Selket Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Tengusia']czesc Selkeciku kofany :loveu: przyszlam cie przytulic przed wyjazdem :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:[/quote] Tengusiu :calus: :calus: :calus: :calus: Udanego wyjazdu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Doooooooooooberek :loveu:[/quote] Iza:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzisiaj była i nadal jest sałatka owocowa:loveu: Mój kochany pan K przyniósł dwie miseczki sałatki. Postawił jedną przede mną przed kompikiem, a drugą wziął dla siebie. Nie minęło 5 sekund gdy usłyszałam dźwięk spadającego widelczyka na podłogę i rozpaczliwy okrzyk "kurw...a".. Sprawnym ruchem porzuciłam dogomanię i wykonawałam expresowy obrót na krześle (mamy obrotowe krzesełko:cool3:), patrzę w stronę skąd dobieg ten okrzyk i widzę.... Banany na podłodze, pomarańczkę na dywanie i pod krzeselłkie, oraz gdzie niegdzie placki zielonego kiwi..... Ale to nic podnoszę wzrok w górę, w górę, w górę..wszak K ma 188 cm wzrostu, więc od stóp do głowy jest daleko, i tak patrzę i patrzę i oczom mym się ukazuje, najpierw durna mina... No to spuszczam wzrok niżej a tam w wyciągniętej i kurczowo zaciśniętej dłoni jest miseczka z resztką sałatki...nic to nie jest źle...ake zaraz, zaraz patrzam dokładniej... A tam na lewej ręce i całej koszulce znajdują się kolejne plamy pomarańczy, kiwi i strumyki jogurtu płynące radośnie w dół... O matko, jak można być taką sierotą:shake::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A swoją drogą to obaczcie jakie cudo szuka domecku i ja wiem gdzie ten domecek mógły być:loveu::loveu::loveu::loveu: [url=http://swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=1864]CAVIARNIA • Zobacz temat - Świnki z likwidowanej Pseudohodowli- Dolores[/url] Ino taka jedna Kochana by musiała powiedzieć "tak" :modla: :modla: :modla: Quote
Selket Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']A ja przyszłam se zajrzeć, jak doły i doliny? Wylazłaś? Takiego może Ci buziaczka przyślę, :buzi: muua :loveu:[/quote] Jeszcze nie:shake::shake::shake: Jutro mam tą okropną łacinę:placz::placz::placz: O jaaaa dziękuję za buziaczka :calus: :calus: :calus: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A ja przyszłam se zajrzeć, jak doły i doliny? Wylazłaś? Takiego może Ci buziaczka przyślę, :buzi: muua :loveu: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sugerujesz ze jestem niekulturalna?:mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Selket']Jeszcze nie:shake::shake::shake: Jutro mam tą okropną łacinę:placz::placz::placz: O jaaaa dziękuję za buziaczka :calus: :calus: :calus:[/quote] Mogę pomóc z łaciną: Ku.... Pier.... itd ;)) A serio - dasz radę na pewno :) Nie stresuj się tak, to pójdzie łatwiej :) Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: dasz rade z łaciną :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sugerujesz ze jestem niekulturalna?:mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nooooo tak sugeruję:razz::diabloti: Ja tu piszę ważną historię, skarżę się i prosiam o wstawiennictwo i nic :niewiem: Quote
Selket Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: dasz rade z łaciną :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Gdyby nie to, że ten babsztyl lubi by do niej chodzić tak ze dwa, trzy razy:angryy::diabloti: Jeszcze nikt nie zdał w pierwszym podejściu bo ona uważa, że trzeba sobie wytuptać:shake: Quote
Selket Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']Mogę pomóc z łaciną: Ku.... Pier.... itd ;)) A serio - dasz radę na pewno :) Nie stresuj się tak, to pójdzie łatwiej :)[/quote] Kurcze obwiam się, że to nie ta lekcja:diabloti: Ja muszę takie duperelki jak vena,-ae; scapula,-ae, etc zaliczać:roll::diabloti: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Selket']Nooooo tak sugeruję:razz::diabloti: Ja tu piszę ważną historię, skarżę się i prosiam o wstawiennictwo i nic :niewiem:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przeca wiesz ze ja ZAWSZE za ciebie trzymam;) A co do problemów to też znasz moje zdanie;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Selket']Aha..........[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No! jeszcze coś wytłumaczyć?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przeca wiesz ze ja ZAWSZE za ciebie trzymam;) A co do problemów to też znasz moje zdanie;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aha.......... Quote
agbar Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Selket']Słońce :splat: :splat: Wybacz :modla: :modla: Sklerotyczna jestem :splat: Dostałam wszystkie, i wszytko jest oki, tylko nie miałam czasu jeszcze opisać:oops::oops: Dziękuję Ci Kochana :calus: :calus:[/quote] moja wspanialomyslnosc nie ma granic wiec wybaczam ci:grins: [quote name='Selket']Jeszcze nie:shake::shake::shake: Jutro mam tą okropną łacinę:placz::placz::placz: [/quote] Kurde Selkecikowa...lacina jest piekna,to byl moj ukochany przedmiot w szkole...nawet wstretne chorobska po lacinie brzmialy jak muzyka:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Selket']Gdyby nie to, że ten babsztyl lubi by do niej chodzić tak ze dwa, trzy razy:angryy::diabloti: Jeszcze nikt nie zdał w pierwszym podejściu bo ona uważa, że trzeba sobie wytuptać:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ty TY będziesz ta pierwsza ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar'] Kurde Selkecikowa...lacina jest piekna,to byl moj ukochany przedmiot w szkole...nawet wstretne chorobska po lacinie brzmialy jak muzyka:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja chciałam zdawać z łaciny maturę ...ale mogli tylko Ci co szli na medycyne i biologię :placz::placz::placz:...ale z moich notatek , zeszytów uczył się taki jeden ...teraz Pan Ksiądz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja chciałam zdawać z łaciny maturę ...ale mogli tylko Ci co szli na medycyne i biologię :placz::placz::placz:...ale z moich notatek , zeszytów uczył się taki jeden ...teraz Pan Ksiądz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]]Wiedziałam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć Selketka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dzięki Słoneczka moje Kochane:loveu::loveu::loveu::loveu: Wpadam tylko na chwilkę, bo strasznie źle się czuję i mykam się położyć. Dzisiejszy dzien był strasznie stresujący:roll: Uff........ wysiedziałam czekając na tą kobietę prawie 2h, po czym musiałam wszystkich przepuścić, bo tacy jak ja wchodzą albo i nie na końcu:roll: Więc w końcu dopadłam do jej biurka i mnie pytała i pytała i pytała:roll: A potem się cieszyła i komplementa sypała:crazyeye: Że och jak ja umiem myśleć, że jak się piękne nauczyłam, że świetnie kojarzę i w ogóle, że jakaż to ja inteligentna jestem i w ogóle.... Aż w szoku byłam:crazyeye: A potem mi wstawiła 3,5 do zaliczenia i "zal" do indexu:multi::multi::multi::multi: Mam zaliczyć jeszcze III deklinację w nowym semestrze i mogę nadal nie chodzić:multi::multi::multi: Ja lubiam Latinę, to mój ulubiony język, bo jest taka prosta i konkretna. No i niemiecki jest supcio:multi: Ale nie znoszę jak ktoś kto go prowadzi jest trzepnięty :roll: Dziękuję za kciuki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: mówiła , mówiłam ........sorka ...pisałam pisałam :eviltong::eviltong::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: mówiła , mówiłam ........sorka ...pisałam pisałam :eviltong::eviltong::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Prorok jakiś czy co:eviltong::cool3: A no i mam już wsio na czysto na vecie:multi::multi::multi::multi: Teraz w poniedziałek pierwszy egzamin na wecie z biologii komórki:placz::placz::placz::placz: Na zoocie jeszcze nie wszystko, ale tam inaczej patrzają, a zostało mi tylko sędziowanie kynologiczne zaliczyć, z pomocą agbarowej:loveu: I seminaria :oops::oops::oops: I tam będzie tylko pisanie pracy, już bez egzaminów;) Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:....a Dilerowa to sędzia cy cuś ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No! tyle krzyku było;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:....a Dilerowa to sędzia cy cuś ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nu prawie :grins: Dała mi fotoski swego Dilerka:loveu: I mam na nich zrobić opis psa, i zanieść do oceny, ino ona wcześniej chce to przeczytać:crazyeye: Cześć:loveu: Quote
Recommended Posts