Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Okamia']O to z tym miałam romantyczne chwile po jego występie :cool3: Dostałam buziaka i łapkę :evil_lol:[/quote]

ojejciu, jak słodko :loveu::loveu: jak spotkaliśmy się z nim raz na spacerku to też mi buziola dał :multi: boski jest :loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']ojejciu, jak słodko :loveu::loveu: jak spotkaliśmy się z nim raz na spacerku to też mi buziola dał :multi: boski jest :loveu:[/quote]

nom ja tam przez większość mamucisk zostałam wybuziolana :loveu: mam nawet filmik z jedną suczką :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']nom ja tam przez większość mamucisk zostałam wybuziolana :loveu: mam nawet filmik z jedną suczką :evil_lol:[/quote]

no to dawaj!! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Okamia']nie mam go na tym kompie :roll: Wstawie jutro na youtube i wrzucę:cool3::evil_lol:[/quote]

ok :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Okamia']Tylko mi przypomnij bo ja już stara jestem i skleroze mam :evil_lol:[/quote]

Mhmmm, pewnie tak stara jak ja :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Możliwe ale skleroze mam bardziej zaawansowaną :evil_lol::eviltong:[/quote]

nie będę się spierać :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='M&T']nie będę się spierać :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

i tak nie masz szans:diabloti::evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']sliczne haszczaki i mamuty:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Nom i tylko dlatego na tą wystawę pojechałam :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Okamia']i tak nie masz szans:diabloti::evil_lol:
[/quote]

Nie przekreślaj mnie tak od razu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']Bardzo wymowna odpowiedź :grin::grin:[/quote]
Zawsze prawdziwa (swoją drogą nie wiedziałam że na dogo mamy takie fajne emoty:bigcool:):stupid:

Posted

[quote name='Okamia']Zawsze prawdziwa (swoją drogą nie wiedziałam że na dogo mamy takie fajne emoty:bigcool:):stupid:[/quote]

też mi się niektóre strasznie podobają :Cool!:

Posted

[quote name='M&T']też mi się niektóre strasznie podobają :Cool!:[/quote]
Trzeba zacząć swoje posty bardziej urozmaicać :megagrin: bo czasami fajne połączenia wychodzą:eek3::boom::laola::ban:

Posted

[quote name='Okamia']Trzeba zacząć swoje posty bardziej urozmaicać :megagrin: bo czasami fajne połączenia wychodzą:eek3::boom::laola::ban:[/quote]

o matko boska :grin: teraz będziesz się jarać minkami xD

Posted

[quote name='M&T']o matko boska :grin: teraz będziesz się jarać minkami xD[/quote]
Cicho bo wkręcam się :stupid: jak nikt mnie w galerii nie odwiedza (oprócz Ciebie) to co ja biedna mam robić?? Świruje :megagrin:

Posted

[quote name='Okamia']Cicho bo wkręcam się :stupid: jak nikt mnie w galerii nie odwiedza (oprócz Ciebie) to co ja biedna mam robić?? Świruje :megagrin:[/quote]

Zauważyłam xP biedna :glaszcze: