Helga&Ares Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 piesek jest na prawdę śliczny! potrzebujecie bannerka? Quote
Helga&Ares Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Paulina87']Bannerek ładny się przyda :) mam 3 ;) 1. 2. 3. Quote
Paulina87 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Nie wiem dlaczego, ale nikt się nim nie interesuje :shake: nawet z allegro nie ma żadnego odzewu Quote
Helga&Ares Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Paulina87 napisał(a):Nie wiem dlaczego, ale nikt się nim nie interesuje :shake: nawet z allegro nie ma żadnego odzewu aż trudno uwierzyć. Taki śliczny pysio, taki jamnisiowy...:shake: Quote
Paulina87 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Kurcze nie mogę ustawić sobie bannerka :shake: Jak wchodzę na panel podpisu to pokazuje się Error Quote
Helga&Ares Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Paulina87 napisał(a):Kurcze nie mogę ustawić sobie bannerka :shake: Jak wchodzę na panel podpisu to pokazuje się Error mi też:shake: przez kilka dni mi nie działało, dziś było już dobrze, za chwilkę sprawdzam - i znowu nie.. Quote
ana289 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Cudny FLO :-( Ostatni weekend Flo był właśnie u nas - mieliśmy przyjemność pierwszy raz go widzieć i poznać - to cudny, otwarty psiaczek. Bardzo rezolutny mimo swojego młodego wieku... Być może miał kiedys dom, być może tak szybciutko się nauczył: - wychodził tylko 3 razy dziennie, zupełnie jak dorosły pies, pięknie wytrzymywał - grzecznie czeka na swoją kolejkę przy karmieniu - pięknie chodzi na smyczy, nie ciągnie i nie szaleje - nie skacze po kanapach, ani po meblach :razz: - chodził za nami krok w krok i tak wiernie zaglądał w ślepia.....:-( To naprawdę cudny pies, taki prawdziwy przyjaciel... Tak bardzo życzę mu, żeby trafił w dobre, kochane ręce...odpłaci najpiękniej jak potrafi. Na pewno!! Zobaczcie jaki jest cudny, jak pięknie bawił się z moimi suniami i Igusiem (pozwalał mu na wszystko:cool3:) Taki jest maleńki...:-( Quote
Helga&Ares Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/IMG_1638.jpg ooo! i ząbki potrafię pokazać ;) taki malusieńki piesek...i piękny...a z domkiem ciężko:( Quote
Paulina87 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Aniu dziękuję ślicznie za reklamę Flo i zdjęcia... są cudowne :loveu::loveu: Dzisiaj napisał do mnie chłopak z Zielonej Góry chętny na Flo, na razie rozmawialam z nim raz i to chwile wiec trudno mi coś powiedzieć. Chcę wybrać dla niego jak najlepiej. Quote
Paulina87 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Flo po spacerku... ale domku nie widac :-( Quote
ana289 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Paulina, trzymam kciuki za chłopaka :multi: I co - odezwał się??? Flo ma ząbki przepiękne :loveu: i tak słodko się bawi - jak szalał z Tiją to się tak śmiesznie marszczył na swym malusim pysiu. Ale nie ma w nim żadnej agresji :lol: Cudny FLO, gdzie jest Twój domek???? Quote
Paulina87 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Niestety chłopak już się nie odezwał :-( Quote
Manndy_86 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dziękujemy za zdjęcia, tęsknimy za Moną, a jednocześnie cieszę sie że ma dobry dom, oby Flo taki znalazł! Domu jeszcze nie ma, chłopak się nie odezwał, niby chce psa, ale nie ma czasu po niego przyjechać :/ Trudno określić jego intencje i zamiary względem Flo, a wiadomo, że dla malucha najlepszy dom chcemy znaleźć! A tu zdjęcia z dzisiejszego obiadu- menu wieprzowe nóżki, mniam :p Reso nie dał rady takiej nodze, Floczkowi musiałyśmy zabrać, bo za dużo, potem chodził i zbierał resztki po Resie :lol: No a po jedzeniu czas na drzemkę Quote
Manndy_86 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Sprawdzam baner, bo nie chciał sie uruchomić i od razu podnoszę Floczka Dzięki Helga&Ares za banerka ;) Quote
ana289 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Aaaale świetny FLO :loveu: oczywiste, że musi trafić na super domek, do super ludzi o super wielkich serduchach :cool3: To przekochany psiaczek!! To szkoda, że się nie odezwał. Trzeba czekać, moze na innych, którzy rzucą wszystko i pojadą po Floczka nawet na koniec świata :lol: A Mona/Tija cudowna...no po prostu cudna! I koniec! I zakochana w Meli na zabój - z wzajemnością :loveu: Quote
Paulina87 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Flo nadal szuka domu... a czasu wiele nie ma. Quote
ana289 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kochany FLO :-( Kto Ciebie przygarnie?? I kto pokocha?? Tu nikt nie zagląda...:-( Do kiedy może być u Ciebie? I co potem? Schronisko?? :-(:-( Quote
Paulina87 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 29 kwietnia jadę do domu na ponad tydzień. Tata już do mnie dzwonił i mówił, że mam go zabrać do domu i oddać do naszego schroniska. Tyle, że w naszym schronisku przepełnienie :shake: Quote
ana289 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jeśli FLO nie znajdzie domu lub DT do 29.04 będzie musiał iść do schroniska :-(:-(:-( Takie fajny, młody i ufny pies.... Domki powinny się o niego zabijać, a tu cisza jak makiem zasiał :-( Nikt nawet tu nie zagląda... I jak ty FLO masz znaleźć dom????? Wskakuj na 1!!!! Quote
Recommended Posts