Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie, on nie ma szans na adopcję prosto ze schronu, przecież on siedzi w pomieszczeniu bez kojca, nikt go nie zobaczy jak przyjdzie do schroniska, bo on nie ma wybiegu:-(

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochany,cierpliwy psina:loveu:to straszne ze nikt go nie wypatrzy
co tu robic?:roll:kto go przygarnie?
jutro wysle maila do znajomych zeby poslali dalej

Posted

no to prosze o pozytywna energie i kciukow zaciskanie gdyz pojawila sie szansa dla Drokiego...ale nie wolno zapeszac.Zastanawialam sie czy pisac o tym na forum,ale pomyslalam ze mnie wesprzecie w wysylaniu dobrych fluidow:cool3:

Posted

Panca napisał(a):
no to prosze o pozytywna energie i kciukow zaciskanie gdyz pojawila sie szansa dla Drokiego...ale nie wolno zapeszac.Zastanawialam sie czy pisac o tym na forum,ale pomyslalam ze mnie wesprzecie w wysylaniu dobrych fluidow:cool3:

to ja już zaciskam kciuki;);)

Posted

na razie nie wiem,nie naciskam...moj znajomy przekonuje swoich rodzicow zeby wzieli Drokiego,ale ze chlopak jest w Usa mocno zapracowany a rodzice tu wiec poczekajmy jeszcze i pozaciskajmy kciuki

Posted

a ja w piątek w ramach trzymania kciuków pozbawiłam go następnego miliona zdredowanych włosów, ufff, jeszcze wiele przede mną. Biedny na spacerze dwa razy przysiadł, łapy nie wytrzymały i same się ugięły. Wetka obiecała zastrzyki przeciwzapalne co drugi dzień, serię, może się to uda przeforsować:cool3:

Posted

pani weterynarz obiecała, że zastrzyki będą, a ja będę przypominać o obietnicy. Droki tak średnio na razie się czuje, wczoraj na spacerze raz spadł w maleńkiej skarpy, tylne łapy nie wytrzymały. Później się trochę rozchodził, i było lepiej z chodzeniem. Zastane mięśnie i stawy. Do tego wymiotował. Był przed posiłkiem, sama żółć:-(. Ale apetyt ma.

Posted

znow nikt tu nie zaglada...podeslalam jednej Pani mailem historie Drokusia.Trzymajcie kciuki bo ta Pani chce wziac psa ....moze Droki ja urzeknie?:cool3: