnalezienie wlasciciela, jak nie znajdzie sie wlascciiciel, to pojdzie do adopcji. Bedzie mial czyszczenie zebów i odrobaczenie. Quote
Doda_ Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='milcia17']Czyli był bezdomny :( Nie wiadomo jeszcze, pojechał do kociarni we wtorek, dziś jest czwartek. Mamy czas do 2 tyg na odnalezienie właściciela. Quote
Doda_ Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Do dziś 'stary własciciel' nie zglosil po rudego.. Już trace nadzieję, ze rudy wróci do starego właściciela.. Jeśli wlasciciel sie nie znajdzie to po długim weekendzie rudy będzie do adopcji.. Pozdrawiam, Doda Quote
milcia17 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Przynajmniej nie będzie musiał włóczyć się po osiedlu bez pana i jedzenia. Quote
Doda_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 GARFIELD (tak ma na imię rudy kocur) szuka wspaniałego, kochającego domku!! Jest już do adopcji, ponieważ minęly 2 tygodnie a właściciel się po niego nie zgłosil. Jest to piękny, zadbany, duży, wykastrowany rudy kocur!!! Quote
BasiaD Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Hej piękny wracaj do góry.. W domu też mam takiego samego i wiem jakie z nich słodziaki i przytulaki... Garfield do domku skacz! Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 BasiaD napisał(a):Hej piękny wracaj do góry.. W domu też mam takiego samego i wiem jakie z nich słodziaki i przytulaki... Garfield do domku skacz! też wiem ze szybko znajdzie dom, ostatnio rude koty mają szczęścia, sa coraz więcej chetnych na takiego kota ;) Możesz zrobić allegro? Bo ja niestety nie umiem.. :oops: jak nie ty, to ktoś inny.. Quote
BasiaD Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja też nie.. Nie mam konta..:oops: Musisz poprosić jakąś inną cioteczkę która bardzo lubi koty tak ja my!;) Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 BasiaD napisał(a):Ja też nie.. Nie mam konta..:oops: Musisz poprosić jakąś inną cioteczkę która bardzo lubi koty tak ja my!;) Wiesz kto to móglby zrobic??:( Quote
Ola164 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Spytaj użytkowniczki UeMka ;) Kotek sliczny a te łyse place o których pisałaś na początku to chyba nic poważnego :) Moja kotka ma takie od urodzenia ;) Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Ola164 napisał(a):Spytaj użytkowniczki UeMka ;) Kotek sliczny a te łyse place o których pisałaś na początku to chyba nic poważnego :) Moja kotka ma takie od urodzenia ;) Ta lysina to nic, koty tak mają. Ja nigdy kota nie mialam, dlatego nie wiedzialam :oops: Napiszę do UeMki, dzięki. Quote
Ola164 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jedne mają, drugie nie :) Moja Wika ma, a poprzednie kotki Skarpetka i Ciapka nie miały ;) UeMka robi sliiczne allegra :loveu: Quote
Doda_ Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Zdjęcia będą musze poprosic Ani u ktorej jest kocur Quote
Selenga Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dostałam dzisiaj informację, że przyjaciele moich przyjaciół szukają rudego kota jako towarzysza dla swojej kotki. Nie chodzi o towarzysza do rozmnażania, ale żeby nie była samotna - do tej pory była w domu sunia, ale odeszła za TM w wieku 18 lat, ze starości. Kotka tęskni za towarzystwem, bo ci ludzie długo pracują. nie wiem co prawda czy nie byoby lepiej żeby towarzystwo też było kotką, ale oni wymarzyli sobie rudego kota, a nie znalazłam rudej kotki na razie. Ta rodzina jest z Warszawy. Quote
black sheep Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Moja kolezanka z Krakowa też jest zainteresowana Ile kotek może mieć latek? Gdzie on teraz jest? Jak zachowuje się w domu? tzn czy jakby już tam mieszkał? Quote
Doda_ Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Selenga napisał(a):Dostałam dzisiaj informację, że przyjaciele moich przyjaciół szukają rudego kota jako towarzysza dla swojej kotki. Nie chodzi o towarzysza do rozmnażania, ale żeby nie była samotna - do tej pory była w domu sunia, ale odeszła za TM w wieku 18 lat, ze starości. Kotka tęskni za towarzystwem, bo ci ludzie długo pracują. nie wiem co prawda czy nie byoby lepiej żeby towarzystwo też było kotką, ale oni wymarzyli sobie rudego kota, a nie znalazłam rudej kotki na razie. Ta rodzina jest z Warszawy. Fajnie, ale z tego, co wiem, to Garfield nie toleruje innych kotów. Pojechał do kociarni i już nastepnego dnia musial pojechac do Ani na tymczas. Ale podam kontakt do Marty z kociarni, skontaktujesz sie z nią. black_sheep napisał(a):Moja kolezanka z Krakowa też jest zainteresowana Ile kotek może mieć latek? Gdzie on teraz jest? Jak zachowuje się w domu? tzn czy jakby już tam mieszkał? Garfield ma 2-3 latka, jest teraz w Sosnowcu, albo gdzies w okolicy. To bardzo spokojny kot, lgnie do ludzi, uwielbia glaskanie. Duży, piekny, puszczysty. Moge podac na pw kontakt do Marty ktora bedzie zajmowac adopcją garfielda. Quote
Doda_ Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Selenga - napewno jest inny rudy kotek, ktory toleruje innych kotow i szuka domu. podam nr tel do Marty, to sie z nia skontaktujesz. Pozdrawiam Quote
Selenga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Doda_ napisał(a):Selenga - napewno jest inny rudy kotek, ktory toleruje innych kotow i szuka domu. podam nr tel do Marty, to sie z nia skontaktujesz. Pozdrawiam nr telefonu dostałam, dzięki :) Quote
Doda_ Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Selenga napisał(a):nr telefonu dostałam, dzięki :) Drobiazg ;] Quote
Recommended Posts