Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale super wakacje miałaś :D, hehe, a Twój post jest baaaardzo kolorowy, żywiołowy i nieźle pokręcony :bigcool:. Aż sobie wszystko fajnie wyobraziłam. Nawet tego węża na końcu :P. Swoją drogą nieźle musiał być już podsuszony, skoro myślałaś, że to liść :lol:

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='trolka']ale super wakacje miałaś :D, hehe, a Twój post jest baaaardzo kolorowy, żywiołowy i nieźle pokręcony :bigcool:. Aż sobie wszystko fajnie wyobraziłam. Nawet tego węża na końcu :P. Swoją drogą nieźle musiał być już podsuszony, skoro myślałaś, że to liść :lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Myślalam ze to liść, trawa suszona, błoto bo zaraz obok byla woda i bloto.. a tu wąż.. jak wszystkim powiedzialam ze głaskałam węża to juz w sekunde uciekli do samochodu a ja zostałam na ulicy :placz::diabloti: Wiecie, co by bylo gdyby to TOMEK dotykal weza? Musielibyśmy wezwac karetke. Nie zartuje. Nawet jak zobaczy zdjecie węża w moim pokoju to ucieknie az na dwór :shake: jak bylam mlodsza to gonilam tomka, mialam w ręku sztucznego weza :diabloti:

Posted

Dodo, nie śmiej sie ze mnie.. nie moglem patrzec na niego, przez chwile myslalem ze inne weze sa obok mnie i dlatego ucieklem.. Ale Ty łapiesz wszystkie zwierzeta, nawet te groźne i owady, oprócz pająka, ich to strasznie sie boisz.. Jak malutki pajak jest w twoim pokoju to juz na lampie siedzisz!

Czy doda jest poważna? próbowała poglaskac agresywnego rottweilera!!!!! Ja to bylbym na dachu..

Jutro wyjezdzam do Słowacji.. Borys i Sasza rano jadą do Dody..

Posted

[quote name='trolka']...i pająka w łazience... :eviltong:[/quote]

Hahahah :evil_lol:
Niestety :shake: Wejde do lazienki dopiero jak go tam nie bedzie.. Rok temu wzielam prysznic, pajak byl tam i... malo brakowalo, a bym rozwalila prysznic...

Kurcze... hahahahahhaa.. w górach dziś tomek dotknal pajaka ktory byl na bramie (nie widzial go) i wskoczyl do rzeki :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='trolka']No, to teraz tylko czekam na foteczki moich grubasków :)[/quote]

Dostaniesz, jak zgadniesz gdzie pająk mieszka. W łazience, ale gdzie? :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='trolka']pewnie gdzieś w okolicach wanny :P[/quote]

Noo zgadlas.. :cool3: ale wanny nie mam, tylko prysznic :evil_lol:

Jutro beda zdjecia, jesli nie zapomne. Teraz lece na superfilm! :loveu:

Posted

Juz wstawiam foty..

[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/8551/sv102350sn4.jpg[/IMG]

Echh.. mam duzy brzuszek.. a co to za miejsce?! Mój pan znowu mnie zostawił u tej Dody i wyjechał sobie?! Ja mu dam! :mad:

[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/2636/sv102352jx3.jpg[/IMG]

ładny nosek mam??

[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/2050/sv102357sq8.jpg[/IMG]

Co to jest..? Na pewno nie ogórek!

[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/5230/sv102359dz2.jpg[/IMG]

Aaaa, komputer! Ja chcę klikać z trolką!

Borys jest grubszy od Saszy, bardzo ruchliwy, nielatwo go zlapac. A Sasza troche szczuplejszy od braciszka, daje sie zlapac normalnie :lol: uwielbia siedziec na brzuchu (jak leze) i byc glaskany a borys chcialby obwachac caly pokoj!
Tyle na dziś, lece na film!

Zapomnialabym! Macie pozdro od Tomka, ze Słowacji!

Posted

Ach, moje pięknoty :loveu:
Sasza zawsze byl taki spokojniutki i cichutki, a Borysa zawsze było gdzieś pełno i faktycznie, zawsze miałam problemy ze złapaniem go. Jak widać, taki charakterek pozostał mu do tej pory :evil_lol:

Posted

Tak, pięknoty :loveu:
Mama mówi, ze Sasza ma wyprasowane sierści :evil_lol: a Borys, że nie musi zakładać skarpetki bo ma :diabloti:

a Tola, szukała kochane Versale Lage... i trafiła na nowe jedzonko, być moze lepsze od Versele lage.. i zjadła a to bylo proso dla papug :mdleje:

A Tora uczy się od Toli, jeść WSZYSTKO co wpadnie pod noskiem i będę musiala kupić drugą lodówkę.

A wczoraj, jakiś bezdomny kot wybrał sobie mieszkanie - na naszym samochodzie. Zbierał jedzonka i zostawiał na masce samochodu. :shake:
Pająkowi niestety chyba też spodobalo sie mieszkanie w lazience, bo do dziś nie wyszedł. :obrazic:

• 3 weeks later...
Posted

U moich [B]w końcu[/B] w szystko w porządku.Bezczelne,łakome,żebrające są w trakcie odchudzania.Pajunia z nicałych 700g (w szczycie choroby ) przytyła do 870g (przed chorobą 980g) Jej nie odchudzam.
Reszta jest oburzona restrykcjami dietetycznymi....
Jaki inteligentny ten proś przy komputerze..Muszę swoim zrobić takie zdjęcia,niech sobie też poklikaja :)

Posted

ciesze sie ze z Pajunia wszystko dobrze.. Dzis dziewczynki wrocily do domku, byly u babci bo ja wyjechalam na wies.. Dalam babci bardzo duzo marchewki, jablka, burakow, ogorkow, pomidorow i mowila ze.. musiala kupic wiecej. Oczy mi wypadly. Strasznie bardzo duzo jedza.. :oops:

Jak ja uwielbiam wies.. rano wstawalam o 6 do zwierzat.. sniadanie.. :loveu: nie moglam nie lapac kur i kaczki.. ciagle biegalam tam i tam, kury ogonek wyrwalam :oops: a kaczke zlapalam :multi: tylko ze pozniej mialam siniak na twarzy, bo ta kaczka kwaaaa kwaaaa i mama przybiegla.. a siedzialam na trawie... byla bardzo zla, bardzo! tak jak kogut.. nie wolno dotknac jego dzieewczyn! uwielbialam go zaczepiac :diabloti: a na polu.. widzialam wyraznie jak kotek sie bawil z lisem.. :crazyeye: i no tam tez nie brakuje pajakow.. :placz: no i kilka dni pozniej rano o 7 wyszlam na dwor, widzialam jak jechal samochod rozpedzony(nie powinien jechac tak szybko na wsi:angryy:) a kotek na srodku ulicy sie myl... pobieglam zlapalam kota i polozylam na trawe, a on dalej sie myl.. :mdleje: no i z tata codzinenie chodzilismy do sklepu, a wracalismy na koniu :loveu: WIO WIO WIO :evil_lol: aha, ciocia ma pelno krolikow.. mowilam mamie, ze chcialabym wszystkie zabrac i wydac do adopcji :roll: szkoda mi ich :roll: /kury,kaczki tez chcialabym zabrac :(/

niezapomniane wakacje! niestety niedlugo sie koncza :placz:

Posted

Czy z grzybicą na 100% to nie wiem,bo pani wet tez powiedziała,ze na 100% nie wie..
Gwidonek i Wolfi byli u p.wet bo zauwazyłam takie białawe strupki (nie wiem czy to właściwe okreslenie)..dostałam do weta płyn zawierający lek p/grzybiczy,p/bakteryjny i p/alergiczny i pomogło..

Posted

Tola ma grzybicę.. od siana :angryy: Wczoraj bylam z nia u weta bo drapala tak mocno ze krew leciala.. biale strupki ma, siersci wypadaja i sie lamia. Dostala preparat na grzybice i jakies inne leki, za tydzien powtorka lekow.

Posted

Doda,wiesz jak to w medycynie bywa..choroby niestety książek nie czytają..:)
Gdyby leki nie pomagały-trzeba pomysleć o swierzbie..Pisze to na podstawie wynurzeń p.wet na wykwitami u moich chłopaków..(że to podobne i b.trudno rozróżnić)..Coś tam jeszcze było mówione o zeskrobinach ze skóry,że to mozna obejrzec pod mikroskopem...W każdym razie,gdyby lek nie pomagał,wykwity na świnkoskórze rozszerzałyby się..wspomnij o możliwości świerzbu ...ha..i jeszce alergia tez to może być..
Życzę zdrowia świniom :lol:(nie tylko Toli)