Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Czy ta osoba nie może się zdecydować, czy są problemy natury technicznej typu: brak możliwości przyjazdu itp.

można powiedzieć, że i jedno i drugie

Posted

Besi4 napisał(a):
Zmysł, pamiętaj, że ja miałam DS dla małej. Mogę odświeżyć kontakt.

Wiem, dziękuję bardzo. Jutro będę wiedział na pewno

Posted

Witajcie .
Czy już coś wiadomo ? Czekam z niecierpliwością na wieści, czy pan z Warszawy się zdecydował . Wiem, ze powinnam okazać troszkę wiecej cierpliwości, ale chciałam zaplanować najbliższe dni.Byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby sunia trafiła do nas. Wszyscy są w niej zakochani, takie to małe cudo :lol:

P.S.Oczywiście za transport bym oddała .

Posted

Jestem winien trochę wyjaśnień.
Zacznijmy od tego, że sunieczka mieszka w Warszawie ze wspaniałą, ciepłą rodziną złożoną z rodziców i dwojga dzieci(kilkunastoletnie). Jest to mieszkanie, ale bardzo przestronne, a dodatkowo okolice pełne zieleni.
Lula już z zeszłym tygodniu została przez nich przyjęta. Czekała na nią "psia wyprawka" i gorące przyjęcie.
Byliśmy tam wtedy z Anouk92 i miejsce bardzo bardzo nam się podobało. Jedyną przeszkodą mogła okazać się alergia córki, dlatego też z drżeniem serca wszyscy czekaliśmy na reakcję po przebywaniu z sunią. Byliśmy w stałym kontakcie.
Ale wbrew wszelkim obawom jest w porządku.
Państwo są po uszy zakochani w Lulce, a ona w nich. I oczywiście jest pod właściwą opieką weta.
Bardzo się cieszę, bo takich domków często się nie spotyka.

Posted

ania_k napisał(a):
Żałuję, że nie trafiła do nas, ale cieszę się jej szczęściem :multi:

Witaj Aniu, a Altarek Wam się nie podoba. Toż to sama słodycz :lol:

Posted

ania_k napisał(a):
Żałuję, że nie trafiła do nas, ale cieszę się jej szczęściem :multi:

Dziękujemy za miłe słowa. Sunia jest faktycznie wyjątkowa, do teraz odbieram telefony: "a może jednak aktualne?". A co do Alterka, to Eva ma rację. Też wyjątkowy chłopak

Posted

EVA2406 napisał(a):
Witaj Aniu, a Altarek Wam się nie podoba. Toż to sama słodycz :lol:

Zmysł, to dlatego byłeś taki tajemniczy. Pewnie nie chciałeś robić nam wielkich nadziei. Jestem bardzo szczęśliwa :multi: :multi: :multi:

No właśnie, a Alterek? :oops: Bardzo kibicowałam Bariemu, teraz tak samo jemu kibicuję. Dla mnie to wyjątkowy psiak. :loveu:

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Nie dziwię się, że ślicznota miała takie branie...:razz:

A co Alterek brzydszy, mniej kochany............:mad:
I dalej nie ma swojego domku :shake:

Posted

EVA2406 napisał(a):
A co Alterek brzydszy, mniej kochany............:mad:
I dalej nie ma swojego domku :shake:

Popieram w 100%. Alterek jest niepowtarzalny i trzeba się o niego bić, bo za kilka dni może być za późno :lol:.