Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sucvzka została odkupiona z likwidowanej hodowli. Jest w DT, jest super kochaniutka!!!
Sliczna, grzeczna i wesoła. Ma do zoperowania dwie tzrecie powieki i rzecz jasna zostanie wysterylizowana :
Szukam jej domu u ludzi, którzy będą mogli zgodzic się z charakterkiem tej rasy i są gotowi do długich spacerów :)
zdjęcia będa poźniej :)

Posted

mała dog chow nie za bardzo chce jesc, marta jej troche miesza ze scinkami z wędnil :oops: i wtedy zjada tez z karma :oops: moze eukanuba jej bardziej zasmakuje
mała chyba nie mieszkała w domu, bo probowała chodzic po stołach a wiadomo, że każdy grzeczny piesek - oprocz moich- tak nie robi ;).
jest bardzo spragniona biegania a mieszka teraz nad samą wisła i biega elegantka po bulwarach :)
w nocy tez wstała i próbowała nasikac na srodku pokoju, ale zostalo jej wytlumaczone ze gzreczne piseki maja w nocy spac i poszła grzecznie spac ;)
a tak po za tym to jest cudowna :P
przywitała mnie i wycałowała :)
zreszta zobaczcie sami :)

Juz prawie umiem zrobic "siad" jak sie mnie ładnie poprosi :lol:

zobaczcie te powieki. rozmawiałam z wetem, mamy sie umowic na pocztaku tygodnia na wizyte, zagladnie i powie co i jak. narazie am przemywane rumiankiem i troszke mniej sa czerwone
weekend odpada bo panna Bigi bedzie biegała po włosciach na wsi:) dzisiaj juz lala zaczela weekend :)

aaaa i jeszcze jedno :lol:

jak cos zmajstruje i krotas ze wspollokatorek sie an nia zezlosci to od razu przybiega do marty, przyjmuje pozycje kołami do gory i podstawia sie do głaskania :D
ale pamietajmy ze dom tymczasowy ma tez wychodwywac :) dziewczyny ja uwielbiaja ale nie moga poblazac bo potem zostane z psem co sika, chodzi po stołach i wogole ma wszystkich w nosie :) a tak bedzie nauczony podstawowych manier :)

Posted

Jaka cudna!!
Moja przyjaciółka ma beagla odebranego kobiecie, która chciała Go oddać do schroniska...też miał problemy z oczkami, najpierw stosowali jakieś 2 rodzaje kropli, ale nic to nei dało i miał zabieg. Teraz już jest ok.

Posted

kiwi, te oczy beda operowane? nie mialam czasu poczytac na naszym beaglowym, widzialam tylko, ze jest zbiorka na te sunie

ktos sie napewno zglosi, ale przy beaglach wazne zeby to byla osoba, ktora poradzi sobie z rasa

Posted

No znalazłam sunię. Fajna jest tylko te oczka biedne rzeczywiście. Wyglądają raczej na nadające się do operacji. Ale jak się zabieg dobrze zrobi to sunia będzie jak złoto!

Posted

U Gigi to samo , też nie jest nauczona czystości , nie umiała chodzic po schodach . chba żaden z tamtejszych psiaków nie mieszkal w domu ale przynajmniej są w dośc dobrek kondycji fizycznej.

A ksiażeczkę ma ? Gigi ma i szczepienia są nawet aktualne

Posted

ma ale podrobioną. tzn książeczka jest, ale wczesnij nalezała do pieska rasy shih tzu, jest zamazane i wpisane w rasie BIGIEL :roll: szczepienie p/wsciekliznie jest aktualne a czy wirusówki były robione jej bo ksiazeczke mieli po jakim innym psie, czy została speparowana zeby mi dac psa z ksiazeczka to nie wiem

Posted

Cieszę się bardzo, że psina bezpieczna i wszystko z nią w porządku. Nasze "złotówkowe" charty już też coraz lepiej się czują.

Ale kobieta zrobiła sobie niesamowitą reklamę: sprzedała sporo psów - mi wychodzi, że zarobiła na tym ok. 1200 zł. Charty policzyłam po 50 zł, nie liczę bullków. Mam nadzieję, że nie kupi za te pieniądze następnych psów bardziej popularnych ras do "hodowli" :shake:

Posted

Wszystkie psy tam mieszkaly w kojcach!! czy sczepienia sa aktualne to niewiadomo:shake: watpie bo psy po odrobaczeniu ,robily samym makaronem:shake:Ksiazeczki zdrowia dostaly odrobaczenia i sczepienia wpisane,ale wet mial watpliwosci.

Podnosze malutką

Posted

napisałam na forum beagli, dostała cieczki wiec bedzie wysterylizowna za ok 4 tygodnie,. w tym czasie mam nadzieje juz ja zawiesc do nowego domu, bo sa juz chetni :)