Dea Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Wiecie, on nie ma szans na adopcję prosto ze schronu, przecież on siedzi w pomieszczeniu bez kojca, nikt go nie zobaczy jak przyjdzie do schroniska, bo on nie ma wybiegu:-( Quote
Panca Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 kochany,cierpliwy psina:loveu:to straszne ze nikt go nie wypatrzy co tu robic?:roll:kto go przygarnie? jutro wysle maila do znajomych zeby poslali dalej Quote
madzia828 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 oj Droki gdzie szukać domku:roll: Dea on ma allegro? Quote
Panca Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 dobre pytanie..mnie sie wydaje ze ma...ale jesli nawet to bez odzewu:roll: Quote
Dea Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 allegro miał, nie wiem kto robił, ale chyba już się skończyło Quote
Panca Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 no to prosze o pozytywna energie i kciukow zaciskanie gdyz pojawila sie szansa dla Drokiego...ale nie wolno zapeszac.Zastanawialam sie czy pisac o tym na forum,ale pomyslalam ze mnie wesprzecie w wysylaniu dobrych fluidow:cool3: Quote
madzia828 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Panca napisał(a):no to prosze o pozytywna energie i kciukow zaciskanie gdyz pojawila sie szansa dla Drokiego...ale nie wolno zapeszac.Zastanawialam sie czy pisac o tym na forum,ale pomyslalam ze mnie wesprzecie w wysylaniu dobrych fluidow:cool3: to ja już zaciskam kciuki;);) Quote
Panca Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 dalej trzymamy bo to sprawa via Atlantic:cool3:ale bez obaw -pies zostalby tu w Wawie Quote
Panca Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 na razie nie wiem,nie naciskam...moj znajomy przekonuje swoich rodzicow zeby wzieli Drokiego,ale ze chlopak jest w Usa mocno zapracowany a rodzice tu wiec poczekajmy jeszcze i pozaciskajmy kciuki Quote
Dea Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 a ja w piątek w ramach trzymania kciuków pozbawiłam go następnego miliona zdredowanych włosów, ufff, jeszcze wiele przede mną. Biedny na spacerze dwa razy przysiadł, łapy nie wytrzymały i same się ugięły. Wetka obiecała zastrzyki przeciwzapalne co drugi dzień, serię, może się to uda przeforsować:cool3: Quote
Panca Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 na razie nic:roll:jak tylko bede wiedziala natychmiast to oglosze Quote
Dea Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 pani weterynarz obiecała, że zastrzyki będą, a ja będę przypominać o obietnicy. Droki tak średnio na razie się czuje, wczoraj na spacerze raz spadł w maleńkiej skarpy, tylne łapy nie wytrzymały. Później się trochę rozchodził, i było lepiej z chodzeniem. Zastane mięśnie i stawy. Do tego wymiotował. Był przed posiłkiem, sama żółć:-(. Ale apetyt ma. Quote
Panca Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 znow nikt tu nie zaglada...podeslalam jednej Pani mailem historie Drokusia.Trzymajcie kciuki bo ta Pani chce wziac psa ....moze Droki ja urzeknie?:cool3: Quote
Panca Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 znalazlam Drokiemu dom!!!!:multi::multi::multi:transport do Warszawy potrzebny na cito! Quote
Kamila Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 O rany!!!!Super!!!!!!!!:multi::multi::multi:Czy to ten znajomy o ktorym pisalas? Quote
Kamila Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 WOW! :multi: No to teraz trzymam kciuki za znalezienie transportu i mam nadzieje ze jak Droki juz tam bedzie to dostaniemy jakas fotorelacje :cool3: Quote
Panca Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 tez mam nadzieje ze uda mi sie spotkac z ta pania i szczesliwym Drokim.Na razie wciaz pozostaje kwestia transportu:roll: Quote
Recommended Posts