Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze przypomnijcie mi jak to było w poprzednich latach. Czy można tam wjechać samochodem i z niezgłoszonym psem? Jak siostra nie będzie mogła zabrać swojego /zostałby sam na cały dzień/ to mnie nie zawiezie :placz:

Posted

[quote name='agnethka']czy chodzi o tą nieszczęsną sukę? :roll:
ja mam nadzieję, że nie powie mi, że moja suka to wykastrowany pies ;) :evil_lol:[/quote]

miedzy innymi :mad::mad:

pozatym jego ocena mi do niczego juz nie bedzie potrzebna :diabloti:

Posted

[quote name='McDzik']Tak, tak - są bilety całe i ulgowe - za darmo ma tylko jeden wystawca do jednego psa.[/QUOTE]
Dzięki za odpowiedź :cool3: A czy możesz mi powiedzieć w jakiej mniejwięcej cenie są bilety? I do ilu lat ulgowe :lol:

Posted

w Warszawie ulgowy był do 14 roku życia i niestety nie chcieli uznać zniżki studenckiej, bo próbowałam w ten sposób :evil_lol::lol::lol: w zasadzie warto próbować, znowu wezmę ze sobą na wystawę studencką legitymacje, może gdzieś się uda wejść taniej :lol::lol::lol:

Posted

A no cena od wystawy i pomysłu organizatora zależy, nie ma jakieś sztywno ustalonej! W Nowym Sączu tydzień temu chciałam też na ligitke uczniowską ulgowy, a pani mówi, że ulgowy do lat 7 .. to ja mówie, że no trudno, niech będzie cały - a pani - 5zł poprosze :lol:

Posted

[quote name='agnethka']ale w Wa-wie ulgowy był za 5zł, a normalny za 20zł :diabloti: stąd był mój pomysł z legitką :evil_lol:[/quote]

w wawie to ja tylko za parking placilam a bylo nas 4 - 2 doroslych i 2 mlode 16 i 13 lat ;) i ponieslismy tylko (?!?!?!?!) koszty "parkingu"

mi nigdy legitki na ulgowy nigdzie nie sprawdzali, ba nawet nie mialam ze soba, bo podbita nie byla :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Iwona1984']miedzy innymi :mad::mad:

pozatym jego ocena mi do niczego juz nie bedzie potrzebna :diabloti:[/quote]

Jacka mozna wykastrować i spoko wystawiać w poś. suki:loveu: Bidulek taka gafa.
Moze my wpadniemy z dzieciakami :razz:

Posted

[quote name='Frytela']w wawie to ja tylko za parking placilam a bylo nas 4 - 2 doroslych i 2 mlode 16 i 13 lat ;) i ponieslismy tylko (?!?!?!?!) koszty "parkingu"

mi nigdy legitki na ulgowy nigdzie nie sprawdzali, ba nawet nie mialam ze soba, bo podbita nie byla :eviltong::eviltong:[/quote]

a ile psiaków? u nas były dwie osoby i jeden pies, więc musieliśmy płacić. następnym razem schowam się w bagażniku :evil_lol:

Posted

Zgłoszenia bedą przyjmowane do 26 VIII 2008.

I termin- 05.08.2008r.

1 pies (katalog) 65zł.
2 pies (bez katalogu) 55zł.
Kl Interchampionów (z katalogiem) 30zł.
szczenieta- 20zł.

II termin

1 pies (z katalogiem) 80zł.
Każdy nestepny (bez katalogu)70zł.
Kl. Interchampionów 45zł.
szczenieta-40zł.
Opłaty w dniu wystawy powiekszone o 20 zł.

Posted

[quote name='vanessa']Jacka mozna wykastrować i spoko wystawiać w poś. suki:loveu: Bidulek taka gafa.
Moze my wpadniemy z dzieciakami :razz:[/quote]
Pani Babciu:lol:, a co to za pomysł :mdleje:
Toż to już prawie reproduktor, teściowa na horyzoncie, a że sędzia jakiś obłąkany :lol:

Posted

Tożto Przemyśl klase interchampionów zrobił :evil_lol: .. ale dziękujemy za informacje, ja nawet nie wiedziałam, że I termin do 5 :O na ulotce nic nie ma tylko ceny z I a termin na II :[

Posted

[quote name='agnethka']bo są dwa terminy ;) jak zgłosisz do 05.08.08 to płacisz mniej ;) :evil_lol:[/quote]

Jak zgłosisz do 5 i [B]zapłacisz do 5[/B] to będzie mniej :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Pani Babciu:lol:, a co to za pomysł :mdleje:
Toż to już prawie reproduktor, teściowa na horyzoncie, a że sędzia jakiś obłąkany :lol:[/quote]

Jeśli temu sędziemu podoba sie Jacka to co za problem/:lol::lol:

Lubie czytać wpadki sędziów i może z tego wynika moj żart.;)

Posted

[quote name='vanessa']Jeśli temu sędziemu podoba sie Jacka to co za problem/:lol::lol:

Lubie czytać wpadki sędziów i może z tego wynika moj żart.;)[/quote]
Nie tylko ten sędzia na swiecie jest, inni wolą Jacka jako Jacka a nie Jackę :lol:

Oj, ja też! :)

Posted

[quote name='agnethka']a ile psiaków? u nas były dwie osoby i jeden pies, więc musieliśmy płacić. następnym razem schowam się w bagażniku :evil_lol:[/quote]

były 2, w tym jeden wszedl na legalu, drugi w... plecaku ;) ale szczepienia miala bestyja haha xD

Posted

[quote name='Frytela']były 2, w tym jeden wszedl na legalu, drugi w... plecaku ;) ale szczepienia miala bestyja haha xD[/quote]

to skoro psiak w plecaku to i dwoje pozostałych też przemyconych - wyszło szydło z worka ;) :evil_lol: