Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Baritusie? Mam takie śrendnie zdanie na temat tej szkoły... Znam kilka osób, które się tam szkoliły z psami i parę psów po ich szkoleniach i w sumie patrząc na wyniki jestem zaskoczona... a raczej rozczarowana.

Posted

[quote name='pusia2405']A skorzystam z zaproszenia;). Niestety obecnie przebywam w UK:roll:.
A kiedy w Sopocie jest ta wystawa? Bo będę w sierpniu w Polsce. W sumie nie planuje wyjazdu w tamtą stronę, no ale nigdy nie wiadomo;).[/quote]
Sopot , to już 9-10 sierpnia, my jesteśmy w sobotę ;)

Posted

Witam sie! ;)

Na Warszawskich szkołach psich się nie znam kompletnie, wiem tylko, że tu jest taki sam problem, a właściwie mniejszy, bo są 3 szkółki na krzyz i wszystkie do bani :diabloti: Więc problemu nie mamy :)

A cóż to matka natura napaćkała, że Baajek nie pozna wystawowych kątów?

Posted

[quote name='Mudik']Do Russa bym też nie poleciła:roll::roll:[/quote]
Można wiedzieć dlaczego ?

A szkoda, że tak wyszło, bo Baaj pewnie by wszystkie nagrody zgarnął :loveu:

Posted

Eden Severu :)

A Tasja faktycznie fajna jest. Jestem ciekawa czy oko jej zjaśnieje i jak duża urośnie. Do Baaja ciężko porownać, bo on początku był dość ciemny, z jasnym okiem i spory. Do tego Tasja już ma maskę, Baajowi wyłazi dopiero teraz. Ale stawiam, że wyrośnie z pannicy bardzo fajny wilczak :)

Służę linkiem: [url]http://wolfdog.org/pol/dbase/d10115.html[/url]

A co wilczych szczeniąt, to wilki są bardzo zróżnicowane. Znajdziesz i takiego jak Tasja i takiego jak Baaj. i to chyba w nich jest takie świetne... Ja się cieszę np. że Baaj jest ciemny i ma dużo rudego. Zbyt jasne, szare wilczaki kojarzą mi się za bardzo z wilkiem kanadyjskim, a przecież nie tego mają przypominać. No i to co dla mnie w wyglądzie ważne, to długość łap, chód i sierść. Lato - łyse. Zima - włochata. Mam nadzieję, że BB i tu nie zawiedzie. :)