Gacusiowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 to znaczy, że wysoki jest bardzo... strasznie kochana mordziuchna :loveu: a'propos obrośnięcia to Tazi też miała dziecięce kłaczki na pysiu dopóki wredna pańcia któregoś popołudnia nie wyskubała :diabloti: mi się bardziej taka nieobrośnięta podoba, Bondowi też to się wyskubie/wytrze/wypadnie :razz: to ja się jeszcze pochwalę - korzystając z zapowiadanej ładnej pogody jedziemy w niedzielę na trening coursingowy w okolice Berlina :p jak się Tazuni ganianie za 'zajączkiem' podoba to trza korzystać :evil_lol: Quote
jareth1 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 O jej,ale z niej będzie "wyścigówka",no,no:cool3:.Niech biega dziewczyna,przyjdą pluchy,to będą siedzieć więcej w domku niż biegać:cool1: Quote
Ula_czarnuszka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Filmik i zdjęcia obejrzane:razz: Tazunia zgrabniutka i taki piękny pychol ma :loveu: Widzę, że Gacusiowa zmieniła podpisik sankcjonując obecność psa w życiu pancernych... nareszcie :p Czy ten czarno-biały piesek przypominający baska to też chart, czy właśnie basek o charcich zamiłowaniach? Powodzenia na zawodach;) Quote
Gacusiowa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 odpowiadam od końca ;) to nie były zawody tylko trening - i dobrze, bo Taz doświadczenia nie ma jeszcze i za zającem biegnie 'po trasie' zamiast skracac na zakrętach, przez co się bardziej męczy ale goni przez całą trasę, nie traci z oczu, ma dużą konsekwencję, co się bardzo liczy [wróciłyśmy jakiś czas temu, Taz dochodzi do siebie - śpi i jeszcze raz przeżywa dzisiejszy trening - biega przez sen, poszczekuje i w ogóle śmieszniasto się zachowuje :diabloti:] biegła dwa razy trasę - raz sama a raz z koleżanką-afganką, bardziej doświadczoną - i czuję się dumna jak paw, bo Taz goniła i pilnowała przez całą trasę, a tamta suńka go 'zgubiła' i nie dobiegła do końca :evil_lol: ten czarno-biały przypominający baska pies to basek :diabloti: - własnośc młodej handlerki Oli Nowak o ile się nie mylę co do usankcjonowania - no cóż - Taz się usankcjonowała sama, a Tilia zrobiła mi taki ładny obrazek, że szkoda było nie skorzystac :D a Tazunia najzgrabniesza i najpiękniejsza, bez dwóch zdań [SIZE=1](tylko na włosie troszkę deficyty posiada w porównaniu z innymi afami...) :loveu:[/SIZE] Quote
jareth1 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Brawa dla Tazinki,dzielna dziewczyna i Bond dumny z siostry:multi: Quote
jareth1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Bondzik w nowym nabytku [url=http://www.postimage.org/image.php?v=Pql6cTA][img]http://www.postimage.org/Pql6cTA.jpg[/img][/url] Quote
Ula_czarnuszka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jaki elegancik :razz: Widziałam takie "ochraniacze" na wystawach... Czy one są po to, żeby się uchole nie mierzwiły i nie moczyły? Quote
jareth1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Ula_czarnuszka']Jaki elegancik :razz: Widziałam takie "ochraniacze" na wystawach... Czy one są po to, żeby się uchole nie mierzwiły i nie moczyły?[/quote] Dokładnie.Zeby w miche nie wpadały i nie wycierały się o ziemię,też można. Quote
jareth1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No i klops,Bondzik znowu ma kłopoty z łapką.Tym razem ścięgna,od tygodnia nie biega.Dzisiaj troszkę poszalał i nów kulał.Matko,czy on wreszcie przestanie z tymi łapami walczyć?:shake:Najbardziej mnie martwi fakt,że jest młody i żeby tak nie zostało:-( Quote
Recommended Posts