Koperek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Poli SUUUUUUUUUUUUUUPER!:multi::multi::multi: Negri wiesz, że od przybytku i tak dalej... ;) Negri napisał(a):no to ma 2 allegro :evil_lol::evil_lol: Ale dobrze zawsze lepiej 2 :eviltong: Może masz większy dar przekonywania:roll: Quote
chita Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ralfik tutaj:) [url=http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=36593]Kupi Quote
Koperek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 chita akurat link nie wszedł prawidłowo, ale i tak baaaardzo dziękujemy wraz z RALFIKIEM!:multi: Quote
chita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 te linki to mi nigdy nie wchodza prawidlowo:angryy: ale jak skopiujecie od http i skonczycie na 3 to bedzie dzialac:roll: Ralfik jest tez na gumtree,juz aktywowali ogloszenie Quote
chita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 dodaje Ralfika tu i tam i zeby nie mieszac podaje adres mailowy z pierwszej strony wiec powinny dojsc linki do aktywacji,mam nadzieje ze to nie problem:oops: Quote
chita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 i dzis jeszcze tu :razz:ale i tak mi pwnie linki pomyli:mad: [url=http://www.mojpupil.pl/oddam_psa]oddam psa - Quote
Negri Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Ralf 2letni mix husky potrzebuje domku - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl aktywowane:roll: Quote
chita Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ok,fajnie w sumie reszte uaktywnilam tak wiec teraz jest na petworld.pl, mojpupil.pl, adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl i gumtree.pl :roll:postaram sie wiecej ale dopiero za kilka dni Quote
Negri Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 super, dzięki - allegro już ma 3 chłopak:evil_lol: Quote
Koperek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Negri chciałam dorobić chlopakowi trochę ogłoszeń, ale trochę się namieszało i nie wiem, gdzie w końcu ma, a gdzie jeszcze nie. Wstaw wszystkie portale, na których RALF już jest do pierwszego postu, ok?;) Quote
Negri Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Oki zrobiłam mam nadzieje że wszystko :roll: Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 rany a Ty chłopie jeszcze bez domku ??? :placz: Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dzisiejszy RALFIK: Jak on zawsze był burczymucha do innych psów, tak teraz stał się ostoją i tarczą obronną dla starszego rociaka, który kompletnie nie umie się obronić przed nowym, wielkim i niedobrym. Pozazdrościć takiego RALFIKA normalnie! Aż nie mogłam uwierzyć, ale na prawdę stali obaj ramię w ramię, łopatkę w łopatkę- gdzie jeden tam drugi- CUDO:loveu::loveu::loveu: Quote
Korenia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Właśnie ostatnio jak byłam to zauważyłam, że Ralfik z Rottkiem siedzą pod bramką, a jazgoty do nich szczekają... Koper, a wiesz może coś na temat tego dużego brązowego(rudego) z ich boksu? Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Korenia napisał(a):Właśnie ostatnio jak byłam to zauważyłam, że Ralfik z Rottkiem siedzą pod bramką, a jazgoty do nich szczekają... Koper, a wiesz może coś na temat tego dużego brązowego(rudego) z ich boksu? Wiem tyle, że niezły zakapior do psów i być może podobny do ludzi. Trza by go było z deka ustawić i powiadomić pisemnie, kto rządzi w tandemie człowiek-pies, bo raczej napewno tego nie wie. A jak go dzisiaj obserwowałam przez chwilę to jest chętny do pracy z człowiekiem i wszelkich kontaktów. Warto sprawdzić palpacyjnie, czy oprócz pozytywnych reakcji na słowa i gesty ma takie same na dotyk ;) Pani Lidka zastanawia się, gdzie by go przenieść, bo fakt faktem, że akurat do tego boksu to on się kompletnie nie nadaje:shake: Quote
Korenia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Do psów to on zadziora jest ;) Jak ja byłam to do Ralfa i Rottka japał jeszcze taki onkowaty. Ten Rudas to taki pewny siebie - szczeka i patrzy się prosto w oczystka ;) ale ładny to on jest :cool3: Quote
chita Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ralfik nikt nie dzwoni:-(chyba jakas epidemia i ludziom na wzrok padlo:diabloti: do gory po domek............ Quote
GoskaGoska Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 cholerks tez ze ten Raflik gnije w schronie tyle czasu :-( Quote
Koperek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 TEKST DO OGŁOSZEŃ: RALF... Trzyletni, średnio-duży mieszaniec husky. Bardzo przyjazny, łagodny, kontaktowy i wylewny psiak. Potrzebuje dużo ruchu i wielu zajęć. Nie może się nudzić :) Oddany przez właściciela, ponieważ nie lubi małych dzieci.Będzie doskonałym towarzyszem osoby aktywnej. Ralfik już bardzo długo przebywa w schronisku, a mimo to bardzo tęskni za kontaktem z człowiekiem i wciska pycholek między kraty boksu, by móc choć chwilę być głaskanym. Proszę pokochaj RALFA- on pokocha Ciebie napewno! Nr schroniskowy 1960/07. Wsadziłam Ralfika na: - psy.pl - bono-polska.pl - czworonogi.eu - e-zwierzak.pl - schronisko24.pl - adopcje.org.pl - ale.gratka.pl - adopcje.org Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 z tym nie lubi malych dzieci to naprawde trzeba by bylo sprawdzic, bo moze to byc jedne wielki kit , bo moze ktos Rafla kupil z pseuohodowli, nie wyrosl zgodnie z oczekwianiami, to pojechal do schronu i powiedzial co slina na jezyk przyniosla, a pies cierpi Quote
Koperek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='GoskaGoska']z tym nie lubi malych dzieci to naprawde trzeba by bylo sprawdzic, bo moze to byc jedne wielki kit , bo moze ktos Rafla kupil z pseuohodowli, nie wyrosl zgodnie z oczekwianiami, to pojechal do schronu i powiedzial co slina na jezyk przyniosla, a pies cierpi Ale z drugiej strony Ralfik jest trochę taka "burczymucha" i nie można mu na wszystko pozwalać, więc zachowanie podobne ma do "nielubienia dzieci". Pies cierpi, bo ma pecha- to wszystko! I chyba nie wszyscy ludzie mają dzieci, a gdyby nawet to mogą być dorosłe i wtedy się zgrają z Ralfikiem ;) Quote
Koperek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Bardzo rzadko zdarza się, żebym mogła Ralfikowi zrobić foty całej postaci. Zazwyczaj przyklei się do krat i nie ma zmiłuj, a zawsze wychodzą mi jego piękne oczka na fotach...:roll: Quote
Recommended Posts