Nicka* Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Tak pytam bo myślałam, że może niechcący na was wpadniemy :) Uwag nie mam, bo po za PP w Baritusie to nas nigdzie nie było :P Quote
AngelsDream Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Zaproponowano nam Psie Przedszkole... Nie wiem, może to i dobry pomysł, ale on umrze z nudów... Quote
AngelsDream Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 6 miesięcy... Tymczasem poważnie zastanawiam się nad Cywilem... Ale tam moglibyśmy dopiero od września. Quote
Nicka* Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No to już zależy od szkoły, do tej do której my idziemy to mógłby iść na PT a w cywilu to jeszcze przedszkole... Quote
AngelsDream Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 W Baritusie? Mam takie śrendnie zdanie na temat tej szkoły... Znam kilka osób, które się tam szkoliły z psami i parę psów po ich szkoleniach i w sumie patrząc na wyniki jestem zaskoczona... a raczej rozczarowana. Quote
Nicka* Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie, nie Baritus też mnie zawiódł i nigdy więcej. Idziemy tu najprawdopodobniej : [url]www.russ.pl[/url] Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='pusia2405']A skorzystam z zaproszenia;). Niestety obecnie przebywam w UK:roll:. A kiedy w Sopocie jest ta wystawa? Bo będę w sierpniu w Polsce. W sumie nie planuje wyjazdu w tamtą stronę, no ale nigdy nie wiadomo;).[/quote] Sopot , to już 9-10 sierpnia, my jesteśmy w sobotę ;) Quote
M&T Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 my się żegnamy na tydzień, bo jedziemy na Zlot :diabloti: papa :):) Quote
INU Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 To ja teraz nie na temat szkolenia. ;) Zamierzacie Baaja wystawiać? Quote
AngelsDream Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Zamierzaliśmy, ale mama natura stanęła nam [dosłownie] na drodze i Baaj raczej psem wystawowym nie będzie. Quote
Szarik Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witam sie! ;) Na Warszawskich szkołach psich się nie znam kompletnie, wiem tylko, że tu jest taki sam problem, a właściwie mniejszy, bo są 3 szkółki na krzyz i wszystkie do bani :diabloti: Więc problemu nie mamy :) A cóż to matka natura napaćkała, że Baajek nie pozna wystawowych kątów? Quote
AngelsDream Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Typowo męski problem, czyli jedno jądro jest nad moszną, a nie w niej. Quote
Szarik Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Acha, to szkoda... Bo pewnie by się sprawdził! ;) Aa, i gratuluję setnej strony! :) :) :) Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 mam pytanie w sprawie tej małej wilczki- wygląda prawie jak wilcze szczenię:-o. Z jakiej to hodowli? Quote
Nicka* Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Mudik']Do Russa bym też nie poleciła:roll::roll:[/quote] Można wiedzieć dlaczego ? A szkoda, że tak wyszło, bo Baaj pewnie by wszystkie nagrody zgarnął :loveu: Quote
AngelsDream Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Eden Severu :) A Tasja faktycznie fajna jest. Jestem ciekawa czy oko jej zjaśnieje i jak duża urośnie. Do Baaja ciężko porownać, bo on początku był dość ciemny, z jasnym okiem i spory. Do tego Tasja już ma maskę, Baajowi wyłazi dopiero teraz. Ale stawiam, że wyrośnie z pannicy bardzo fajny wilczak :) Służę linkiem: [url]http://wolfdog.org/pol/dbase/d10115.html[/url] A co wilczych szczeniąt, to wilki są bardzo zróżnicowane. Znajdziesz i takiego jak Tasja i takiego jak Baaj. i to chyba w nich jest takie świetne... Ja się cieszę np. że Baaj jest ciemny i ma dużo rudego. Zbyt jasne, szare wilczaki kojarzą mi się za bardzo z wilkiem kanadyjskim, a przecież nie tego mają przypominać. No i to co dla mnie w wyglądzie ważne, to długość łap, chód i sierść. Lato - łyse. Zima - włochata. Mam nadzieję, że BB i tu nie zawiedzie. :) Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 :) tak faktycznie masz racje. One sa bardzo niewyrownane, ale wszystkie piękne:) Quote
AngelsDream Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Niewyrównane - fakt. Czasami na ich korzyść, ale częściej niestety na niekorzyśc rasy. Ale co poradzić. Quote
AngelsDream Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [url]http://www.youtube.com/watch?v=r5VjtSh7qY0[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=_LFuC-V9XV4[/url] Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 jaki grzeczy i malutki półroczny szczeniak:cool3: Quote
Recommended Posts