agaciaaa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Piękne fotki z wakacji!!! :) [url]http://images24.fotosik.pl/269/04515174090bfb86.jpg[/url] tu Marley ślicznie wyszedł :loveu: Quote
infers Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Mam pytanie:p. Czy Marley też tak cały rok linieje? (Bo Lenie non stop sierść stasznie wypada) A jeśli tak to jak sprzątasz sierść z auta, odkurzasz czy masz jakiś inny sposób? Quote
Ania :) Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Piękny Marley ! :) A tak mnie ciekawi .. skąd się wzięło imię Marley ? :P Bo to imię jest takie oryginalne :) Quote
Dominika1987 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ależ Marley ma fajne wakacje. I autkiem sobie pojeździ i kwiatuszki piękne poogląda. Buziaki dla czarnego misia:loveu: Quote
Kinia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Piękne fotki z wakacji!!! :) [url]http://images24.fotosik.pl/269/04515174090bfb86.jpg[/url] tu Marley ślicznie wyszedł :loveu:[/QUOTE] Dziękuje:oops: [quote name='infers1995']Mam pytanie:p. Czy Marley też tak cały rok linieje? (Bo Lenie non stop sierść stasznie wypada) A jeśli tak to jak sprzątasz sierść z auta, odkurzasz czy masz jakiś inny sposób?[/QUOTE] Tak linieje cały czas, raz mniej raz więcej. Co do samochodu to zalezy którym jedzie bo jak od mamy to ma tam starą poszewke, która świetnie łapie sierść i niewiele zostaje w aucie. A jak od taty to potem się odkurza... w domu odkurzacz idzie codziennie. No i czesze pare razy dziennie naweet 2 godziny [quote name='Domka_Czika']Super fotki :)[/QUOTE] Dziękować [quote name='Ania :)']Piękny Marley ! :) A tak mnie ciekawi .. skąd się wzięło imię Marley ? :P Bo to imię jest takie oryginalne :)[/QUOTE] Z książki:) [quote name='Dominika1987']Ależ Marley ma fajne wakacje. I autkiem sobie pojeździ i kwiatuszki piękne poogląda. Buziaki dla czarnego misia:loveu:[/QUOTE] To dobrze nie?? Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Hej, wpadliśmy się przywitac po raz pierwszy :loveu::loveu::loveu: Quote
Ania :) Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ahaa :) :) Na labusiach dałam nowe fotki Andego :D Quote
Kinia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Hej, wpadliśmy się przywitac po raz pierwszy :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Cześć! Wpadaj częściej:) [quote name='agaciaaa']Witamy :multi:[/QUOTE] Witam się:hand: [quote name='Ania :)']Ahaa :) :) Na labusiach dałam nowe fotki Andego :D[/QUOTE] Pójde sobie pooglądać;) Miłego dnia wszystkim! Quote
jmw Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Witamy serdecznie ;) Marley jest taki śliiiiiiiczny :loveu: Nie mogę się na niego napatrzeć:loveu: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]przepraszam, że dopiero teraz was odwiedziłam[/COLOR][/SIZE] :-( Quote
Kinia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Ania :)']Dzień dobry :D[/QUOTE] Dzień doberek Aniu! [quote name='judyta']Witamy serdecznie ;) Marley jest taki śliiiiiiiczny :loveu: Nie mogę się na niego napatrzeć:loveu: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]przepraszam, że dopiero teraz was odwiedziłam[/COLOR][/SIZE] :-([/QUOTE] Dziękuję:) E tam nie przepaszaj:) Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Na pewno będę bo czarne labki to moje ulubione :loveu::loveu::loveu: Quote
Kinia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 bo czarny jest najlepszy:) Dzisiaj idziemy na spacerek z Etną;) Quote
wiq Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 tak sobie czasem podglądam, więc dzisiaj dam głos ;) flajny blablador;) Quote
Kinia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Wiesz ja tam nie mam nic przeciwko żebyś ten głos dawała częściej:) Quote
Kinia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Dobra:) To będą ale jeszcze nie wiem kiedy:) Może wieczorem.... Quote
Kinia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Chyba, że chcesz filmik:) [url]http://pl.youtube.com/watch?v=wvErA1bUML8[/url] Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Kinia']Dobra:) To będą ale jeszcze nie wiem kiedy:) Może wieczorem....[/quote]Ja też z chęcią pooglądam :loveu: Quote
halgre Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [URL]http://images25.fotosik.pl/112/36cb2cad9d449ebe.jpg[/URL] - hahahaha :crazyeye::eviltong::megagrin: [COLOR=darkred]Teraz oglądam dalej ...:loveu:[/COLOR] Quote
halgre Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [COLOR=darkred]Kurcze ! Dobrze, że nie ma narazie więcej stron :shake: Miałam straaaszne zaległości :crazyeye::crazyeye: Obejrzałam od pierwszej strony :roll:[/COLOR] [SIZE=2][COLOR=darkred]Piękne zdjęcia :loveu: i psiurka i widoki i przyroda ... Wszystkie - suuuper :loveu: Widać, że masz i dobry aparat i talent :loveu::loveu:[/COLOR] [COLOR=#8b0000]Ten filmik też fajny :multi:[/COLOR] [/SIZE][SIZE=2][/SIZE] Quote
Kinia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Ja też z chęcią pooglądam :loveu:[/QUOTE] Jak już dwie osoby chcą to napewno coś wstawię [quote name='agaciaaa']Fajny filmik :)[/QUOTE] Dziekować;) [quote name='halgre58'][URL]http://images25.fotosik.pl/112/36cb2cad9d449ebe.jpg[/URL] - hahahaha :crazyeye::eviltong::megagrin: [COLOR=darkred]Teraz oglądam dalej ...:loveu:[/COLOR][/QUOTE] Śmiejesz sie z mojego ubranego chłopczyka?:mad: [quote name='halgre58'][COLOR=darkred]Kurcze ! Dobrze, że nie ma narazie więcej stron :shake: Miałam straaaszne zaległości :crazyeye::crazyeye: Obejrzałam od pierwszej strony :roll:[/COLOR] No to gratuluję dobrnięcia aż tutaj i dziękuję;) [SIZE=2][COLOR=darkred]Piękne zdjęcia :loveu: i psiurka i widoki i przyroda ... Wszystkie - suuuper :loveu: Widać, że masz i dobry aparat i talent :loveu::loveu:[/COLOR] [COLOR=#8b0000]Ten filmik też fajny :multi:[/COLOR] [/SIZE][/QUOTE] Quote
Recommended Posts