M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']O to z tym miałam romantyczne chwile po jego występie :cool3: Dostałam buziaka i łapkę :evil_lol:[/quote] ojejciu, jak słodko :loveu::loveu: jak spotkaliśmy się z nim raz na spacerku to też mi buziola dał :multi: boski jest :loveu: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']ojejciu, jak słodko :loveu::loveu: jak spotkaliśmy się z nim raz na spacerku to też mi buziola dał :multi: boski jest :loveu:[/quote] nom ja tam przez większość mamucisk zostałam wybuziolana :loveu: mam nawet filmik z jedną suczką :evil_lol: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']nom ja tam przez większość mamucisk zostałam wybuziolana :loveu: mam nawet filmik z jedną suczką :evil_lol:[/quote] no to dawaj!! :loveu::loveu: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']no to dawaj!! :loveu::loveu:[/quote] nie mam go na tym kompie :roll: Wstawie jutro na youtube i wrzucę:cool3::evil_lol: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']nie mam go na tym kompie :roll: Wstawie jutro na youtube i wrzucę:cool3::evil_lol:[/quote] ok :cool3::cool3::cool3: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']ok :cool3::cool3::cool3:[/quote] Tylko mi przypomnij bo ja już stara jestem i skleroze mam :evil_lol: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']Tylko mi przypomnij bo ja już stara jestem i skleroze mam :evil_lol:[/quote] Mhmmm, pewnie tak stara jak ja :eviltong: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']Mhmmm, pewnie tak stara jak ja :eviltong:[/quote] Możliwe ale skleroze mam bardziej zaawansowaną :evil_lol::eviltong: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']Możliwe ale skleroze mam bardziej zaawansowaną :evil_lol::eviltong:[/quote] nie będę się spierać :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Marta_Ares Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 sliczne haszczaki i mamuty:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']nie będę się spierać :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] i tak nie masz szans:diabloti::evil_lol: [quote name='Marta_Ares']sliczne haszczaki i mamuty:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Nom i tylko dlatego na tą wystawę pojechałam :loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']i tak nie masz szans:diabloti::evil_lol: [/quote] Nie przekreślaj mnie tak od razu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']Nie przekreślaj mnie tak od razu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To ty mnie nie doceniasz :evil_lol: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']To ty mnie nie doceniasz :evil_lol:[/quote] A Ty mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']A Ty mnie :evil_lol::evil_lol:[/quote] :2gunfire: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']:2gunfire:[/quote] Bardzo wymowna odpowiedź :grin::grin: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']Bardzo wymowna odpowiedź :grin::grin:[/quote] Zawsze prawdziwa (swoją drogą nie wiedziałam że na dogo mamy takie fajne emoty:bigcool:):stupid: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']Zawsze prawdziwa (swoją drogą nie wiedziałam że na dogo mamy takie fajne emoty:bigcool:):stupid:[/quote] też mi się niektóre strasznie podobają :Cool!: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']też mi się niektóre strasznie podobają :Cool!:[/quote] Trzeba zacząć swoje posty bardziej urozmaicać :megagrin: bo czasami fajne połączenia wychodzą:eek3::boom::laola::ban: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']Trzeba zacząć swoje posty bardziej urozmaicać :megagrin: bo czasami fajne połączenia wychodzą:eek3::boom::laola::ban:[/quote] o matko boska :grin: teraz będziesz się jarać minkami xD Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']o matko boska :grin: teraz będziesz się jarać minkami xD[/quote] Cicho bo wkręcam się :stupid: jak nikt mnie w galerii nie odwiedza (oprócz Ciebie) to co ja biedna mam robić?? Świruje :megagrin: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']Cicho bo wkręcam się :stupid: jak nikt mnie w galerii nie odwiedza (oprócz Ciebie) to co ja biedna mam robić?? Świruje :megagrin:[/quote] Zauważyłam xP biedna :glaszcze: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']Zauważyłam xP biedna :glaszcze:[/quote] idę :painting: może dzisiaj wrócimy :evil_lol: MOŻE Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']idę :painting: może dzisiaj wrócimy :evil_lol: MOŻE[/quote] Oby nie :diabloti::diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 matko sama gadanina tutaj ;p a jakies fotki ? Quote
Recommended Posts