tomcug Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Czy ta osoba nie może się zdecydować, czy są problemy natury technicznej typu: brak możliwości przyjazdu itp. Quote
Zmysł Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 tomcug napisał(a):Czy ta osoba nie może się zdecydować, czy są problemy natury technicznej typu: brak możliwości przyjazdu itp. można powiedzieć, że i jedno i drugie Quote
tomcug Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zmysł napisał(a):można powiedzieć, że i jedno i drugie Nie powiało optymizmem :shake: Quote
Besi4 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zmysł, pamiętaj, że ja miałam DS dla małej. Mogę odświeżyć kontakt. Quote
Zmysł Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Besi4 napisał(a):Zmysł, pamiętaj, że ja miałam DS dla małej. Mogę odświeżyć kontakt. Wiem, dziękuję bardzo. Jutro będę wiedział na pewno Quote
Zmysł Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Besi4 napisał(a):Dom aktualny! Bardzo aktualny!:evil_lol: No to fajnie. Jutro odpowiem. Quote
ania_k Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witajcie . Czy już coś wiadomo ? Czekam z niecierpliwością na wieści, czy pan z Warszawy się zdecydował . Wiem, ze powinnam okazać troszkę wiecej cierpliwości, ale chciałam zaplanować najbliższe dni.Byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby sunia trafiła do nas. Wszyscy są w niej zakochani, takie to małe cudo :lol: P.S.Oczywiście za transport bym oddała . Quote
Zmysł Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Jest decyzja ostateczna. SUNIA SZCZĘŚLIWA WE WSPANIAŁYM DOMKU!!!! Proszę o przeniesienie wątku! Quote
Bazyliah Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 hip hip hurrrraaaa!!! :multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Zmysł Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Jestem winien trochę wyjaśnień. Zacznijmy od tego, że sunieczka mieszka w Warszawie ze wspaniałą, ciepłą rodziną złożoną z rodziców i dwojga dzieci(kilkunastoletnie). Jest to mieszkanie, ale bardzo przestronne, a dodatkowo okolice pełne zieleni. Lula już z zeszłym tygodniu została przez nich przyjęta. Czekała na nią "psia wyprawka" i gorące przyjęcie. Byliśmy tam wtedy z Anouk92 i miejsce bardzo bardzo nam się podobało. Jedyną przeszkodą mogła okazać się alergia córki, dlatego też z drżeniem serca wszyscy czekaliśmy na reakcję po przebywaniu z sunią. Byliśmy w stałym kontakcie. Ale wbrew wszelkim obawom jest w porządku. Państwo są po uszy zakochani w Lulce, a ona w nich. I oczywiście jest pod właściwą opieką weta. Bardzo się cieszę, bo takich domków często się nie spotyka. Quote
ocelot Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Oj Zmysł, Zmysł strasznie tajemniczy jesteś.;) Quote
ania_k Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Żałuję, że nie trafiła do nas, ale cieszę się jej szczęściem :multi: Quote
EVA2406 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ania_k napisał(a):Żałuję, że nie trafiła do nas, ale cieszę się jej szczęściem :multi: Witaj Aniu, a Altarek Wam się nie podoba. Toż to sama słodycz :lol: Quote
Zmysł Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 ania_k napisał(a):Żałuję, że nie trafiła do nas, ale cieszę się jej szczęściem :multi: Dziękujemy za miłe słowa. Sunia jest faktycznie wyjątkowa, do teraz odbieram telefony: "a może jednak aktualne?". A co do Alterka, to Eva ma rację. Też wyjątkowy chłopak Quote
tomcug Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 EVA2406 napisał(a):Witaj Aniu, a Altarek Wam się nie podoba. Toż to sama słodycz :lol: Zmysł, to dlatego byłeś taki tajemniczy. Pewnie nie chciałeś robić nam wielkich nadziei. Jestem bardzo szczęśliwa :multi: :multi: :multi: No właśnie, a Alterek? :oops: Bardzo kibicowałam Bariemu, teraz tak samo jemu kibicuję. Dla mnie to wyjątkowy psiak. :loveu: Quote
ZUZANNA11 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie dziwię się, że ślicznota miała takie branie...:razz: Quote
EVA2406 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Nie dziwię się, że ślicznota miała takie branie...:razz: A co Alterek brzydszy, mniej kochany............:mad: I dalej nie ma swojego domku :shake: Quote
tomcug Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 EVA2406 napisał(a):A co Alterek brzydszy, mniej kochany............:mad: I dalej nie ma swojego domku :shake: Popieram w 100%. Alterek jest niepowtarzalny i trzeba się o niego bić, bo za kilka dni może być za późno :lol:. Quote
Recommended Posts