Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poli SUUUUUUUUUUUUUUPER!:multi::multi::multi:

Negri wiesz, że od przybytku i tak dalej... ;)

Negri napisał(a):
no to ma 2 allegro :evil_lol::evil_lol: Ale dobrze zawsze lepiej 2 :eviltong: Może masz większy dar przekonywania:roll:

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te linki to mi nigdy nie wchodza prawidlowo:angryy: ale jak skopiujecie od http i skonczycie na 3 to bedzie dzialac:roll: Ralfik jest tez na gumtree,juz aktywowali ogloszenie

Posted

dodaje Ralfika tu i tam i zeby nie mieszac podaje adres mailowy z pierwszej strony wiec powinny dojsc linki do aktywacji,mam nadzieje ze to nie problem:oops:

Posted

ok,fajnie w sumie reszte uaktywnilam tak wiec teraz jest na petworld.pl, mojpupil.pl, adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl i gumtree.pl :roll:postaram sie wiecej ale dopiero za kilka dni

Posted

Negri chciałam dorobić chlopakowi trochę ogłoszeń, ale trochę się namieszało i nie wiem, gdzie w końcu ma, a gdzie jeszcze nie.
Wstaw wszystkie portale, na których RALF już jest do pierwszego postu, ok?;)

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiejszy RALFIK:

Jak on zawsze był burczymucha do innych psów, tak teraz stał się ostoją i tarczą obronną dla starszego rociaka, który kompletnie nie umie się obronić przed nowym, wielkim i niedobrym. Pozazdrościć takiego RALFIKA normalnie! Aż nie mogłam uwierzyć, ale na prawdę stali obaj ramię w ramię, łopatkę w łopatkę- gdzie jeden tam drugi- CUDO:loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie ostatnio jak byłam to zauważyłam, że Ralfik z Rottkiem siedzą pod bramką, a jazgoty do nich szczekają... Koper, a wiesz może coś na temat tego dużego brązowego(rudego) z ich boksu?

Posted

Korenia napisał(a):
Właśnie ostatnio jak byłam to zauważyłam, że Ralfik z Rottkiem siedzą pod bramką, a jazgoty do nich szczekają... Koper, a wiesz może coś na temat tego dużego brązowego(rudego) z ich boksu?

Wiem tyle, że niezły zakapior do psów i być może podobny do ludzi. Trza by go było z deka ustawić i powiadomić pisemnie, kto rządzi w tandemie człowiek-pies, bo raczej napewno tego nie wie. A jak go dzisiaj obserwowałam przez chwilę to jest chętny do pracy z człowiekiem i wszelkich kontaktów. Warto sprawdzić palpacyjnie, czy oprócz pozytywnych reakcji na słowa i gesty ma takie same na dotyk ;)

Pani Lidka zastanawia się, gdzie by go przenieść, bo fakt faktem, że akurat do tego boksu to on się kompletnie nie nadaje:shake:

Posted

Do psów to on zadziora jest ;) Jak ja byłam to do Ralfa i Rottka japał jeszcze taki onkowaty. Ten Rudas to taki pewny siebie - szczeka i patrzy się prosto w oczystka ;) ale ładny to on jest :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

TEKST DO OGŁOSZEŃ:

RALF...
Trzyletni, średnio-duży mieszaniec husky. Bardzo przyjazny, łagodny, kontaktowy i wylewny psiak. Potrzebuje dużo ruchu i wielu zajęć. Nie może się nudzić :) Oddany przez właściciela, ponieważ nie lubi małych dzieci.Będzie doskonałym towarzyszem osoby aktywnej. Ralfik już bardzo długo przebywa w schronisku, a mimo to bardzo tęskni za kontaktem z człowiekiem i wciska pycholek między kraty boksu, by móc choć chwilę być głaskanym. Proszę pokochaj RALFA- on pokocha Ciebie napewno!
Nr schroniskowy 1960/07.

Wsadziłam Ralfika na:
- psy.pl
- bono-polska.pl
- czworonogi.eu
- e-zwierzak.pl
- schronisko24.pl
- adopcje.org.pl
- ale.gratka.pl
- adopcje.org

Posted

z tym nie lubi malych dzieci to naprawde trzeba by bylo sprawdzic, bo moze to byc jedne wielki kit , bo moze ktos Rafla kupil z pseuohodowli, nie wyrosl zgodnie z oczekwianiami, to pojechal do schronu i powiedzial co slina na jezyk przyniosla, a pies cierpi

Posted

[quote name='GoskaGoska']z tym nie lubi malych dzieci to naprawde trzeba by bylo sprawdzic, bo moze to byc jedne wielki kit , bo moze ktos Rafla kupil z pseuohodowli, nie wyrosl zgodnie z oczekwianiami, to pojechal do schronu i powiedzial co slina na jezyk przyniosla, a pies cierpi
Ale z drugiej strony Ralfik jest trochę taka "burczymucha" i nie można mu na wszystko pozwalać, więc zachowanie podobne ma do "nielubienia dzieci". Pies cierpi, bo ma pecha- to wszystko! I chyba nie wszyscy ludzie mają dzieci, a gdyby nawet to mogą być dorosłe i wtedy się zgrają z Ralfikiem ;)

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo rzadko zdarza się, żebym mogła Ralfikowi zrobić foty całej postaci. Zazwyczaj przyklei się do krat i nie ma zmiłuj, a zawsze wychodzą mi jego piękne oczka na fotach...:roll: