Jump to content
Dogomania

BORZOJ - pies 4letni - zabrany ze wsi z kojca! MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

bylam dzisiaj u wet.ktory wykonal akumpukture.Bedzie powtorzona za tydzien.Poza tym wet.,ze z powodu zlego odzywienia ,otrzymywal tylko sucha karme ma nadkwasote,dlatego ma zalecone gotowane jedzenie tzn makaron lub kartofle z miesem.
(dla informacji wet.zna b.dobrze wet.Wasatycza z Poznania)

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety moja "kruszynka" nie jest zachwycona kotkami,w poblizu kota staje jak sparalzowany,podnosi jedna noge do gory i ...........nie wiem co moze sie stac?????

Posted

Moj Oskarek to coraz wiekszy pasza,lezy na kanapce i kiedy mnie nie ma ,a on sie nudzi wola mnie placzac .kiedy przychodze kladzie sie na grzbiet i chce zeby go glaskac.
Ostatnio moj gryzak Carlo wychodzi z Oskarkiem na spacerek .tym razem zakladanie plastikowego kaganca poskutkowalo i carlo zaczal akceptowac oskarka ,juz nie warczy.,a o ugryzieniu nie ma mowy.

• 3 weeks later...
Posted

Oskarek ma domek ,ale czy w nim zostanie ,czy bede sie cieszyc, musi trosze czasu uplynac, gdyz Oskarek odkryl u siebie kilka uczuc :tzn.zazdrosc o inne pieski ,chec polowanaia na koty.
W nowym domu jest 10-letnia afganka Toto , ktora musi zaakceptowac i dzielic sie pieszczotami.Jak na razie jest okey.
Piesek zamieszkal w duzym domu z ogrodem,bez kotow.Nowi opiekunowie nie maja dzieci ,dziecmi sa ich psy.Zawsze mieli dwa pieski .Niestety przed miesiacem umarla po 14 latach charcica afganska,pozostala tylko jedna.Poniewaz psy sa zawsze szczesliwsze gdy maja kumpli ,zdecydowali sie na Oskarka.
Oskarek ma do dyspozycji caly dom,ogrod,wszystkie kanapy do leniuchowania ,i nie jest nigdy sam ,gdyz opiekunka pieskow nie pracuje.Poza tym dom znajduje sie na wsi i osoby opiekujace sie psiakami duzo spaceruja,gdyz ogrod to za malo ,zeby psy byly szczesliwe.
mam pare zdjec moge przeslac ,niestety nie umiem wklejac dlatego poprosze o e-mail to wkleje.

Posted

Otrzymalam informacje z nowego domu Oskarka,ze piesek bardzo sie zaprzyjaznij z suczka Toto,i nowi opiekunowie sie w piesku zakochali i nie oddadza spowrotem.Oskar bardzo chetnie chodzi na dlugie spacery w towarzystwie kudlatej kolezanki.Z ogrodu moglby nie istniec ,gdyz Oskar nie chetnie z niego chce korzystac,ale czyni to gdy Toto wychodzi.

Bardzo sie ciesze ,ze Oskar znalazl sie pod skrzydlami tak wspanialych odpowiedzialnych ludzi.uwazam ,ze dobrze przebralam ludzi chetnych na tego pieska,nawet jedna zostawilam w rezerwie jak gdyby Oskarek nie zgodzil sie z Toto,ale na szczescie jest wszystko okey:loveu::loveu::loveu::loveu: