agniecha82x Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 jej fajnie, ze inna psina znalazla domek, ale troszke szkoda, ze Trufelek nadal musi czekac :shake: Trufelku no gdzie ten Twoj domek psinko? Quote
agniecha82x Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Trufelek nadal szuka domku, bardzo go potrzebuje!!! Quote
madcat1981 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Aż żal żeby tyle psiej miłości się marnowało :/ Quote
agniecha82x Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 madcat1981 napisał(a):Aż żal żeby tyle psiej miłości się marnowało :/ racja tyle milosci w tych psich serduszkach, a nie maja komu jej ofiarowac :shake: a Trufelek tak bardzo chcialby kochac i byc kochanym :-( Quote
agniecha82x Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Trufelku pieseczku nadal samotny... bez domku... :-( kto przygarnie ta kochana psinke? on bardzo potrzebuje milosci.... Quote
agniecha82x Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Trufelek nadal cierpliwie czeka na nowy domek!!!!!!!! Quote
agniecha82x Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Trufelku jak dlugo jeszcze przyjdzie ci czekac piesku na nowy domek? :shake: moze macie jakis filmik z Trufelkiem? chetnie wrzuce na utuba jak go tam jeszcze nie ma. zawsze warto sie pokazywac gdzie sie tylko da... Quote
elmira Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Trufelku, no co ja mam pisac? Spełnij moje marzenia i znajdź dobry dom. Quote
elmira Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Zapraszam na bazarek. Książki na naszych krakowskich ulubieńców: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-na-psy-z-krakowa-123007/#post11088802 Quote
Jagienka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Oj, filmiku nie mamy... ale jak któraś z ciotek zabierze kiedyś do schronu aparat z kamerą i jak się przede wszytskim zabierzemy do schronu to może powstać takowy, nie widzę przeciwskazań :) Quote
agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jagienka napisał(a):Oj, filmiku nie mamy... ale jak któraś z ciotek zabierze kiedyś do schronu aparat z kamerą i jak się przede wszytskim zabierzemy do schronu to może powstać takowy, nie widzę przeciwskazań :) byloby fajnie pokazac Trufelka na filmiku :) jak ja zalapie jak zrobic filmik z fotek to i tak na utuba Trufelek pojdzie :eviltong: trzeba sie pokazywac gdzie sie da :cool3: Quote
Jagienka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 agniecha82x napisał(a):byloby fajnie pokazac Trufelka na filmiku :) jak ja zalapie jak zrobic filmik z fotek to i tak na utuba Trufelek pojdzie :eviltong: trzeba sie pokazywac gdzie sie da :cool3: Dziękujemy w imieniu Trufelka :loveu: Quote
agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jagienka napisał(a):Dziękujemy w imieniu Trufelka :loveu: oj jak na razie nie ma za co :oops: a mozesz mi powiedziec czy Trufelek ma jakies ogloszonka? jezeli tak to na jakich stronach? moze bym cos gdzies jeszcze dorobila. zal mi pieseczka, juz dosc zycie go doswiadczylo odbierajac mu wzrok, zasluguje na kochajacy domek!!! Quote
Jagienka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 agniecha82x napisał(a):oj jak na razie nie ma za co :oops: a mozesz mi powiedziec czy Trufelek ma jakies ogloszonka? jezeli tak to na jakich stronach? moze bym cos gdzies jeszcze dorobila. zal mi pieseczka, juz dosc zycie go doswiadczylo odbierajac mu wzrok, zasluguje na kochajacy domek!!! nie wiem :oops: u Nas specem od ogłoszeń jest agamika, a mamy tyle psów pod opieką, że nie wiem jak Aga wyrabia i czy akurat Trufel się załapał :oops: Quote
agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jagienka napisał(a):nie wiem :oops: u Nas specem od ogłoszeń jest agamika, a mamy tyle psów pod opieką, że nie wiem jak Aga wyrabia i czy akurat Trufel się załapał :oops: jak mi sie uda wyrobic z czasem to zrobie mu kilka a co tam najwyzej bedzie mial po dwa :diabloti: tylko na kogo namiary podac jakby co? foty moge sobie podebrac mam nadzieje :oops: Quote
Jagienka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 agniecha82x napisał(a):jak mi sie uda wyrobic z czasem to zrobie mu kilka a co tam najwyzej bedzie mial po dwa :diabloti: tylko na kogo namiary podac jakby co? foty moge sobie podebrac mam nadzieje :oops: Dziękujemy :loveu: Mogą być na mnie 505 929 773 mail jagnas[at]gmail.com Quote
agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 na razie filmik - jest jaki jest, bo nie jestem w tym zbyt dobra :oops: YouTube - Trufel-czeka na dom! Quote
Recommended Posts