Okamia Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='olekg89']Ta młoda wcale nie rośnie chyba.I obok goldena to nawet nie stała :diabloti:[/quote] Nom nie rośnie bo to specjalna genetyczna mutacja :diabloti: i kto ci oleczku wmówił bajeczkę o złotym goldenku :evil_lol: Quote
***kas Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 cześć Ciotka:diabloti: powiem Ci tak, chcesz na piwffko to ok, ale w tygodniu i w poznaniu jeszcze, bom zalatana i studiami zaaferowana :eviltong: się zdecyduj i pisz, bo weekendowo to nie gwarantuje, chociaż jeżeli TZ będzie miał zjazd u siebie na uczelni, to pewnie uda mi się wyrwać spod "mężowskiej" kurateli :evil_lol: [SIZE=1]tylko cicho sza, co by nikt nie wiedział :diabloti: [SIZE=2] a to małe, to to takie, to co Ty głodzisz? czy jak? że ona taka mała? :eviltong:[/SIZE] [/SIZE] Quote
Okamia Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='***kas']cześć Ciotka:diabloti: powiem Ci tak, chcesz na piwffko to ok, ale w tygodniu i w poznaniu jeszcze, bom zalatana i studiami zaaferowana :eviltong: się zdecyduj i pisz, bo weekendowo to nie gwarantuje, chociaż jeżeli TZ będzie miał zjazd u siebie na uczelni, to pewnie uda mi się wyrwać spod "mężowskiej" kurateli :evil_lol: [SIZE=1]tylko cicho sza, co by nikt nie wiedział :diabloti: [SIZE=2] a to małe, to to takie, to co Ty głodzisz? czy jak? że ona taka mała? :eviltong:[/SIZE] [/SIZE][/quote] Loozik coś się wymyśli ;) Mała jest głodzona ... ino na chlebie i wodzie :evil_lol: Quote
Okamia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Oto foty z pikniku współorganizowanego przeze mnie :loveu: Wszystkie foty R. Poczekaj [url=http://poczekaj.pl/piknik_pies/]Przyjaciel Pies - piknik rodzinny[/url] Quote
ewka i haker Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 i co tak sie chwalisz :D super bylo :D niech tylko bella dobrze rośnie bo to kruszyna Quote
Okamia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='ewka i haker']i co tak sie chwalisz :D super bylo :D niech tylko bella dobrze rośnie bo to kruszyna[/quote] Mam czym to się chwalę :evil_lol: możecie przyjeżdżać częściej :cool3: Ona ma własny czas rozwoju :roll: ważne że w końcu zaczęła normalnie jeść a nie skubać po pół miski dziennie :) dzisiaj zjadła o 1/10 mniej niż Kelly już :p co mnie cieszy ... (żeby nie było to Kelly dostaje 2x dziennie ok 2 kubki na michę a Bella dostaje 4 x 1 kubek ). Quote
sunshine Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Wspaniałe foty! Gratuluje udanego pikniku !! Psy się cudownie spisały:loveu:. Jak to organizowałaś kosztowało cię to coś;>? Ja bym chciała zorganizować festyn dla psów u mnie w mieście. Miało by to uświadomić ludzi jak należy się psami opiekować jak można się z nimi bawić jak traktować naszych przyjaciół. No i oczywiście połączone ze zbiórką pieniążków na nasze schronisko i z promocją tego miejsca. Marzy mi się coś takiego ale mam stracha:roll::evil_lol: Quote
Okamia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='sunshine']Wspaniałe foty! Gratuluje udanego pikniku !! Psy się cudownie spisały:loveu:. Jak to organizowałaś kosztowało cię to coś;>? Ja bym chciała zorganizować festyn dla psów u mnie w mieście. Miało by to uświadomić ludzi jak należy się psami opiekować jak można się z nimi bawić jak traktować naszych przyjaciół. No i oczywiście połączone ze zbiórką pieniążków na nasze schronisko i z promocją tego miejsca. Marzy mi się coś takiego ale mam stracha:roll::evil_lol:[/quote] to było od skrzydłami szkoły podstawowej :roll: gdybym sama to organizowała było by trochę inaczej ... Ja tylko załatwiałam psie sprawy :p... ogólnie jestem zadowolona ale czuje niedosyt ... bo mogło być lepiej i bardziej spektakularnie... może w przyszłym roku xD Pogadaj z liceum, gimnazjum lub podstawówką do których uczęszczałaś :cool3: Quote
sunshine Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 szkoła to kiepski pomysł...wolała bym współpracę z gminą:razz:. (Schroniskiem zajmuje się straż miejska) Quote
Okamia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='sunshine']szkoła to kiepski pomysł...wolała bym współpracę z gminą:razz:. (Schroniskiem zajmuje się straż miejska)[/quote] Napisz do mnie na gg później to coś się wymyśli ;) Najlepiej przydadzą się znajomości w radzie :roll: Quote
halgre Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [B][COLOR="DarkRed"]Cześć ... :multi::multi::multi: Śliczne psiaki :loveu::loveu::loveu: To maleństwo takie słodkie :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
Okamia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Cześć ... :multi::multi::multi: Śliczne psiaki :loveu::loveu::loveu: To maleństwo takie słodkie :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote] Taaa... :mad: bardzo słodkie jak wczoraj idąc do parku atakowała moje nogawki a dzisiaj stwierdziła że przypuści na mnie atak a la lampart i jak mi skoczyła na plecy to myślałam że ją rozniosę :diabloti: nie wspomnę że pirania cały czas chce gryźć :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Masakra :cool1: Jutro jadę na 8 do 16 na zajęcia :roll: chyba padnę na twarz :shake: Po za tym w przyszłym tyg czeka nas lekcja religii u mojej siostry i szukam tematu o jakim mogę pogadać :diabloti: oczywiście będzie to psi temat :cool3: A... i możliwe że dorobię się całkiem fajnego aparata :diabloti::loveu: i będą foty :p ale ciii... Quote
sunshine Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Okamia']Masakra :cool1: Jutro jadę na 8 do 16 na zajęcia :roll: chyba padnę na twarz :shake: Po za tym w przyszłym tyg czeka nas lekcja religii u mojej siostry i szukam tematu o jakim mogę pogadać :diabloti: oczywiście będzie to psi temat :cool3: A... i możliwe że dorobię się całkiem fajnego aparata :diabloti::loveu: i będą foty :p ale ciii...[/quote] Poopowiadaj jakieś anegdodki to zawsze działa:cool3: Quote
Okamia Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='sunshine']Poopowiadaj jakieś anegdodki to zawsze działa:cool3:[/quote] Stres to loozik bo ja zawsze lubiłam gadać i być w centrum :oops: ale nie znam żadnych anegdotek psich :eviltong: i w ogóle żadnych :oops: [quote name='Agata_Roki']Cześć myszomaniacy :cool3::cool3:[/quote] Witamy Cię w naszych skromnych progach wielka myszomanko :diabloti: Quote
pokusa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 I pooozdrawiaaam. xd to ty nie śpisz ? ;d ooooo. kiedy te fotki? no czekam i czekamm... i chyba sie nie doczekam. xdd Quote
Okamia Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='bloody']I pooozdrawiaaam. xd to ty nie śpisz ? ;d ooooo. kiedy te fotki? no czekam i czekamm... i chyba sie nie doczekam. xdd[/quote] Ja sypiam jak przystało na wampira w dnie :P (znaczy jak mój luby jest w pracy :evil_lol:) A fotki... a co to?:hmmmm: nie nom jak będzie pogoda to coś się zrobi :roll: Dobram ide oglądać jakiś denny film :P [SIZE=1]A Efron (?) sexy wygląda w 17again :evil_lol: chyba pierwszy raz w życiu :p[/SIZE] musiałam się tym podzielić :oops: Quote
kasia_owczarzak Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Potrzebujemy pomocy !!!!!! Szukamy domu dla Rudzielca rasy Husky. Jest terroryzowany przez sunię, z którą dzieli dom. Ma 2,5 roku. Więcej informacji znajdziecie w rasie "Alaskan Malamute" w galerii Czina-cudna malamutka i [URL="http://emir.eev.pl/viewtopic.php?t=284&postdays=0&postorder=asc&start=0"]FORUM FUNDACJI DLA RATOWANIA ZWIERZĄT BEZDOMNYCH "EMIR" :: Zobacz temat - Hasior - spokojny husky musi opuścić dom :-([/URL] Jak również, szukamy nowego domku dla 8-9 miesięcznego Husky-ego o ubarwieniu biało-czarnym. [URL="http://www.czina.pl/"]www.czina.pl[/URL] Quote
Okamia Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Do naszego stada dołączy niedługo mysia z wrocławskiej hodowli Black And White :cool3: Na razie jest u Ewki bo my musimy małe przemeblowanko zrobić w pokoju :razz: tu filmik z małą Yuki i Hakerem Ewki [url=http://www.youtube.com/watch?v=xn3runmEEBA]YouTube - mysia[/url] Quote
Okamia Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Witamy i dziękujemy za odwiedziny ^^ Kellowate ma jutro urodzinki :loveu: niestety wyprawiamy w Poniedzialek :eviltong: bo ja mam szkołe a domin prace :roll: Quote
ewka i haker Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 myślalam ze poszlasz wez napisz do mnie Quote
sunshine Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Magenta][B]Sto lat sto lat dla Kellowatego uparciucha[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol: :BIG::new-bday::tort::drink1: Które to już??:cool3: P.S mycha śliczna...:loveu: tez pojedzie na zlot?:diabloti: Quote
Recommended Posts