Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ecci']pod gumolitem miała byc wylewka a okazało się, że są deski i wylewkę dopiero musimy zrobic!!!:placz::placz::placz:[/QUOTE]

:lol::lol::lol: Chyba pęknę ze śmiechu! Ciekawe, co jeszcze się okaże. Ecci,
nikt ci nie obiecywał, że będzie łatwo. Zwłaszcza podczas remontu. To kiedy wylewacie?

Posted

[quote name='Olena84']Ecci może Ty po prostu powiedz Agatce by sie szykowała na cały rok z Bafusiem;)[/QUOTE]

Agatce nic nie trzeba mówić, Agatka od początku wiedziała - jak tylko usłyszała słowo "remont." Bo Agatka nigdy nie słyszała o "terminowym ukończeniu remontu."

Posted

jutro rano! Po drodze dużo rzeczy wychodziło dziwnych na tym mieszkaniu...chociażby to, że gdy przyszedł elektryk stwierdził, że cała instalacja jest do wymiany i cud, że poprzedni właściciel się nie spalił!Inna sprawa! Rurki od ogrzewania szły niszą pod podłaogą i przez 3 lata zalewały sąsiadkę! I kilka innych ciekawych rzeczy!

Posted

Odczepta się od mojej działki:).. no ładny ecci masz domek rodzicow, moge sie zamienic, mam duzo znajomych na wielkopolsce, w zasadzie tylko tam o dziwo mam znajomych, wiec biore:)

Posted

[quote name='Olena84']Odczepta się od mojej działki:)[/QUOTE]

Od działki się nie odczepimy, bo nie mamy gdzie się podziać w długi weekend. Pierwszy, bo w drugi zabieram Bafka i resztę na Suwalszczyznę. Niech chłopak złapie szczupaka swojego życia.

Posted

tadam!
Pimcio dzisiaj jadł serek z takim zaangażowaniem, że więcej było na nosku niż w brzuszku:evil_lol:
[IMG]http://images23.fotosik.pl/190/c3c916cd45fd7b99med.jpg[/IMG]