Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UFF
PO problemach mam nadzieję, że wreszcie karma 45kg dla psów z firmy wysyłkowej Telekarma przyjedzie do schroniska A S Jamrozowizna .Planujemy na Swięta wziąść Pedrunia .Uprzejmie proszę o
potwierdzenie O. K.

Hanna

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='fizia']Znalazłam ofertę Zbójini - ale obawiam się, że Pedro jest za duży

http://www.dogomania.pl/forum/f521/gdansk-slask-gdansk-23-25-grudnia-127292/#post11452246

Jadę z Juniorem na śląsk 23 grudnia więc moge wziąc coś niekłopotliwego :diabloti:po trasie nr1.
Wracamy już na pusto 25 grudnia z powrotem.
Najlepiej w transporterku.

pisz do zbójiniego,on zawozi na ślask swojego tymczasowicz owczarka niemieckiego,może nawed bedzie miał w aucie klatkę tak jak poprzednio gdy go przywoził ze sląska,wiem bo przewoził też wtedy mojego jamnika .

Posted

Zbójini się zgodził!!:multi::multi:

No problem.

Jadę przez Czestochowę 25.12 w godzinach południowych.
Wolałbym go zabrac z jakiejś stacji benzynowej po trasie. Odbiór najlepiej na obwodnicy bo ja do samego Gdańska nie wjeżdżam.
Pies musi być oczywiście na czczo. Ma do dsypozycji cały wolny otwarty bagaznik i będzie jechal sam.

Bezpłatnie.

Może być?

Posted

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM PAŃSTWU ZA TAKĄ SPRAWNĄ AKCJĘ , SZCZEGÓLNIE PANI MARTYNIE I PANU " ZBÓJINI . BĘDZIEMY CZEKAĆ ,PROPONUJĘ ŻEBYŚMY SIĘ SPOTKALI PRZED KTORYMŚ Z MARKETÓW AUCHAN MÓJ TELEFON STACJONARNY 0587189682 KOMÓRKA 510846578.cIESZYMY SIĘ ŻE TE PARĘ DNI ŚWIĄTECZNYCH POŚWIĘCIMY ZWIERZAKOM W DRUGI DZIEŃ ŚWIĄT JEDZIEMY NA KILKUGODZINNY SPACER NAD MORZE .tAK JAK MÓWIŁAM SWOJE ZOBOWIĄZANIA PO ADOPCJI pEDRO PRZENOSZĘ NA NUMER 226 aGORA I BĘDĘ SIĘ STARAŁA JĄ WYCIĄGNĄC ZE SCHRONISKA . wSZYSTKIM pAŃSTWU wESOŁYCH śWIĄT
UKŁONY hANNA

Posted

KUNA 85 napisał(a):
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM PAŃSTWU ZA TAKĄ SPRAWNĄ AKCJĘ , SZCZEGÓLNIE PANI MARTYNIE I PANU " ZBÓJINI . BĘDZIEMY CZEKAĆ ,PROPONUJĘ ŻEBYŚMY SIĘ SPOTKALI PRZED KTORYMŚ Z MARKETÓW AUCHAN MÓJ TELEFON STACJONARNY 0587189682 KOMÓRKA 510846578.cIESZYMY SIĘ ŻE TE PARĘ DNI ŚWIĄTECZNYCH POŚWIĘCIMY ZWIERZAKOM W DRUGI DZIEŃ ŚWIĄT JEDZIEMY NA KILKUGODZINNY SPACER NAD MORZE .tAK JAK MÓWIŁAM SWOJE ZOBOWIĄZANIA PO ADOPCJI pEDRO PRZENOSZĘ NA NUMER 226 aGORA I BĘDĘ SIĘ STARAŁA JĄ WYCIĄGNĄC ZE SCHRONISKA . wSZYSTKIM pAŃSTWU wESOŁYCH śWIĄT
UKŁONY hANNA

Największe podziękowania należą się pani, bo dzięki pani kolejny psiak znalazł nowy dom.

Posted

lizka121 - O której najpóźniej mogłabyś przywieźć Pedra do Częstochowy? Bo jeśli tak jak mi pisałaś w smsie Zbójini jedzie przez Częstochowę ok 19.00 to ja u siebie mogę w domu Pedra przechować i podrzucić na trasę o 19.00.
Ty byś mi go tylko przywiozła jeśli możesz,tylko wolałabym jak najpóźniej się da.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Największe podziękowania należą się pani, bo dzięki pani kolejny psiak znalazł nowy dom.

Ogromne podziękowania dla Pani i dla wszystkich, któzy się przyczyniają do tego, że Pedro już za parę dni będzie w Domu!!!

Posted

Truskawa144 - dostałam od Ciebie jakąś wiadomość, ale nie umiem jej odczytać. :cool1:. jeśli to ważne to napisz mi tu, a jeśli nie- zostajemy przy wcześniejszych ustaleniach