Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka ma ok. 6 tygodni, przygarnęłam ją do siebie bo miała zastać uśpiona. Nie mam serca oddać jej do schroniska, szukam dla niej nowego domu. Zależy mi na czasie, gdyż jeden z domowników ma alergię. Założyłam jej książeczkę zdrowia i odrobaczyłam. Szczeniak zdrowy, pełen życia. Mimo, że mam ją tylko tydzień to bardzo się do niej przywiązałam, oddam tylko w dobre ręce. Zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected], wyślę zdjęcia.

Posted

Afordytka napisz jeszcze Pw do uzytkownika o nicku Anashar (pomaga w adopcji ON) badz poszukaj zbiorczego watku Owczarkow Niemieckich.
Moze maja jakis chetny domek, a jak nie to napewno umieszcza fotki malucha na swojej stronie.

Posted

Gdyby nowy forumowicz potrafil wrzucac zdjecia pewnie by to zrobil.
Dlatego tez pani prosi o kontakt meilowy, w razie checi zobaczenia zdjec i ich ewentualnego wrzucenia na strone.
Napisz do afrodyty, ja mam problem z poczta.

Posted

Atkaaaa napisał(a):
a właśnie, ma Pani jakieś fotki malucha?

Wysłałam zdjęcia na maila. Jestem z Dąbrówki. Dziekuję wszystkim za dotychczasowe informacje, na pewno skorzystam, proszę też o dalszą pomoc. Pozdrawiam.

Posted

Atkaaa prosze Cie czytaj tematy dokladnie, uwaznie i ze zrozumieniem.
Wyraznie pisze "suczka", tego typu posty tylko zasmiecaja watek, a nie o to tutaj chodzi.
Jak masz czas to proponowalabym pooglaszac malenka na portalach internetowych.