Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stonka1125 napisał(a):
:-(:-(:-(smutno nam ze kiarka ma takie problemy z łapką i ze nie moze z nami być,ale najważniejsze zeby jej było dobrze,pozdrawiamy i na bank weżmiemy inną bidke!

Może malutka śliczna Dianka?

Posted

[quote name='hanek']ANETTTA, gdybyś miała chwilę czasu to bardzo prosimy o ogłoszenia dla Kiary! Tylko trzeba zastrzec, że koniecznie do domu z ogrodem, albo z windą jeżeli blok, bo tak będzie najlepiej dla jej łapki. Tutaj są wszystkie dane, zdjęcia i tekst: http://proanimals.org/pet.php?pid=33

Ja zrobię Kiarze plakat.

zajme sie tym jutro ...a tymczasem hopaj pieknotko do domku

Posted

Oby tylko Kiara nie utyła za bardzo....
Ja z tego powodu nigdy nie wysterylizowałam Abry, w obawie, że jej stawy wysiądą.

Potrzebny tylko domek... Mądry i świadomy właściwej opieki nad Kiarą... No i nie żałujący kasiory na jedzonko, bo u niej makarony, dziadoskie karmy i tłuste mięsa czy resztki raczej odpadają - napewno w ciągu najbliższego pół roku.... a najlepiej na zawsze.
Lekka dietka jak dla modelki ;)

Posted

Ulaa napisał(a):
Może malutka śliczna Dianka?

długo nie zaglądałam do kiarki i umknęła mi ta wiadomość:-(a w międzyczasie dużo sie wydarzyło!jesteśmy tak jakby w trakcie adopcji suni z fundacji emir(zabranej z zamojskiego schroniska)jedziemy z wizytą na początku przyszłego tygodnia więc prosze trzymajcie kciuki!a dianka wygląda mi na psa idealnego więc na bank szybko znajdzie domek,cały czas pamiętam o kiarce!!!!!!!!!!!mam kogoś u kogo byłoby jej idealnie!parter,wieś, ogrodzony teren ,weterynarz pod ręką)będe negocjować ale musze delikatnie bo w zeszłym roku zmarł im staruszek przybłeda,a niedługo potem chyba z tęsknoty (bo 11lat byli razem) drugi piesek,zresztą synek mojej klusi najdrozszej i do dziś jest płacz jak widzą mojego psiura bo to jego braciszek,świetni ludzie ,spróbuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

witam !mam nadzieje,że u kiarki wszystko gra!nie wiem czy odezwali się ludzie o których pisałam bo nie chce ich za bardzo naciskać,napisałam tylko że u nas już komplecik i co tam u nich,mam nadzieje że się odezwą i że się zastanawiają,nasz adoptulec płatka już w domu:multi:trzymamy wszyscy kciuki i dzięki za trzymanie kciuków za nas,bo sie udało!

Posted

Hej Aniu, cieszę się, że macie nowego członka rodziny, na pewno waszemu psiaczkowi będzie teraz raźniej:) Na razie o Kiarę nikt nie pytał:shake: Na szczęście wszystko u niej w porządku, nie miała żadnych kłopotów okołosterylkowych, szwy już ściągnięte.

Posted

no już nie wiem co z tą kiarką,jest mi strasznie przykro że nie mogła być z nami bo już byłaby w domku ,ale wtedy nasz płatulec nie miałby domku,ci ludzie o których myslałam w związku z kiarką byli zobaczyć naszą płatke no a w płatce odezwał sie pies stróżójący bo to już jest całkiem jej domek i jej ludzie,i troche na nich naszczekała i powarczała i myśle że przestraszyli się starszego psa,boją sie (tak myśle)że się psiak sie nie przyzwyczaji,ja też sie bałam jak to będzie z trzema kotami i dwoma psami na 40 metrach ale jest ok,były próby podgryzania kotow po tyłkach ale już wie że nie wolno więc tylko łypie oczami na mnie jak koty idą ale już ostanio nawet przy misce razem stali,cały czas pamiętamy o kiaruni i kombinujemy i trzymamy kciuki i całujemy kiarke w pięknego pysia!