rwpb Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Tak mi się skojarzyło z tą walką o oceny: Jasiu przychodzi radosny do domu, w ręku ma świadectwo i aż pogwizduje z zadowolenia. Ojciec po obejrzeniu świadectwa: -I z czego się tak cieszysz? Przecież tu są same 2? - Jeszcze tylko wp****ol i wakacje!!! Quote
MartynaP Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Dinka']A ja mam tak: polski- 4/5 jutro wallcze o 5 matematyka-5 historia-chyba 5 albo 4/5 przyroda 5 i walcze o 6 angielski-6 religia-6 wf-6 informatyka-5 plastyka-5 technika-5 muzyka chyba 6 Technika i muzyka to sa z 5 klasy, ale w 6 chyba tez sie licza..[/quote] :crazyeye: kujon kujon :turn-l: :evil_lol: [quote name='rwpb']Tak mi się skojarzyło z tą walką o oceny: Jasiu przychodzi radosny do domu, w ręku ma świadectwo i aż pogwizduje z zadowolenia. Ojciec po obejrzeniu świadectwa: -I z czego się tak cieszysz? Przecież tu są same 2? - Jeszcze tylko wp****ol i wakacje!!![/quote] dobre :razz: Quote
Pusiakowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='rwpb']Tak mi się skojarzyło z tą walką o oceny: Jasiu przychodzi radosny do domu, w ręku ma świadectwo i aż pogwizduje z zadowolenia. Ojciec po obejrzeniu świadectwa: -I z czego się tak cieszysz? Przecież tu są same 2? - Jeszcze tylko wp****ol i wakacje!!![/quote] Czego ty dzieci uczysz :mad:! . Przeklnestw?!?! :mad:. Nie odbry Ojciec .. jesli mozna Cie nazwac "ojcem" .! :mad: [quote name='MartynaP'] dobre :razz:[/quote] A ty dziecko takich glupot nie sluchaj :razz: . Matka ci lepszy opowie :evil_lol: . ( bez skojarzen :razz: ) . "Czemu blondynka sie cieszy ze ulozyla puzzle w 4 miesiace? bo na opakowaniu pisze "od 2 do 5 lat" . Quote
Pusiakowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dla Emilci prezencik ;) . ( zeby nie byla pokrzywdzona i zeby nie bylo klotni to kupilam ten sam prezencik :lol:) . [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/MP4.jpg[/IMG] Prosze :razz: Quote
emdziolek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [B][COLOR=darkorange]Oo jakie prezenciki:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorange]Cześć rodzinko:multi:[/COLOR][/B] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorange]a ja jestem dzisiaj smutna..[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorange]Mamo pociesz mnie:placz:[/COLOR][/B] Quote
Akadna Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Czego ty dzieci uczysz :mad:! . Przeklnestw?!?! :mad:. Nie odbry Ojciec .. jesli mozna Cie nazwac "ojcem" .! :mad: [/quote] Preszkadza ci coś? Bo mnie nie. [quote name='Martynia&Pusio']Dla Emilci prezencik ;) . ( zeby nie byla pokrzywdzona i zeby nie bylo klotni to kupilam ten sam prezencik :lol:) . Prosze :razz:[/quote] [COLOR=royalblue][I]Mój kol. ma taki sam:razz:[/I][/COLOR] [quote name='emdziolek'][B][COLOR=darkorange]Oo jakie prezenciki:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Cześć rodzinko:multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]a ja jestem dzisiaj smutna..[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Mamo pociesz mnie:placz:[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=royalblue][I]Ja mogę spróbować, tylko powiedz o co cho... jeśli już to tu ew. na priv prosz.[/I][/COLOR] Quote
emdziolek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Akadna'] [COLOR=royalblue][I]Ja mogę spróbować, tylko powiedz o co cho... jeśli już to tu ew. na priv prosz.[/I][/COLOR][/quote] [B][COLOR=darkorange]Kotek którym opiekowałam sie przez cały tydzień odszedł za TM..[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorange]Do tego Oskar - pies którego z Fundacją Emir odebraliśmy chorej babcie zmarł na cukrzyce...:placz:[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorange]do tego moja babcia leży w szpitalu - same złe wiadomości..:placz:[/COLOR][/B] Quote
Akadna Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [COLOR=royalblue][I]Na każdego przyjdzie pora... zwierzaczki teraz mają dobrze, i pod koniec życia zanały miłości...[/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I]Siostra mojej babci niedawno zmarła :([/I][/COLOR] Quote
tusia. Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='emdziolek'][B][COLOR=darkorange]Kotek którym opiekowałam sie przez cały tydzień odszedł za TM..[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Do tego Oskar - pies którego z Fundacją Emir odebraliśmy chorej babcie zmarł na cukrzyce...:placz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]do tego moja babcia leży w szpitalu - same złe wiadomości..:placz:[/COLOR][/B][/quote] :calus::calus::calus::calus: bedzie dobrze.!:calus: Quote
Pusiakowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='emdziolek'][B][COLOR=darkorange]Kotek którym opiekowałam sie przez cały tydzień odszedł za TM..[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Do tego Oskar - pies którego z Fundacją Emir odebraliśmy chorej babcie zmarł na cukrzyce...:placz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]do tego moja babcia leży w szpitalu - same złe wiadomości..:placz:[/COLOR][/B][/quote] Ojej . :-( Bedzie dobrze Emilcio!. :p Trzeba byc dobrej mysli!. Zawsze w zyciu cos sie psuje ... apotem nagle jest super!. ;) Czekajmy na lepsze dni! :p Quote
Dinka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A ja jestem szczesliwa, chociaz przedwczoraj odeszla Dina.. :placz::placz: Ale wiem, ze teraz jest jej lepiej.. A jestem szczesliwa, bo wsstko sie uklada, chociaz niedo konca... Quote
Pusiakowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Dinka']A ja jestem szczesliwa, chociaz przedwczoraj odeszla Dina.. :placz::placz: Ale wiem, ze teraz jest jej lepiej.. A jestem szczesliwa, bo wsstko sie uklada, chociaz niedo konca...[/quote] Ojej . :-( Teraz biega sobie szczesliwa za TM [*] .:loveu: A ile Dinusia miala latek? :lol: Quote
Rahl Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Dinka']A ja jestem szczesliwa, chociaz przedwczoraj odeszla Dina.. :placz::placz: Ale wiem, ze teraz jest jej lepiej.. A jestem szczesliwa, bo wsstko sie uklada, chociaz niedo konca...[/quote] Och mamusiu :-(:placz::placz::placz::placz: Quote
tusia. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Witanko ;D. Kolacje mama przyniosła :loveu:.. [IMG]http://www.junkfoodblog.com/uploaded_images/pizza-hut-double-deep-pizza-730700.jpg[/IMG] [IMG]http://www.besmart.pl/images/hamburger-i-frytki.jpg[/IMG] [IMG]http://www.bdsklep.pl/images/caprio/caprio_multiwitamina_6x2l_m.jpg[/IMG] [IMG]http://sweetmarket24.com/u/fckeditor/Image/przeglad%20prasy/zozole-rainbow.jpg[/IMG] :loveu::loveu::loveu: proszę. Quote
Pusiakowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='MartynaP']mamooo :roll:[/quote] slucham dziecko? co sie stalo? Quote
Pusiakowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='MartynaP']jestem głodna :roll:[/quote] Prosze. [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/salatella.jpg[/IMG] SMACZNEGO! :razz: Quote
gops Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ehhh kurcze czemu tylko moja mama musi uciekac z domu i wracac po kilku dniach i ja biedna niemam co jesc :razz: Quote
Pusiakowa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='gops']ehhh kurcze czemu tylko moja mama musi uciekac z domu i wracac po kilku dniach i ja biedna niemam co jesc :razz:[/quote] Poczestuj sie ;) . Martyncia napewno wszystkeigo nie zjadla :razz: . Quote
Pusiakowa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7]Heeej . [/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS]rodzinko. :loveu:[/FONT] Quote
Pusiakowa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='MartynaP']hej .........:-([/quote] czemu sie smutasz Martynsio? :-( Quote
Recommended Posts