Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg89']Ta młoda wcale nie rośnie chyba.I obok goldena to nawet nie stała :diabloti:[/quote]

Nom nie rośnie bo to specjalna genetyczna mutacja :diabloti: i kto ci oleczku wmówił bajeczkę o złotym goldenku :evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Ciotka:diabloti:
powiem Ci tak, chcesz na piwffko to ok, ale w tygodniu i w poznaniu jeszcze, bom zalatana i studiami zaaferowana :eviltong:
się zdecyduj i pisz, bo weekendowo to nie gwarantuje, chociaż jeżeli TZ będzie miał zjazd u siebie na uczelni, to pewnie uda mi się wyrwać spod "mężowskiej" kurateli :evil_lol:

[SIZE=1]tylko cicho sza, co by nikt nie wiedział :diabloti:

[SIZE=2]
a to małe, to to takie, to co Ty głodzisz? czy jak? że ona taka mała? :eviltong:[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='***kas']cześć Ciotka:diabloti:
powiem Ci tak, chcesz na piwffko to ok, ale w tygodniu i w poznaniu jeszcze, bom zalatana i studiami zaaferowana :eviltong:
się zdecyduj i pisz, bo weekendowo to nie gwarantuje, chociaż jeżeli TZ będzie miał zjazd u siebie na uczelni, to pewnie uda mi się wyrwać spod "mężowskiej" kurateli :evil_lol:

[SIZE=1]tylko cicho sza, co by nikt nie wiedział :diabloti:

[SIZE=2]
a to małe, to to takie, to co Ty głodzisz? czy jak? że ona taka mała? :eviltong:[/SIZE]
[/SIZE][/quote]

Loozik coś się wymyśli ;)

Mała jest głodzona ... ino na chlebie i wodzie :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Oto foty z pikniku współorganizowanego przeze mnie :loveu:
Wszystkie foty R. Poczekaj

[url=http://poczekaj.pl/piknik_pies/]Przyjaciel Pies - piknik rodzinny[/url]

Posted

[quote name='ewka i haker']i co tak sie chwalisz :D

super bylo :D

niech tylko bella dobrze rośnie bo to kruszyna[/quote]

Mam czym to się chwalę :evil_lol:
możecie przyjeżdżać częściej :cool3:

Ona ma własny czas rozwoju :roll: ważne że w końcu zaczęła normalnie jeść a nie skubać po pół miski dziennie :) dzisiaj zjadła o 1/10 mniej niż Kelly już :p co mnie cieszy ... (żeby nie było to Kelly dostaje 2x dziennie ok 2 kubki na michę a Bella dostaje 4 x 1 kubek ).

Posted

Wspaniałe foty! Gratuluje udanego pikniku !! Psy się cudownie spisały:loveu:. Jak to organizowałaś kosztowało cię to coś;>?
Ja bym chciała zorganizować festyn dla psów u mnie w mieście.
Miało by to uświadomić ludzi jak należy się psami opiekować jak można się z nimi bawić jak traktować naszych przyjaciół. No i oczywiście połączone ze zbiórką pieniążków na nasze schronisko i z promocją tego miejsca.
Marzy mi się coś takiego ale mam stracha:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='sunshine']Wspaniałe foty! Gratuluje udanego pikniku !! Psy się cudownie spisały:loveu:. Jak to organizowałaś kosztowało cię to coś;>?
Ja bym chciała zorganizować festyn dla psów u mnie w mieście.
Miało by to uświadomić ludzi jak należy się psami opiekować jak można się z nimi bawić jak traktować naszych przyjaciół. No i oczywiście połączone ze zbiórką pieniążków na nasze schronisko i z promocją tego miejsca.
Marzy mi się coś takiego ale mam stracha:roll::evil_lol:[/quote]

to było od skrzydłami szkoły podstawowej :roll: gdybym sama to organizowała było by trochę inaczej ... Ja tylko załatwiałam psie sprawy :p... ogólnie jestem zadowolona ale czuje niedosyt ... bo mogło być lepiej i bardziej spektakularnie... może w przyszłym roku xD

Pogadaj z liceum, gimnazjum lub podstawówką do których uczęszczałaś :cool3:

Posted

[quote name='sunshine']szkoła to kiepski pomysł...wolała bym współpracę z gminą:razz:. (Schroniskiem zajmuje się straż miejska)[/quote]

Napisz do mnie na gg później to coś się wymyśli ;)

Najlepiej przydadzą się znajomości w radzie :roll:

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Cześć ... :multi::multi::multi:

Śliczne psiaki :loveu::loveu::loveu:
To maleństwo takie słodkie :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote]

Taaa... :mad: bardzo słodkie jak wczoraj idąc do parku atakowała moje nogawki a dzisiaj stwierdziła że przypuści na mnie atak a la lampart i jak mi skoczyła na plecy to myślałam że ją rozniosę :diabloti: nie wspomnę że pirania cały czas chce gryźć :evil_lol:

Posted

Masakra :cool1:
Jutro jadę na 8 do 16 na zajęcia :roll: chyba padnę na twarz :shake:
Po za tym w przyszłym tyg czeka nas lekcja religii u mojej siostry i szukam tematu o jakim mogę pogadać :diabloti: oczywiście będzie to psi temat :cool3:

A... i możliwe że dorobię się całkiem fajnego aparata :diabloti::loveu: i będą foty :p ale ciii...

Posted

[quote name='Okamia']Masakra :cool1:
Jutro jadę na 8 do 16 na zajęcia :roll: chyba padnę na twarz :shake:
Po za tym w przyszłym tyg czeka nas lekcja religii u mojej siostry i szukam tematu o jakim mogę pogadać :diabloti: oczywiście będzie to psi temat :cool3:

A... i możliwe że dorobię się całkiem fajnego aparata :diabloti::loveu: i będą foty :p ale ciii...[/quote]

Poopowiadaj jakieś anegdodki to zawsze działa:cool3:

Posted

[quote name='sunshine']Poopowiadaj jakieś anegdodki to zawsze działa:cool3:[/quote]

Stres to loozik bo ja zawsze lubiłam gadać i być w centrum :oops: ale nie znam żadnych anegdotek psich :eviltong: i w ogóle żadnych :oops:

[quote name='Agata_Roki']Cześć myszomaniacy :cool3::cool3:[/quote]

Witamy Cię w naszych skromnych progach wielka myszomanko :diabloti:

Posted

[quote name='bloody']I pooozdrawiaaam. xd

to ty nie śpisz ? ;d

ooooo. kiedy te fotki?

no czekam i czekamm...

i chyba sie nie doczekam. xdd[/quote]

Ja sypiam jak przystało na wampira w dnie :P (znaczy jak mój luby jest w pracy :evil_lol:)

A fotki... a co to?:hmmmm: nie nom jak będzie pogoda to coś się zrobi :roll:

Dobram ide oglądać jakiś denny film :P

[SIZE=1]A Efron (?) sexy wygląda w 17again :evil_lol: chyba pierwszy raz w życiu :p[/SIZE] musiałam się tym podzielić :oops:

Posted

Potrzebujemy pomocy !!!!!!

Szukamy domu dla Rudzielca rasy Husky. Jest terroryzowany przez sunię, z którą dzieli dom. Ma 2,5 roku. Więcej informacji znajdziecie w rasie "Alaskan Malamute" w galerii Czina-cudna malamutka i [URL="http://emir.eev.pl/viewtopic.php?t=284&postdays=0&postorder=asc&start=0"]FORUM FUNDACJI DLA RATOWANIA ZWIERZĄT BEZDOMNYCH "EMIR" :: Zobacz temat - Hasior - spokojny husky musi opuścić dom :-([/URL]
Jak również, szukamy nowego domku dla 8-9 miesięcznego Husky-ego o ubarwieniu biało-czarnym.

[URL="http://www.czina.pl/"]www.czina.pl[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Do naszego stada dołączy niedługo mysia z wrocławskiej hodowli Black And White :cool3: Na razie jest u Ewki bo my musimy małe przemeblowanko zrobić w pokoju :razz:

tu filmik z małą Yuki i Hakerem Ewki
[url=http://www.youtube.com/watch?v=xn3runmEEBA]YouTube - mysia[/url]

Posted

Witamy i dziękujemy za odwiedziny ^^
Kellowate ma jutro urodzinki :loveu: niestety wyprawiamy w Poniedzialek :eviltong:
bo ja mam szkołe a domin prace :roll:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Magenta][B]Sto lat sto lat dla Kellowatego uparciucha[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol:

:BIG::new-bday::tort::drink1:

Które to już??:cool3:

P.S mycha śliczna...:loveu: tez pojedzie na zlot?:diabloti: