AgaG Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Mały pieseczek o słodkim spojrzeniu, przytulanka do uwielbiania, słodkość milutka ...Nie miał szczęścia. zarobaczony, głodny słaby znalazł się na ulicy... teraz po parotygodniowym pobycie w domu tymczasowym jest zdrowy, silny, piękny!! odrobaczony i zaszepiony czeka na wspaniały dom, który nigdy nie potraktuje go jak "pseudowłaściciele", którzy skazali go na wiele dni głodu, strachu i zimna... Piesek, gdy dorośnie będzie ważył 20 kilo.. rozwija się wspaniale nie tylko fizycznie ale i uczuciowo...wciąż chce się tulić, merda ogonkiem. Będzie wiernym przyjacielem i wyjĄtkowo urodziwym psem o oryginalnej, egzotycznej urodzie... Ma na imię Bonzo. dziękuję KOCHANEJ Amiga KTÓRA GO URATOWAŁA DAJĄC MU DT!!!! przyjęła gdy nie było gdzie go dać :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Patia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Amiga , dzięki wielkie , że mu dałas schronienie , dzięki Tobie przeżył a było z nim krucho , na drugie damy mu Olek :cool3::loveu: Quote
Patia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Znów wznowiona aukcja szczeniaczków krakowskich : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=330260729 Bonzo na Zwierzaki w Krakowie: http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html I na Alegratce : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1089490_sliczny_szczeniaczek_szuka_domu_krakow.html Quote
AMIGA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Kochane - dzięki wielkie za wątek Bonzika (hihihi) Olka. Dodam jeszcze, że Bonziu naprawdę potrzebuje domeczku. Bo on bardzo się garnie do wszystkich, a niestety nie może być wypuszczany "na pokoje", bo podgryza go zazdrosny Bono. Bono to mały piesek, który z tymczasowicza poschroniskowego stał się stałym domownikiem. A niestety mimo swojego wzrostu ma duszę wojownika;). Ale głupol sam nie wie, co traci, ponieważ maluszek dostał we władanie kuchnię, a to przecież tu dzieją się najciekawsze rzeczy - jest krojone mięsko, jest rozdzielane jedzonko no i tu mam obie ręce do głaskania jednego pieska. Bo "na pokojach" muszę głaskać obydwa moje psiurki jednocześnie:p Quote
karusiap Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 najbardziej mi sie podoba "egzotyczna uroda",ale faktycznie piesio przesliczny:loveu: Quote
agamika Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :loveu: piękny jest Jeszcze sie bić o niego bedą :cool3: :cool3: :cool3: Quote
fizia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cudo!!!:loveu: A po tym, że zielone miseczki na pierwszym zdjęciu są całe :) wnioskuję, że grzeczny (moja Pestka, jak była malutka, rozprawiła się z taką samą miseczką w 1 dzień...) :) Quote
fizia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=23678 http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23356421,Poznan_Zwierzaki___Adopcja,139-192.html http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=28873&from=1 Quote
AMIGA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 fizia napisał(a):Cudo!!!:loveu: A po tym, że zielone miseczki na pierwszym zdjęciu są całe :) wnioskuję, że grzeczny (moja Pestka, jak myła malutka, rozprawiła się z taką samą miseczką w 1 dzień...) :) Jassssne - baaardzo grzeczniutki. Płacze biedak w tym "odosobnieniu" a mi się serce kraje, że nie moge go wypuścić do reszty towarzystwa:shake: Quote
AMIGA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witaj AniuG :loveu: Fizia :loveu: jestem pewne zwierzątko, bo nawet Ci nie podziękowałam za ogłoszenia maluszka:p Wielkie dzieki Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Słodziaczek :loveu: Byle domek szybko się poznał na "egzotycznej urodzie " :cool3: Quote
AMIGA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 weszka napisał(a):Słodziaczek :loveu: Słodziaczek z różkami :loveu: I musze tu oficjalnie odszczekac wszystkie kalumnie, jakie wypowiadałam na temat mojego "brytana" Bono. Przy maluszku frygającym koło niego jak perszing, Bono zgłupiał całkowicie. dopiero jak mały mu już naprawdę zaczął dokuczać, wisieć mu na uszach, to Bonusik w warknięciem zbiegł na swój fotelik. A JA SIĘ TAK BALAM!!!! HAU HAU HAU Quote
Patia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ale daje maluch szkołę Twoim futrzakom :loveu: Docenią swoje spokojne życie jak już Bonzo znajdzie domek :evil_lol: Quote
AgaG Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Amiga ale masz grzeczne psy!! moje dranie by nie przyjęły szczeniaka, to znaczy Hugo drań,,,:mad::mad: Quote
AMIGA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 AgaG napisał(a):Amiga ale masz grzeczne psy!! moje dranie by nie przyjęły szczeniaka, to znaczy Hugo drań,,,:mad::mad: Musze przyznać, że sama jestem w szoku. Zwłaszcza jak chodzi o Bonusika, bo on na początku, jak trzymałam małego na rekach, to kłapał wciąż ząbkami. Najgorsze jest to, że "cenna" broda Amigi jest w powaznym zagrozeniu :-) Quote
agamika Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 cenna broda odrośnie :diabloti: jeju jej , a może AMIga cioteczka kochana jak tak fajnie maluch szaleje, chce Zołze na odchowanie ???? :evil_lol: :cool3: :razz: Quote
Jagienka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Się nasłuchałam a teraz widze go, widze :multi: Brawo dla wujka Bonusika... teraz to już nikt nie będzie miał skrupułów, żeby Amidze szczeniaki na DT wciskać... :siara: Quote
AMIGA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jagienka napisał(a):Się nasłuchałam a teraz widze go, widze :multi: Brawo dla wujka Bonusika... teraz to już nikt nie będzie miał skrupułów, żeby Amidze szczeniaki na DT wciskać... :siara: Jagienka!! Ty chcesz jeszcze ze mną jechać do hotelu???:mad::cool3: Już słyszałam, że jak ten 4 kilogramowy maluszek znajdzie dom, to dostanę dla zachowania równowagi dwa 2 kilogramowe :lol: Agamika - Zołza już za duża, nie spodobałaby sie Amidze Quote
Jagienka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 AMIGA napisał(a):Jagienka!! Ty chcesz jeszcze ze mną jechać do hotelu???:mad::cool3: Chce!!! Chce!!! :loveu::loveu::loveu: Ale usiąde sobie z tyłu.... za siedzeniem pasażera :evil_lol: Quote
AnkaG Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ale domownicy grzeczni. Dają się małemu wyszaleć. :lol: Quote
AgaG Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 pisek jest bosko cudny...karusiap no jak to nie egzotyczny? hi hi hi. Tylko kurcze ciocia Aga tyle literówek porobiła w ogłoszeniu ze wstyd Quote
AMIGA Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 karusiap napisał(a):Pewnie,ze egzotyczny,jak nie jak tak:) No jasne, zobaczcie jakie ma skośne oczy. tylko teraz nie wiem, czy to plus, czy minus dla niego:evil_lol: Quote
Recommended Posts