agaje Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Hej!Prosilabym o kilka porad o strzyzeniu bolonczyka. Quote
rokoko Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Z tego co wiem to bolończyków się raczej nie strzyże. No chyba ze klient sobie zażyczył. Wtedy możesz ostrzyć po prostu maszynką a najlepiej nożyczkami. Quote
agaje Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Obcielam pieska nozyczkami-wygladal sodko.Jednak bardziej urodziwe sa naturalne ,nie poddawane obciananiu. Quote
joplinj1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 czesc , ja obcinam mojego bolonka na wakacje,ktore zawsze spedzamy nad jeziorem ,, bo jest i mnie - czego nie ukrywam - i jemu wygodniej.....chyba lzej i chłodniej......wyglada słodziutko......taki mniejszy sie wydaje....:) ale zupełnie inaczej, jakby byl innej rasy.....jak dowiem sie jak wklejac zdjecia to wkleje i sami zobaczycie, tylko musze troche to ogarnac,bo narazie nie mam pojecia...pozdrawiam:) Quote
Anyzka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja obcięłam mojego bolonka przedwczoraj. Teraz wygląda jak pudelek i jest o połowę mniejszy :-). Nie jest to piesek wystawowy, więc nie musi się męczyć z długą sierścią :-). Quote
Recommended Posts