Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aldira napisał(a):
Ralfik to śliczny i takie ma smutne oczka...Dlaczego go nikt nie chce ?? :placz::placz:

Piękny pies... niestety wszędzie adopcje praktycznie stanęły w miejscu :-(

Posted

Ciotki, źle jest...:-( Dzisiaj RALFIK do mnie nie wstał! Zdarzyło się to pierwszy raz!!!

Leżał blisko furtki- jak zawsze on, ale tylko okiem zerknął i nawet łba nie podniósł. Coś się zaczyna dziać. Nie chcę krakać i robić zamętu!:shake:

Posted

[quote name='Koperek']Ciotki, źle jest...:-( Dzisiaj RALFIK do mnie nie wstał! Zdarzyło się to pierwszy raz!!!

Leżał blisko furtki- jak zawsze on, ale tylko okiem zerknął i nawet łba nie podniósł. Coś się zaczyna dziać. Nie chcę krakać i robić zamętu!:shake:

matko:-(cholera nie dobrze:shake:sluchajcie ja wiem ze wakacje sa czyli najgorszy czas ale moze trzeba bedzie pomyslec o jakims dt dla Ralfa, to biedactwo tak dlugo czeka:-(

Posted

chita napisał(a):
matko:-(cholera nie dobrze:shake:sluchajcie ja wiem ze wakacje sa czyli najgorszy czas ale moze trzeba bedzie pomyslec o jakims dt dla Ralfa, to biedactwo tak dlugo czeka:-(

noooooooo, o DT dla RALFA to nie tak łatwo- nie bardzo mogą być inne psy, o kotach i mniejszych zwierzątkach nie wspomnę; zresztą przytulanka taka miziankowa to nie jest- lubi jak go człek drapnie tu i tam i pogłaszcze, powie dobre słowo, ale na kolanka się nie pcha ;)

Posted

Koperek napisał(a):
noooooooo, o DT dla RALFA to nie tak łatwo- nie bardzo mogą być inne psy, o kotach i mniejszych zwierzątkach nie wspomnę; zresztą przytulanka taka miziankowa to nie jest- lubi jak go człek drapnie tu i tam i pogłaszcze, powie dobre słowo, ale na kolanka się nie pcha ;)

Falfik zate, to facet indywidualista:eviltong:ale tyle ogloszen i nic:shake:

Posted

[quote name='chita']Falfik zate, to facet indywidualista:eviltong:[/quote]
No musi nim trochę być, skoro to mix ras północnych! Ale nie przesadzajmy- wyć nie wyje, uciekać nie ucieka, więc nawet lepszy z charakteru niż rasowiec!;)

Posted

Odnowione ogłoszonka RALFIKA...
- psy.pl
- ale.gratka.pl
- eoferty.com.pl
- gieldaogloszen.pl
- przygarnijzwierzaka.pl
- kupsprzedaj.pl
- kupiepsa.pl
- mojpupil.pl
- dwukropek.pl
- adopcjapsa.pl