Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie:p.
Czy Marley też tak cały rok linieje? (Bo Lenie non stop sierść stasznie wypada)
A jeśli tak to jak sprzątasz sierść z auta, odkurzasz czy masz jakiś inny sposób?

Posted

[quote name='agaciaaa']Piękne fotki z wakacji!!! :)

[url]http://images24.fotosik.pl/269/04515174090bfb86.jpg[/url] tu Marley ślicznie wyszedł :loveu:[/QUOTE]
Dziękuje:oops:
[quote name='infers1995']Mam pytanie:p.
Czy Marley też tak cały rok linieje? (Bo Lenie non stop sierść stasznie wypada)
A jeśli tak to jak sprzątasz sierść z auta, odkurzasz czy masz jakiś inny sposób?[/QUOTE]
Tak linieje cały czas, raz mniej raz więcej. Co do samochodu to zalezy którym jedzie bo jak od mamy to ma tam starą poszewke, która świetnie łapie sierść i niewiele zostaje w aucie. A jak od taty to potem się odkurza... w domu odkurzacz idzie codziennie. No i czesze pare razy dziennie naweet 2 godziny
[quote name='Domka_Czika']Super fotki :)[/QUOTE]
Dziękować
[quote name='Ania :)']Piękny Marley ! :)
A tak mnie ciekawi .. skąd się wzięło imię Marley ? :P Bo to imię jest takie oryginalne :)[/QUOTE]
Z książki:)
[quote name='Dominika1987']Ależ Marley ma fajne wakacje. I autkiem sobie pojeździ i kwiatuszki piękne poogląda. Buziaki dla czarnego misia:loveu:[/QUOTE]
To dobrze nie??

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Hej, wpadliśmy się przywitac po raz pierwszy :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Cześć! Wpadaj częściej:)
[quote name='agaciaaa']Witamy :multi:[/QUOTE]
Witam się:hand:
[quote name='Ania :)']Ahaa :) :)
Na labusiach dałam nowe fotki Andego :D[/QUOTE]
Pójde sobie pooglądać;)

Miłego dnia wszystkim!

Posted

Witamy serdecznie ;)
Marley jest taki śliiiiiiiczny :loveu:
Nie mogę się na niego napatrzeć:loveu:
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]przepraszam, że dopiero teraz was odwiedziłam[/COLOR][/SIZE] :-(

Posted

[quote name='Ania :)']Dzień dobry :D[/QUOTE]
Dzień doberek Aniu!
[quote name='judyta']Witamy serdecznie ;)
Marley jest taki śliiiiiiiczny :loveu:
Nie mogę się na niego napatrzeć:loveu:
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]przepraszam, że dopiero teraz was odwiedziłam[/COLOR][/SIZE] :-([/QUOTE]
Dziękuję:) E tam nie przepaszaj:)

Posted

[URL]http://images25.fotosik.pl/112/36cb2cad9d449ebe.jpg[/URL] - hahahaha :crazyeye::eviltong::megagrin:

[COLOR=darkred]Teraz oglądam dalej ...:loveu:[/COLOR]

Posted

[COLOR=darkred]Kurcze ! Dobrze, że nie ma narazie więcej stron :shake: Miałam straaaszne zaległości :crazyeye::crazyeye: Obejrzałam od pierwszej strony :roll:[/COLOR]

[SIZE=2][COLOR=darkred]Piękne zdjęcia :loveu: i psiurka i widoki i przyroda ... Wszystkie - suuuper :loveu: Widać, że masz i dobry aparat i talent :loveu::loveu:[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]Ten filmik też fajny :multi:[/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][/SIZE]

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Ja też z chęcią pooglądam :loveu:[/QUOTE]
Jak już dwie osoby chcą to napewno coś wstawię
[quote name='agaciaaa']Fajny filmik :)[/QUOTE]
Dziekować;)
[quote name='halgre58'][URL]http://images25.fotosik.pl/112/36cb2cad9d449ebe.jpg[/URL] - hahahaha :crazyeye::eviltong::megagrin:

[COLOR=darkred]Teraz oglądam dalej ...:loveu:[/COLOR][/QUOTE]
Śmiejesz sie z mojego ubranego chłopczyka?:mad:
[quote name='halgre58'][COLOR=darkred]Kurcze ! Dobrze, że nie ma narazie więcej stron :shake: Miałam straaaszne zaległości :crazyeye::crazyeye: Obejrzałam od pierwszej strony :roll:[/COLOR]
No to gratuluję dobrnięcia aż tutaj i dziękuję;)

[SIZE=2][COLOR=darkred]Piękne zdjęcia :loveu: i psiurka i widoki i przyroda ... Wszystkie - suuuper :loveu: Widać, że masz i dobry aparat i talent :loveu::loveu:[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]Ten filmik też fajny :multi:[/COLOR]
[/SIZE][/QUOTE]