Terzia Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 To musze wam pokazac. Tak wygladaja rodowody u hodowcy rasy na Majorce, ktory uwaza sie za specjaliste w hodowli wlasnie tych psow. Mora jest matka Mory, Tito jest ojcem Tito, Mora jest wlasna babka i matka (rodowod Pandory). Kurcze... czego sie nie robi by wypelnic brakujace generacje! Sorry - dla mnie to poprostu kiepski zart: Poswiecilam dzis troche czasu by wam te bzdety pokazac. Dokladnie dzis znalazlam te rodowody na stronie: www.almallutx.com czyli stronie szefa klubu rasy w Hiszpanii!!!! Brak tam dni urodzin - moze oni sami nie wiedza kiedy ich psy sie rodza i po jakich rodzicach? Dlaczego zaden z hiszpanskich hodowcow nie pokazuje na swoich stronach ORGINALNYCH ZESCANOWANYCH RODOWODOW? Wyglada na to, ze one otoczone sa wielka tajemnica klamstwa! :o :evil: :o :evil: :o :evil: :o :evil: :o :evil: :o :evil: Quote
Crom Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 This is NOT on this site :evil: You made this paper FALSE :evilbat: Quote
Terzia Posted May 20, 2004 Author Posted May 20, 2004 Eric, SERGIO GUAL MADE THIS PAPER FALSE! Now I´m really ANGRY! I printed the pedigrees TODAY! I have the printed pedigrees here! Eric - you are BLIND and the spanish peoples made a brainwashing of you! Tlumaczenie: CROM (czyli Eric z Westside Kennel z Holandii) napisal, ze ja SFALSZOWALAM te rodowody! Napisalam, ze dzis je wydrukowalam i leza u mnie na biurku! To nie ja ty lko SERGIO GUAL sfalszowal te rodowody!!! On pokazuje ludziom bzdury! Taka jest prawda! pozatym napisalam, ze hiszpanie wyprali mu mozg! Quote
Crom Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 If you watch the site you see different pedigrees as you put here. For example, TRUY´S parents are NOT on the site, Quote
Terzia Posted May 21, 2004 Author Posted May 21, 2004 @ Gorzala to z tymi rodowodami doprowadzilo mnie do kipienia! Sorry.. ale trzeba miec niezly tupet by wstawiac psom wlasnie takie pochodzenie..... z Chimo tez jest aferka - do tej pory jeszcze nigdy nie slyszalam, nie widzialam tego, zeby wlasnie Chimo mial znanych rodzicow. Niech sie co poniektorzy nie czepiaja polskich psow mowiac ze sa fatalne, nie typowe i zimbredowane..... najpierw trzeba obejrzec te filo-majorki z wyspy i ich wspaniale pokolenie, nie dosc ze pytkie to na dodatek tez pelne inbredow! Quote
Crom Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 @all & CROM@eric :ak-shot: :ak-shot: :ak-shot: :ak-shot: :ak-shot: :fadein :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: 0X 0X 0X 0X 0X 0X Quote
Terzia Posted May 22, 2004 Author Posted May 22, 2004 @ gorzala Ja tego czlowieka juz poznalam i zrobil an mie jak najbardziej pozytywne wrazenie. Niestety.... widocznie przeszedl totalne pranie mozgu i nie potrafi zostac "po srodku" tylko patrzy w S.G. jak w boga - sorry.... to poprostu smieszne! Taki facet jak on powinien zostac objektywny. Zaden hodowca nie jest swiety i niejest namiastka "boga rasy" wiec czlowiek powienien sam wyciagnac z danej sytuacji odpowiednie wnioski. S.G. moze by clakiem milym czlowiekiem i hiszpanem, ktory nawet kocha psy a nie uwaza ich za "zywy towar" ale.... po tym balaganie na jego stronach (rodowody) nie mialabym do niego ani kapki zaufania! Dlatego tez NIGDY nie kupilanym od niego zadnej majorki lub innego psa! Quote
Olcia P. Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 oooooooo no nie pozostaje nam nic innego jak czekac... ooooooo dawaj dawaj, nie mozemy sie doczekac!!!!!!!!! Quote
Rocki Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Kozackie psy i rysunki :D Chociaz ja gustuje w bardziej olbrzymich buldogach :wink: ale dziekoweczka :D PS Jest tam gdzies ile one waza tak mniej wiecej? Quote
Terzia Posted May 26, 2004 Author Posted May 26, 2004 Slodka geba, jakby cytrynka zostala polizana <hehe> P.S. Taka mina ma kazdy, ktory troche "postudiuje" hiszpanskie rodowody majorek. Wyc mozna, wyc! 8) Quote
Rocki Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Co do rodowodow to walek na walku po prostu.I ktos z kogos glupka robi :evil: albo z kogos juz zrobiono glupka niewiem ale o maly wlos ja bym byl glupkiem i to nie z wyboru co najgorsze :evil: A co do tego wyjca to piekny wogole z tej strony wedlug mnie Black Omen rzadzi (myslisz ze ma w sobie cos z rottka?) i ona myslisz po 50kg maja :o przecierz one do kolan siegaja to maluchy ale taaakie szerokie :D Quote
Terzia Posted May 26, 2004 Author Posted May 26, 2004 @ Rocki Facet pisze na stronie jakich ras uzyl do kreowania RB - miedzy innymi bandoga (a w nim moze byc czesc rottka). Optycznie podobaja mi sie te psy. Byloby tylko fajnie obejrzec je na zywca. Quote
Terzia Posted May 26, 2004 Author Posted May 26, 2004 @ Rocki Choc zobacz, moja sunia wcale nie ma gorszej klaty <hehehe> Quote
Rocki Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Terzia a co to jest RB? mogla bys rozwinac ten skrot bo ja niekumaty :oops: :P i jakich ras uzyto poza bandogiem? Twoj psiak superowy :o Quote
sylwia i boksery Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 @ RockiTen pies cos w sobie ma :wink: wyraz pyska jaku boksera :o Tylko łepetynka ciut za szeroka. W sumie sympatico :wink: Quote
Chima Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 @Teresa Może warto było by ponownie wrzucić te scany...wiem, że ostatnio nie Masz za wiele czasu ,ale poczekam-y :razz: :razz: :razz: Quote
Recommended Posts