Rahl Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Wywiezli do Irlandii :razz: . Haruje na rodzine :razz: ![/quote] myślisz... hyym... kim ty dla mnie jesteś jeżeli jestem dla ciebie ciocią? :cool3: (nie znam się na tych stryjach itp :oops:) Quote
emdziolek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ja Cie przygarne Ja! :loveu: Bede juz miala trójke dzieci :loveu: . Bo : MartynaP , Ty , i JonQuilla :loveu::loveu:! Chcesz byc mym dzieciem? :loveu: Martynko , ciesze sie ze sie podoba :) .[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]A bedziesz dobra mamusia?:razz:[/B][/COLOR] Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]A bedziesz dobra mamusia?:razz:[/B][/COLOR][/quote] Emi, Moja siostrzenica jest bdb matką :D [quote name='Martynia&Pusio']siostrzenica ;) . A moze twa matenka poszla do sklepu po cos na dzien dziecka ;). Ja juz swemu kupilam :) .[/quote] oooo.... to tylko jednemu kupiłaś ?:razz: Quote
emdziolek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']bede :razz: . (Spytaj MartynyP czy jestem zla .. ) Moge ci nawet dac prezenta na dzien dziecka :p . ( jesli bedziesz moja córka ;) )[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Aaaaaaaa to jak bedą prezenty to moge być twoją córą:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']myślisz... hyym... kim ty dla mnie jesteś jeżeli jestem dla ciebie ciocią? :cool3: (nie znam się na tych stryjach itp :oops:)[/quote] siostrzenica ;) . A moze twa matenka poszla do sklepu po cos na dzien dziecka ;). Ja juz swemu kupilam :) . Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]A bedziesz dobra mamusia?:razz:[/B][/COLOR][/quote] bede :razz: . (Spytaj MartynyP czy jestem zla .. ) Moge ci nawet dac prezenta na dzien dziecka :p . ( jesli bedziesz moja córka ;) ) Quote
emdziolek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]post mi przeskoczył na poprzednia strone. MAMUSIU DAWAJ PREZENTA:loveu::evil_lol: Bo jak nie to:mad:[/B][/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko'] oooo.... to tylko jednemu kupiłaś ?:razz:[/quote] Bo innego ine mam :razz: . ( teraz juz mam ;) ) [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Aaaaaaaa to jak bedą prezenty to moge być twoją córą:loveu:[/B][/COLOR][/quote] Ok :loveu: . Juz szukam prezentu ;) . A co bys dziecko chciala dostac .? A ile dziecina ma latek .? I jak ma na imie? :oops: Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]post mi przeskoczył na poprzednia strone.[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]MAMUSIU DAWAJ PREZENTA:loveu::evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bo jak nie to:mad:[/COLOR][/B][/quote] Nie gróz matce! :mad: . Quote
emdziolek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Nie gróz matce! :mad: .[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]A ty nie wiesz jak twoje dziecko ma na imie?:mad: Toż Emilka i lat ma 16 na karku:diabloti: A mama mła ile lat ma?[/B][/COLOR] Quote
gops Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Heej rodzinko ![/I][/COLOR][/quote] elo matka :diabloti: cos slodkiego bys wyczaila bo mi glodno :razz: Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]A ty nie wiesz jak twoje dziecko ma na imie?:mad:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]Toż Emilka i lat ma 16 na karku:diabloti: A mama mła ile lat ma?[/COLOR][/B][/quote] Jak to niewiem , wiem :D:D:D:D . Matka ma 12 latek :lol: . To co chcesz na tego prezenta? :p Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='gops']elo matka :diabloti: cos slodkiego bys wyczaila bo mi glodno :razz:[/quote] A przypominalas matce , ze dzien dziecka byl ? :razz: Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ciociu Asiu ( Asia&gordonisko ) . Bardzo Cie prosze zebys zaopiekowala sie moimi dziecmi :loveu: . MartynaP , emdziolek , JonQuilla . Poniewaz wyjezdzam na wycieczke :loveu: . Dzieci kochane sluchajcie sie ciotki!. :p Ciotka jest bardzo dobra :loveu: ,. Bede za wami tesknila!. :lol: Bede 06.06.08 ;) . Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ciociu Asiu ( Asia&gordonisko ) . Bardzo Cie prosze zebys zaopiekowala sie moimi dziecmi :loveu: . MartynaP , emdziolek , JonQuilla . Poniewaz wyjezdzam na wycieczke :loveu: . Dzieci kochane sluchajcie sie ciotki!. :p Ciotka jest bardzo dobra :loveu: ,. Bede za wami tesknila!. :lol: Bede 06.06.08 ;) .[/quote] Oooooczywiście :diabloti::diabloti: Dzieci będą pod najlepszą opieką zaraz po mamusi :p Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Oooooczywiście :diabloti::diabloti: Dzieci będą pod najlepszą opieką zaraz po mamusi :p[/quote] dziekuuje :loveu::loveu: . Quote
MartynaP Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ciociu Asiu ( Asia&gordonisko ) . Bardzo Cie prosze zebys zaopiekowala sie moimi dziecmi :loveu: . MartynaP , emdziolek , JonQuilla . Poniewaz wyjezdzam na wycieczke :loveu: . Dzieci kochane sluchajcie sie ciotki!. :p Ciotka jest bardzo dobra :loveu: ,. Bede za wami tesknila!. :lol: Bede 06.06.08 ;) .[/quote] będziemy grzeczne :oops: a gdzie to mamusia jedzie bez dzieci?? mamy nadzieje ze będa pamiatki z wycieczki :roll: Quote
emdziolek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Jak to niewiem , wiem :D:D:D:D . Matka ma 12 latek :lol: . To co chcesz na tego prezenta? :p[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Coo?:crazyeye: ja mam mieć młodszą matkę?:crazyeye: to ty możesz byc moją córą:evil_lol::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
gops Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']A przypominalas matce , ze dzien dziecka byl ? :razz:[/quote] zapomnialam :diabloti: mamooooooooooooooooo a wie Ty ze byl dzien dziecka ?????????????? gdzie prezent?????? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Akadna Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [COLOR=royalblue]a [I]tutaj[/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I][img]http://baginski.eu/wblog/images/20070608_161244_Brevas.jpg[/img][/I][/COLOR] [I][COLOR=#4169e1]:evil_lol:[/COLOR][/I] Quote
gops Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 bleeeeeeeeeeee cebula :roll::roll::roll::roll::roll: :placz: nie lubie chyba ze z grilla :diabloti: Quote
Akadna Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [COLOR=royalblue][I]dziecko to figa jest :o[/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I]Kella gotowa[/I][/COLOR] Quote
gops Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]dziecko to figa jest :o[/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I]Kella gotowa[/I][/COLOR][/quote] wyglada jak cebula :diabloti: zaraz spojze na kelluche ;) Quote
Recommended Posts