Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madcat1981 napisał(a):
Aż żal żeby tyle psiej miłości się marnowało :/

racja
tyle milosci w tych psich serduszkach, a nie maja komu jej ofiarowac :shake:
a Trufelek tak bardzo chcialby kochac i byc kochanym :-(

Posted

Trufelku jak dlugo jeszcze przyjdzie ci czekac piesku na nowy domek? :shake:
moze macie jakis filmik z Trufelkiem? chetnie wrzuce na utuba jak go tam jeszcze nie ma. zawsze warto sie pokazywac gdzie sie tylko da...

Posted

Oj, filmiku nie mamy... ale jak któraś z ciotek zabierze kiedyś do schronu aparat z kamerą i jak się przede wszytskim zabierzemy do schronu to może powstać takowy, nie widzę przeciwskazań :)

Posted

Jagienka napisał(a):
Oj, filmiku nie mamy... ale jak któraś z ciotek zabierze kiedyś do schronu aparat z kamerą i jak się przede wszytskim zabierzemy do schronu to może powstać takowy, nie widzę przeciwskazań :)

byloby fajnie pokazac Trufelka na filmiku :)
jak ja zalapie jak zrobic filmik z fotek to i tak na utuba Trufelek pojdzie :eviltong:
trzeba sie pokazywac gdzie sie da :cool3:

Posted

agniecha82x napisał(a):
byloby fajnie pokazac Trufelka na filmiku :)
jak ja zalapie jak zrobic filmik z fotek to i tak na utuba Trufelek pojdzie :eviltong:
trzeba sie pokazywac gdzie sie da :cool3:

Dziękujemy w imieniu Trufelka :loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Dziękujemy w imieniu Trufelka :loveu:

oj jak na razie nie ma za co :oops:
a mozesz mi powiedziec czy Trufelek ma jakies ogloszonka? jezeli tak to na jakich stronach? moze bym cos gdzies jeszcze dorobila. zal mi pieseczka, juz dosc zycie go doswiadczylo odbierajac mu wzrok, zasluguje na kochajacy domek!!!

Posted

agniecha82x napisał(a):
oj jak na razie nie ma za co :oops:
a mozesz mi powiedziec czy Trufelek ma jakies ogloszonka? jezeli tak to na jakich stronach? moze bym cos gdzies jeszcze dorobila. zal mi pieseczka, juz dosc zycie go doswiadczylo odbierajac mu wzrok, zasluguje na kochajacy domek!!!

nie wiem :oops: u Nas specem od ogłoszeń jest agamika, a mamy tyle psów pod opieką, że nie wiem jak Aga wyrabia i czy akurat Trufel się załapał :oops:

Posted

Jagienka napisał(a):
nie wiem :oops: u Nas specem od ogłoszeń jest agamika, a mamy tyle psów pod opieką, że nie wiem jak Aga wyrabia i czy akurat Trufel się załapał :oops:

jak mi sie uda wyrobic z czasem to zrobie mu kilka a co tam najwyzej bedzie mial po dwa :diabloti:
tylko na kogo namiary podac jakby co? foty moge sobie podebrac mam nadzieje :oops:

Posted

agniecha82x napisał(a):
jak mi sie uda wyrobic z czasem to zrobie mu kilka a co tam najwyzej bedzie mial po dwa :diabloti:
tylko na kogo namiary podac jakby co? foty moge sobie podebrac mam nadzieje :oops:

Dziękujemy :loveu:
Mogą być na mnie 505 929 773 mail jagnas[at]gmail.com