Akadna Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Rodzinka jest! :multi:[/SIZE][/FONT][/quote] [COLOR=royalblue][I]i z czego się tu cieszyć:roll: stara jestem, dzieci narmic trza, kieszonkowe dawać... no prosze was..:shake:[/I][/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]i z czego się tu cieszyć:roll: stara jestem, dzieci narmic trza, kieszonkowe dawać... no prosze was..:shake:[/I][/COLOR][/quote] ale ja sie ciesze ze moja rodzinka jest :) . A ja chyba do Ciebie nie naleze .? :razz: :eviltong: . [B][I][U]OBIAD NA POPRZEDNIEJ STRONIE! ;D[/U][/I][/B] Quote
gops Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]i z czego się tu cieszyć:roll: stara jestem, dzieci narmic trza, kieszonkowe dawać... no prosze was..:shake:[/I][/COLOR][/quote] nie no matka wrocila i jeszcze narzeka ciotka mnie karmic musiala :placz: kieszonkowe juz powinno byc wczoraj :diabloti: Quote
Akadna Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='gops']nie no matka wrocila i jeszcze narzeka ciotka mnie karmic musiala :placz: kieszonkowe juz powinno byc wczoraj :diabloti:[/quote] [COLOR=royalblue][I]wydałam:diabloti: mam 5 nowych bluzek i portfel :evil_lol:[/I][/COLOR] Quote
MartynaP Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']25 ?! . To masz mloda matke .:eviltong: 12 latek mam :razz: . Córka , obiad :p . i dla tych co rodzice o nich nie dbaja to podzielcie sie ;) . [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/1makaron.jpg[/IMG] [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/1makaroon.jpg[/IMG] [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/1makarooon.jpg[/IMG] Jesli wszystko zjedzone to prosze .. [SIZE=5]DESER! [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/1deser.jpg[/IMG][/SIZE] [SIZE=5]SMACZNEGO! :razz: :diabloti: .[/SIZE][/quote] przepraszam mamo ale dopiero teraz zjadlam :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='MartynaP']przepraszam mamo ale dopiero teraz zjadlam :eviltong:[/quote] O 1 w nocy obiad jesc . :mad: ale co tam wazne ze sie najadlas dziecko :p . Pzredstawie ci rodzinke ;] . rodzinke jak narazie mamy mala .. Babcie masz: cocker a ciocie: anmi0 a kuzynów nie znam . :diabloti: Spytaj ciotki . :lol: Quote
MartynaP Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']O 1 w nocy obiad jesc . :mad: ale co tam wazne ze sie najadlas dziecko :p . Pzredstawie ci rodzinke ;] . rodzinke jak narazie mamy mala .. Babcie masz: cocker a ciocie: anmi0 a kuzynów nie znam . :diabloti: Spytaj ciotki . :lol:[/quote] a tatusia niema :shake: Quote
Akadna Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']O 1 w nocy obiad jesc . :mad: ale co tam wazne ze sie najadlas dziecko :p . Pzredstawie ci rodzinke ;] . rodzinke jak narazie mamy mala .. Babcie masz: cocker a ciocie: anmi0 a kuzynów nie znam . :diabloti: Spytaj ciotki . :lol:[/quote] a cocker ma mamę MealyAngel, która jest moją siostrą. [quote name='MartynaP']a tatusia niema :shake:[/quote] Ale masz wujka ;) [mojego męże znaczy sie] Quote
Pusiakowa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='MartynaP']a tatusia niema :shake:[/quote] niestety nie ma :shake: . Akadna to kim ty jestes.? :razz: dla mnie Quote
Akadna Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']niestety nie ma :shake: . Akadna to kim ty jestes.? :razz: dla mnie[/QUOTE] [COLOR=royalblue][I]Ciocią jestem[/I][/COLOR] [I][/I] [I][COLOR=#4169e1]jeszcze moje córki:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]Gops, Pimpek, Anne, Ola164[/COLOR][/I] Quote
tusia. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ola164 byla moja corka. chyba ze o czyms nie wiem. :evil_lol: Quote
MartynaP Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Akadna']a cocker ma mamę MealyAngel, która jest moją siostrą. Ale masz wujka ;) [mojego męże znaczy sie][/quote] to dobrze zawsze to jakas meska reka do wychowania :evil_lol: Mamuska jutro dzien dziecka....:roll: Quote
Pusiakowa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='MartynaP']to dobrze zawsze to jakas meska reka do wychowania :evil_lol: Mamuska jutro dzien dziecka....:roll:[/quote] Spokojnie Martyncio ;) . Dam Ci cos jutro , bo dzis juz nie mam sily :shake: . a i tak juz schodze ... DOBRANOC RODZINKO . ;* Quote
MartynaP Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Spokojnie Martyncio ;) . Dam Ci cos jutro , bo dzis juz nie mam sily :shake: . a i tak juz schodze ... DOBRANOC RODZINKO . ;*[/quote] zmeczona jestes :calus: moje biedniątko.:lol: Quote
Rahl Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Hej ha rodzinkko!! :loveu: Dostałam na koniec roku 6 z anglika :multi::multi::lol: Quote
Rahl Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='rwpb']6 z anglika? I piszesz po polskiemu?[/quote] hi hi ;) :) :) Quote
Pusiakowa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Trzymaj Drogie dziecko :lol: : [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/MP4.jpg[/IMG] Mam nadzieje ze sie podoba? :p Quote
emdziolek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]A moze ktoś mnie przygranie?:diabloti:] bede grzecznym dzieckiem i bede kochać swoja mamusie:diabloti: ps. Mam siostre [/B][B]JonQuille:razz:[/B][/COLOR] Quote
Akadna Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]A moze ktoś mnie przygranie?:diabloti:] bede grzecznym dzieckiem i bede kochać swoja mamusie:diabloti: ps. Mam siostre [/B][B]JonQuille:razz:[/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=royalblue][I]Musze się spytać gops :diabloti: bo połowa moich córek się nie odzywa :([/I][/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]A moze ktoś mnie przygranie?:diabloti:][/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]bede grzecznym dzieckiem i bede kochać swoja mamusie:diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ps. Mam siostre [/COLOR][/B][COLOR=darkorange][B]JonQuille:razz:[/B][/COLOR][/quote] Ja Cie przygarne Ja! :loveu: Bede juz miala trójke dzieci :loveu: . Bo : MartynaP , Ty , i JonQuilla :loveu::loveu:! Chcesz byc mym dzieciem? :loveu: Martynko , ciesze sie ze sie podoba :) . Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 A mojej mamuni coś nie słychać :-( Mamo, gdzie jesteś:placz: Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']A mojej mamuni coś nie słychać :-( Mamo, gdzie jesteś:placz:[/quote] Wywiezli do Irlandii :razz: . Haruje na rodzine :razz: ! Quote
Recommended Posts