Magot Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 My będziemy jednak tylko jako widzowie, tylko czy wpuszczą mnie z niezgłoszonym psem? Quote
McDzik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Tak, tak - są bilety całe i ulgowe - za darmo ma tylko jeden wystawca do jednego psa. Quote
AnkaW Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kurcze przypomnijcie mi jak to było w poprzednich latach. Czy można tam wjechać samochodem i z niezgłoszonym psem? Jak siostra nie będzie mogła zabrać swojego /zostałby sam na cały dzień/ to mnie nie zawiezie :placz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='agnethka']czy chodzi o tą nieszczęsną sukę? :roll: ja mam nadzieję, że nie powie mi, że moja suka to wykastrowany pies ;) :evil_lol:[/quote] miedzy innymi :mad::mad: pozatym jego ocena mi do niczego juz nie bedzie potrzebna :diabloti: Quote
Russellka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='McDzik']Tak, tak - są bilety całe i ulgowe - za darmo ma tylko jeden wystawca do jednego psa.[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź :cool3: A czy możesz mi powiedzieć w jakiej mniejwięcej cenie są bilety? I do ilu lat ulgowe :lol: Quote
agnethka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 w Warszawie ulgowy był do 14 roku życia i niestety nie chcieli uznać zniżki studenckiej, bo próbowałam w ten sposób :evil_lol::lol::lol: w zasadzie warto próbować, znowu wezmę ze sobą na wystawę studencką legitymacje, może gdzieś się uda wejść taniej :lol::lol::lol: Quote
Diablica Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 O ile sie nie myle to ulgowy 5 PLN zwykły 8 PLN:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnethka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ale w Wa-wie ulgowy był za 5zł, a normalny za 20zł :diabloti: stąd był mój pomysł z legitką :evil_lol: Quote
McDzik Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 A no cena od wystawy i pomysłu organizatora zależy, nie ma jakieś sztywno ustalonej! W Nowym Sączu tydzień temu chciałam też na ligitke uczniowską ulgowy, a pani mówi, że ulgowy do lat 7 .. to ja mówie, że no trudno, niech będzie cały - a pani - 5zł poprosze :lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tak, w Nowym Sączu 5zł cały :lol: mnie odesłali, żebym kupiła, a potem nie sprawdzili nawet... :eviltong: Quote
Frytela Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='agnethka']ale w Wa-wie ulgowy był za 5zł, a normalny za 20zł :diabloti: stąd był mój pomysł z legitką :evil_lol:[/quote] w wawie to ja tylko za parking placilam a bylo nas 4 - 2 doroslych i 2 mlode 16 i 13 lat ;) i ponieslismy tylko (?!?!?!?!) koszty "parkingu" mi nigdy legitki na ulgowy nigdzie nie sprawdzali, ba nawet nie mialam ze soba, bo podbita nie byla :eviltong::eviltong: Quote
vanessa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Iwona1984']miedzy innymi :mad::mad: pozatym jego ocena mi do niczego juz nie bedzie potrzebna :diabloti:[/quote] Jacka mozna wykastrować i spoko wystawiać w poś. suki:loveu: Bidulek taka gafa. Moze my wpadniemy z dzieciakami :razz: Quote
agnethka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Frytela']w wawie to ja tylko za parking placilam a bylo nas 4 - 2 doroslych i 2 mlode 16 i 13 lat ;) i ponieslismy tylko (?!?!?!?!) koszty "parkingu" mi nigdy legitki na ulgowy nigdzie nie sprawdzali, ba nawet nie mialam ze soba, bo podbita nie byla :eviltong::eviltong:[/quote] a ile psiaków? u nas były dwie osoby i jeden pies, więc musieliśmy płacić. następnym razem schowam się w bagażniku :evil_lol: Quote
vanessa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zgłoszenia bedą przyjmowane do 26 VIII 2008. I termin- 05.08.2008r. 1 pies (katalog) 65zł. 2 pies (bez katalogu) 55zł. Kl Interchampionów (z katalogiem) 30zł. szczenieta- 20zł. II termin 1 pies (z katalogiem) 80zł. Każdy nestepny (bez katalogu)70zł. Kl. Interchampionów 45zł. szczenieta-40zł. Opłaty w dniu wystawy powiekszone o 20 zł. Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='vanessa']Jacka mozna wykastrować i spoko wystawiać w poś. suki:loveu: Bidulek taka gafa. Moze my wpadniemy z dzieciakami :razz:[/quote] Pani Babciu:lol:, a co to za pomysł :mdleje: Toż to już prawie reproduktor, teściowa na horyzoncie, a że sędzia jakiś obłąkany :lol: Quote
McDzik Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Tożto Przemyśl klase interchampionów zrobił :evil_lol: .. ale dziękujemy za informacje, ja nawet nie wiedziałam, że I termin do 5 :O na ulotce nic nie ma tylko ceny z I a termin na II :[ Quote
agnethka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 bo są dwa terminy ;) jak zgłosisz do 05.08.08 to płacisz mniej ;) :evil_lol: Quote
AnkaW Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='agnethka']bo są dwa terminy ;) jak zgłosisz do 05.08.08 to płacisz mniej ;) :evil_lol:[/quote] Jak zgłosisz do 5 i [B]zapłacisz do 5[/B] to będzie mniej :eviltong: Quote
agnethka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='AnkaW']Jak zgłosisz do 5 i [B]zapłacisz do 5[/B] to będzie mniej :eviltong:[/quote] no o to mi chodziło ;) Quote
Diablica Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='AnkaW']Jak zgłosisz do 5 i [B]zapłacisz do 5[/B] to będzie mniej :eviltong:[/quote] trzeba zglaszac:evil_lol: Quote
vanessa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Pani Babciu:lol:, a co to za pomysł :mdleje: Toż to już prawie reproduktor, teściowa na horyzoncie, a że sędzia jakiś obłąkany :lol:[/quote] Jeśli temu sędziemu podoba sie Jacka to co za problem/:lol::lol: Lubie czytać wpadki sędziów i może z tego wynika moj żart.;) Quote
Cambel&Megi Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='vanessa']Jeśli temu sędziemu podoba sie Jacka to co za problem/:lol::lol: Lubie czytać wpadki sędziów i może z tego wynika moj żart.;)[/quote] Nie tylko ten sędzia na swiecie jest, inni wolą Jacka jako Jacka a nie Jackę :lol: Oj, ja też! :) Quote
Frytela Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='agnethka']a ile psiaków? u nas były dwie osoby i jeden pies, więc musieliśmy płacić. następnym razem schowam się w bagażniku :evil_lol:[/quote] były 2, w tym jeden wszedl na legalu, drugi w... plecaku ;) ale szczepienia miala bestyja haha xD Quote
agnethka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Frytela']były 2, w tym jeden wszedl na legalu, drugi w... plecaku ;) ale szczepienia miala bestyja haha xD[/quote] to skoro psiak w plecaku to i dwoje pozostałych też przemyconych - wyszło szydło z worka ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts