clockwork Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]selketowa... a ty co??? krzyżem w kościele leżysz czy jak??? :roll::roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]selketowa... a ty co??? krzyżem w kościele leżysz czy jak??? :roll::roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ciiiiiii................. legwanki smaży ;):p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dobry Wieczór. chciałam tylko dodać,że do ciasta legwankowego można zetrzeć tez serka żółtego ;) ps.Klpcusiowa daj linka do tego bulkowego wątku....plisss Quote
clockwork Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='BoJa']Dobry Wieczór. chciałam tylko dodać,że do ciasta legwankowego można zetrzeć tez serka żółtego ;) ps.Klpcusiowa daj linka do tego bulkowego wątku....plisss[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]do jakiego wątku bullowego?? :hmmmm: :niewiem: aaa do tego: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111612[/url] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ale jestem słodziak :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pewnie, że tak ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]mi [/B][/COLOR][/FONT] No, ja myślę, że Ci ;) [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobranoc[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć:multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]selketowa.. dasz wiare???[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wlazłam po cichaczu do cia- zobaczyłam linka na wątek gdzie gość chciał przygarnąć mnóóóstwo bulli...... i rozpętałam wojne :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no bo okazuje sie że po zlustrowaniu gościa (takie moje hobby) :diabloti: koleś lubuje sie w walkach psów :angryy::angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]fajnie że dałas tu tego linka :multi::multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dam wiarę ;) I obserwuję wąteczek ;) A bo jak mi się nudza to tak sobie grzebam i grzebam i znajduję cuś ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.pic4ever.com/images/girl_sigh.gif[/IMG].....jeszcze śpisz [/B][/COLOR][/FONT] Nie:evil_lol: [CENTER][FONT=Arial][COLOR=red][B]wstawaj .....[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG][/CENTER] [/quote] wstałam:cool1: [quote name='Fenris']Doberek :p Fajniste fotki Gonzika :p i taaaaki smaczny patyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A dziękuję ;) Patyczek była artystyczny, bo Księciunio sie na niego nafoczył ;) [quote name='Tengusia']fajnie tu wyszedl [URL]http://img360.imageshack.us/img360/2266/p4130199male66gb7.jpg[/URL] :thumbs:[/quote] Dzięki i cześć:multi: Quote
Selket Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='gops']witanko :razz: wszysko zesmy nadrobili :diabloti: no prawie wszysko ...:roll:[/quote] To narabiajcie resztę ;) cześć:multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]selketowa... a ty co??? krzyżem w kościele leżysz czy jak??? :roll::roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Prawie, kochana, prawie ;) [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ciiiiiii................. legwanki smaży ;):p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nie smaży ;) Dziś obiadek z okazji Dnia Matki w kanjpce z rodzinką:diabloti: [quote name='BoJa']Dobry Wieczór. chciałam tylko dodać,że do ciasta legwankowego można zetrzeć tez serka żółtego ;) ps.Klpcusiowa daj linka do tego bulkowego wątku....plisss[/quote] Cześć:multi::multi::multi: Dzięki, na pewno dosypię, bo lubię taki serek ;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]do jakiego wątku bullowego?? :hmmmm: :niewiem:[/B][/COLOR][/FONT] Coś awanturę zrobiła:diabloti: [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaa do tego:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111612[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No właśnie szłam szukać a tu jest :D Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zajrzałam se TU :p i co widze :loveu: [url]http://img210.imageshack.us/img210/6202/p4130213male77ka7.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 I co przylazłam do siebie..siedzę i siedzę..i nikt nawet jednym oczkiem nie zajrzy... :obrazic: Idę spać :sleep2: Dobranoc :sleep2: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img210.imageshack.us/img210/6202/p4130213male77ka7.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/6460/p4130218male77ho0.jpg[/IMG][/URL] Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hihihihihihihi ale fajowy noffal:loveu::loveu::loveu: [url]http://img153.imageshack.us/img153/6460/p4130218male77ho0.jpg[/url] Witaj Selketko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wstałaś :razz::razz:... [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobereczek :multi::loveu:...u nas dziś chyba nie bedzie padać [/B][/COLOR][/FONT]:p [/RIGHT] Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::loveu::loveu::loveu::multi: jakie artystyczne foto piaskowe ;) [url]http://img153.imageshack.us/img153/6460/p4130218male77ho0.jpg[/url] :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i kaj znowu łazisz he?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Selket Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hihihihihihihi ale fajowy noffal:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img153.imageshack.us/img153/6460/p4130218male77ho0.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Selketko:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Hej Dżapuszkowo ;) :multi: Bo to nochal księciunia :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Wstałaś [/B][/COLOR][/FONT] Wstałam a zaraz idę spać ;) [RIGHT][FONT=Arial][COLOR=red][B]dobereczek ...u nas dziś chyba nie bedzie padać [/B][/COLOR][/FONT]:p[/RIGHT] [/quote] U nas był pięknie słonecznie i ciepltuko:multi: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć[/B][/COLOR][/FONT] Cześć:loveu: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jakie artystyczne foto piaskowe ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://img153.imageshack.us/img153/6460/p4130218male77ho0.jpg[/URL] :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Hmmm...przypadek:diabloti: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i kaj znowu łazisz he?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Na uczelnię:oops: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:nareszcie U nas też było ciepluśko ......już by tak mogło zostać :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:nareszcie [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]U nas też było ciepluśko ......już by tak mogło zostać :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Byłam dzisiaj cały dzień na uczelni i dlatego mnie nie było. Miałam do zaliczenia kolokwium i egzamin..Ale jeszcze gratisowo zaliczyłam dwa dodatkowe kolokwia...A poza tym się dowiedziałam, że moja propzycja przewiezienia pieska to jakiś żart jest, bo taaakiieee pieniądze, za to chcę...Ciekawa jestem jak ta osoba pokona taką trasę za darmo..I mi się taaak smutno zrobiło, i żaluję, że w ogóle mam w planach wyjazd. Mam ochotę powiedzieć tym 2 osobom,żeby sobie szukały kogoś innego, tylko nie potrafię :( U nas było 20 stopni..tak w sam raz,ni za ciepło, ni za zimno ;) Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak pewna dość majętna osoba woziła psy po Polsce a potem klękło jej auto to zrobiły sobie na naprawę bazarek ....jak bazarek zamknieto to rozpętało sie piekiełko :diabloti:...i jakoś nikt nie zwracał wtedy uwagi że ta osoba brala za wożenie słuszne pieniądze :diabloti:.... więc nie przejmuj się ... nas nie raz olano ....w ostateczności niech same szukają tańszego transportu jak im nie pasi .....wrócą do Ciebie wcześniej niż się spodziewasz :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Jak pewna dość majętna osoba woziła psy po Polsce a potem klękło jej auto to zrobiły sobie na naprawę bazarek ....jak bazarek zamknieto to rozpętało sie piekiełko :diabloti:...i jakoś nikt nie zwracał wtedy uwagi że ta osoba brala za wożenie słuszne pieniądze :diabloti:.... [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]więc nie przejmuj się ... nas nie raz olano ....w ostateczności niech same szukają tańszego transportu jak im nie pasi .....wrócą do Ciebie wcześniej niż się spodziewasz :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mówisz o mrówie23? Jak patrzyłam na stawki to ludziki biorą 40-50 zł, a ja 35 zł, chociaż fordek żre Pb95 ;) I wiem, ze mrówa się obraziła na dogo, za co jej się wcale nie dziwię, bo ją niefajnie potraktowali. Ooo..Ciebie też olali?To też miałaś fajnie. Ja to się od razu zniechęcam. I tak to mój ostatni transport, bo TZ wyjeżdża na 6 tygodni, a potem ma praktyki 4 tyg. a potem nie wiem czy jeszcze będę siedzieć na dogo, więc problem się sam załatwi... Jak się tutaj rejstrowałam to miałam wielki entuzjazm do pomocy, im dłuzej patrzę tym mi bardziej opada:shake: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Selket']Mówisz o mrówie23? Jak patrzyłam na stawki to ludziki biorą 40-50 zł, a ja 35 zł, chociaż fordek żre Pb95 ;) I wiem, ze mrówa się obraziła na dogo, za co jej się wcale nie dziwię, bo ją niefajnie potraktowali. Ooo..Ciebie też olali?To też miałaś fajnie. Ja to się od razu zniechęcam. I tak to mój ostatni transport, bo TZ wyjeżdża na 6 tygodni, a potem ma praktyki 4 tyg. a potem nie wiem czy jeszcze będę siedzieć na dogo, więc problem się sam załatwi... Jak się tutaj rejstrowałam to miałam wielki entuzjazm do pomocy, im dłuzej patrzę tym mi bardziej opada:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja powiem Ci ze z tym sie nie zgadzam że Mrówa miała sie na co obrażać , jeździła, bo chciała ,bo mogła .Np Magda woziła psy ....jeździła do schronu ...za darmo bez kasy ...teraz auto stoi popsute i też ma robić bazara .....tutaj to jest tylko i wyłącznie nasza decyzja jaksie podejmujemy to napewno nie całym bagażem obciążamy dogo ...My też wożąc braliśmy tylko za paliwko ....a gdzie sprzątanie auta , a było tego :roll:. Pomyśl jak jedziesz taxówką i płacisz za przejazd ...czy jak się zepsuje auto to taryfiarz bierze kase od potencjalnych pasażerów :roll: A entuzjazm.....siada po pewnym czasie siedzenia na dogo [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a ja powiem Ci ze z tym sie nie zgadzam że Mrówa miała sie na co obrażać , jeździła, bo chciała ,bo mogła .Np Magda woziła psy ....jeździła do schronu ...za darmo bez kasy ...teraz auto stoi popsute i też ma robić bazara .....tutaj to jest tylko i wyłącznie nasza decyzja jaksie podejmujemy to napewno nie całym bagażem obciążamy dogo ...My też wożąc braliśmy tylko za paliwko ....a gdzie sprzątanie auta , a było tego :roll:.[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Pomyśl jak jedziesz taxówką i płacisz za przejazd ...czy jak się zepsuje auto to taryfiarz bierze kase od potencjalnych pasażerów :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Jeśli chodzi o mrówę to wiem tyle tylko co napisala, ze ją zostawili. Ale w pewnym sensie rozumiem o co jej chodzi. Ja nie mogę sobie pozwolić na jazdę z dobrego serca, za darmochę. Ale i tak liczę tylko paliwo. Ostatnio płaciłam za autostradę sama, nie wspominająć o zarzyganym samochodzi i kocykach. To też sprzątaliśmy sami. I to jest ok. Ale jak ktoś mi jęczy, że mu za drogo liczę, to mnie to złości, zwłaszcza, że często dokąłdam bo źle policzę, a mam wrażenie, ze niektórzy uważają to za sposób na zarabianie kasy...Bez sensu.Ima bardziej się starasz tym więcej obrywasz po doopie.. [B][FONT=Arial][COLOR=red]A entuzjazm.....siada po pewnym czasie siedzenia na dogo [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mi już siadł, a tak krótko tutaj jestem. Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dokładnie .....i wspomnij co też Ci w domu mówiłam .:cool1:..A samo serce nic nie da ....bo jak masz miękkie serce musisz mieć twardą doopę ... Dlatego uwierz ...mało kto tak liczy jak żesamo paliwo , ale jesteś NOWA i zawsze inaczej postrzegana ...ja już to przeszłam ...tylko znasz już mnie troszke ...ja sie nie dam , musialam walczyć w życiu o swoje ... i nie dam sie zgnoić ...widzisz i to jest powód żeby sie spotkać i pogadać :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dokładnie .....i wspomnij co też Ci w domu mówiłam .:cool1:..A samo serce nic nie da ....bo jak masz miękkie serce musisz mieć twardą doopę ...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Dlatego uwierz ...mało kto tak liczy jak żesamo paliwo , ale jesteś NOWA i zawsze inaczej postrzegana ...ja już to przeszłam ...tylko znasz już mnie troszke ...ja sie nie dam , musialam walczyć w życiu o swoje ... i nie dam sie zgnoić ...widzisz i to jest powód żeby sie spotkać i pogadać :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Masz całkowitą rację. Serce sercem, a doopa doopą i już. A ja mam i to miękkie i to:diabloti: Troszkę znam i cieszkam, że na Ciebie trafiłam od razu :calus: Bardzo bym chciała się spotkać, ale nie wiem kiedy nam się to uda. Bo ja bardzo chcę, żeby ktoś mnie polubił, chcę coś zrobić dobrego i dlatego się tak wszędzie wpycham, ale chyba dam sobie spokój z takim zabieganiem, szkoda mojego zdrowia. I tak się cieszyłam wracając z uczelni i tak mnie zdołowali tym transportem. Ale już mi troszkę lepiej ;) Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Selket']Masz całkowitą rację. Serce sercem, a doopa doopą i już. A ja mam i to miękkie i to:diabloti: Troszkę znam i cieszkam, że na Ciebie trafiłam od razu :calus: Bardzo bym chciała się spotkać, ale nie wiem kiedy nam się to uda. Bo ja bardzo chcę, żeby ktoś mnie polubił, chcę coś zrobić dobrego i dlatego się tak wszędzie wpycham, ale chyba dam sobie spokój z takim zabieganiem, szkoda mojego zdrowia. I tak się cieszyłam wracając z uczelni i tak mnie zdołowali tym transportem. Ale już mi troszkę lepiej ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie dołuj ...nie warto ... znaczy potraktuj to jak lekcję życia ...bo Ono oszczędzać Cię nie bedzie ....wspomnij pewne wydarzenie jakie miało miejsce nie tak dawno ...a dotyczyło mnie , Madzi , psów schroniskowych ....była to kolejna lekcja w moim jednak dłuższym już życiu , bolesna aczkolwiek pouczająca ... takich lekcji było wiele i nikt nie wie ile przednami ... Ja wierze że uda nam sie spotkać ...A TY nie powątpiewaj w swoją wartość , bo jesteś wspaniałą osobą i walcz o siebie ....:calus: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie dołuj ...nie warto ... znaczy potraktuj to jak lekcję życia ...bo Ono oszczędzać Cię nie bedzie ....wspomnij pewne wydarzenie jakie miało miejsce nie tak dawno ...a dotyczyło mnie , Madzi , psów schroniskowych ....była to kolejna lekcja w moim jednak dłuższym już życiu , bolesna aczkolwiek pouczająca ... takich lekcji było wiele i nikt nie wie ile przednami ...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja wierze że uda nam sie spotkać ...A TY nie powątpiewaj w swoją wartość , bo jesteś wspaniałą osobą i walcz o siebie ....:calus: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja zawsze przeżywam każde potknięcie, nie umiem inaczej. Dlatego każdy krzywy uśmiech, to kilka godzin mojego cierpienia w milczeniu.. Kurczę, nie pamiętam tego zdarzenia, może mnie jeszcze nie było tutaj? Ale prawdą jest, ze całe życie nasze to wieczne ciosy od życia i ludzi, a potem radości i znów w dół. Tak było i będzie. A ja się staram z tym pogodzić, ze taka karazula mnie czeka. Ja też mam nadzieję, ze się spotkamy jeszcze nie raz i z Klocusiową też ;) Dziękuję za miłe słowa :oops: :calus: A co do wartości tos ię pochwalę: dziś miałam jedno kolokwium z rybi dostałam 5, więc napisałam drugie ostatni z ryb, coby zamknąć przedmiot i dostałam 5. Potem poszłam umówić się na poprawę z konisi, na lepszę ocenę, bo wlaczę o zwolnienie. Pan profesor powiedział, ze mam odpowiadać teraz....Odpowiedziałam na 5 :multi: Apotem o 18 miałam egzamin z Integracji Europejskiej, z którego dostałam...............6 :multi: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:Rose: ...............SUPCIO :multi::multi::multi:i tu jest się z czego cieszyć :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:Rose: ...............SUPCIO :multi::multi::multi:i tu jest się z czego cieszyć :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cieszkam ;) W taki szoku byłam jak z sali wyszłam ;) Jedyna taka ocena z egzaminu na całym roku w ciągu 4 lat ;) Dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts