Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będąc z Reso na spacerze znalazłam psa. Strasznie lało i Reso wywąchał go pod jednym z samochodów na parkingu. W pobliżu nie było nikogo więc wyciągnęłam psa spod auta, wzięłam pod pachę i biegiem do domu.

Pies jest cudowny, straszna przylepa. w domu zachowuje się jakby go nie było. Cichutki i grzeczny.

Jest mały (trochę większy od jamnika). Ma krótki ogonek.

Jutro będziemy rozwieszać ogłoszenia może znajdzie się właściciel, ale wolimy już zacząć mu szukać nowego domu. Nie miał na sobie obroży.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz jeszcze inne zdjęcia, tego samego pieska.
Dostał robocze imię Bobik,
Jest bardzo pocieszny, do głaskania, ale jak sie stanie nad nim i wyciągnie rękę to się kładzie na ziemie, w ogóle z tego powodu ciężko mu było zrobić zdjęcie ponieważ cały czas szurał po dywanie :)

Z Reso na spacerze, o dziwo się nie gryzą!!

Posted

Zbliża się weekend a na weekend jedziemy do domu. Ja go zabrać ze sobą nie mogę, rodzice nie byliby zadowoleni a w dodatku w domu mam swoje psy, które rzadko widzę i im też muszę poświecić czas.
Manndy też pewnie nie zabierze dwóch psów do domu.

Może znalazłaby się jakaś osoba z Poznania lub okolic Kościana, która zajęłaby się Flo przez weekend? Tylko od piątku do niedzieli.

Ja jeszcze coś próbuję pomyśleć, może ktoś z moich znajomych by się nim na ten czas zajął.

Ogólnie mały jest niemożliwy... chodzi za mną krok w krok. Jak zasypiam wskakuje mi pod pieżynę i kładzie pysk na szyji. Jest bardzo spragniony czułości.
Ja z każdą chwilą coraz bardziej się do niego przywiązuję, ale wiem, że zatrzymać go nie mogę.

Posted

Moja mama jest w szpitalu...
Myślalam, że może uda mi sie jednak zabrac go do domu, ale w takich okolicznościach nie moge...

Prosze tylko ten weekend. Zapewnie karmę, zabawki, tylko niech ktoś pomoze.

Posted

Ja naprawde nie mogę go zatrzymać. Zbliża się długi weekend majowy. Nie wiem co wtedy z nim zrobie... Moi rodzice juz planuja jakieś wyjazdy...

Nikt nie szuka szczeniaka do adopcji?

Posted

Dramatyczny apel!!!
Czy ktoś zabierze ze sobą tą przylepkę?? czy Flo trafi do schroniska??
Nie widać chęci pomocy, bo pies jest zdrowy, najedzony, zdaje się zadowolony- ale Flo potrzebuje domu!!

3mamy kciuki!!