Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aneczka23']hehehe, przerabiałam to samo kilka lat temu, kiedy starałam się zaprzyjaźnić z podstawami snowboardu. Raz nawet miałam przyjemność zapoznać się z Panem Orczykiem ale po tym jak musieli zatrzymać wyciąg żeby mnie uwolnić, więcej nie próbowałam. Od tamtej pory wtaszczałam własnoplecznie dechę do wpół stoku, potem 1000 upadków po drodze i pół h na grzanym piwku na dole :eviltong:[/quote]
:diabloti: No to ja też wnoszę swe narty i potem siuuu.... od kiedy przez pół trasy wyciągu jechałam na jednej nodzy dyndająco trzymając się tego poddupnika, to już nie fce... Albo jak taki przystojniak podawał te siedziska, a ja 3 razy się wywaliłam, :placz: Więcej sobie wstydu robić nie będe:shake: Zwłąszcza, że teraz taki piękny wyciąg mamy i armatki są i aprkingu i dużo ludzi więc się stydam:oops:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no nie było mnie... pewnie znów znikne :roll::roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]na odśnieżanie jest sposób..... ja tam nie odśnieżam bo.... znów sie spieprzył..:angryy::angryy::angryy:. więc czekam na cieplejsze dni :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:roll: pojawiasz się i znikasz, jakbyś nie mogła siąść na doopce i tu siedzieć :eviltong:

mój dzięki Bogu jeździ i dlatego trza go odśnieżać :mad:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]podaj adres to wyśle ci cały mój śnieg.... NIENAWIDZE!!!! :angryy: jak można lubić śnieg, zime, mróz... brrrrrrrr...... [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]cze selketowo-Iv'owe ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Cześć :calus: :calus: Przyślij do mnie w górki, żeby Niunio sobie pobiegał w śniegu:multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no nie było mnie... pewnie znów znikne :roll::roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]na odśnieżanie jest sposób..... ja tam nie odśnieżam bo.... znów sie spieprzył..:angryy::angryy::angryy:. więc czekam na cieplejsze dni :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nie znikaj:placz::placz::placz: Klocusiowa nu :calus: :calus: :calus: Tęskniam za Tobą:loveu::oops:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]podaj adres to wyśle ci cały mój śnieg.... NIENAWIDZE!!!! :angryy: jak można lubić śnieg, zime, mróz... brrrrrrrr...... [/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

i za to cie kocham :loveu:precz z zima!!! precz ze sniegiem!!!

I w ogole to dzien dobry Selketkowa:multi:

Posted

[quote name='agbar']i za to cie kocham :loveu:precz z zima!!! precz ze sniegiem!!!

I w ogole to dzien dobry Selketkowa:multi:[/quote]
Część Agbarowa Słoneczko moja Najdroższe Ukochane Najwspanialsze Najcudowniejsze najnajnaj:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Część Agbarowa Słoneczko moja Najdroższe Ukochane Najwspanialsze Najcudowniejsze najnajnaj:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

normalnie czuje sie dopieszczona:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']normalnie czuje sie dopieszczona:evil_lol:[/quote]
Och Mój Robaczek Najdroższy, Gwiazdeczka Najwspanialsza, tititi:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Och Mój Robaczek Najdroższy, Gwiazdeczka Najwspanialsza, tititi:loveu::loveu::loveu:[/quote]

tak mi mow:loveu:tak mi dobrze:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']tak mi mow:loveu:tak mi dobrze:loveu::diabloti:[/quote]
mhm......:loveu: Mój Ty Kotecku, Tygrysiczko Wspaniała, Moja Żabeczko Najwspanialsza, Kwiatuszku Najpięknięjszy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=1][COLOR=lightblue]Mam interesa do Ciebie....[/COLOR][/SIZE]:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']

[SIZE=1][COLOR=lightblue]Mam interesa do Ciebie....[/COLOR][/SIZE]:diabloti:[/quote]

cos mi od poczatku to podpowiadalo:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']yntuicja naturalnie:grins:[/quote]
Skoro tak twierdzisz :grins: :grins: No, ale to całkiem, całkiem, całkiem przypdakiem mam tego interesa:shake: :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Skoro tak twierdzisz :grins: :grins: No, ale to całkiem, całkiem, całkiem przypdakiem mam tego interesa:shake: :diabloti:[/quote]

A ile mozna zarobic?:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Heeee.... tak do razu z grubej rury??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]

W interesach trzy twardym byc a nie mietkim :grins:

Posted

[quote name='agbar']W interesach trzy twardym byc a nie mietkim :grins:[/quote]
Aha:roll: A ja tak ładnie zaczęłam, a Ty tak oooo tak oooo....:placz: Mam traumę teraz:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Aha:roll: A ja tak ładnie zaczęłam, a Ty tak oooo tak oooo....:placz: Mam traumę teraz:diabloti:[/quote]

Eeeee tam jedna trauma to nie problem,ja ze sto i zyje:diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:czesć Ci Selkeciku ....zapakowałam Ci kontenerek śniegu .....posłałam priorytetem ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Iv :multi:jasnowidząca :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:czesć Ci Selkeciku ....zapakowałam Ci kontenerek śniegu .....posłałam priorytetem ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Iv :multi:jasnowidząca :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Czeeeee Ala :multi::loveu:
cosik długo ten priorytet idzie :roll:

:diabloti:

Posted

Dzień dobry [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]

Co tam, jak tam? :cool1: :razz: