Gaudi Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A czy ktoś miał do czynienia z Marią Bruską? Quote
asia_i_bora Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Gaudi']A czy ktoś miał do czynienia z Marią Bruską?[/QUOTE] sędzina szybka, nawet bardzo, ledwo doszłam do stolika już miałam opis. natomiast BOBa długo nie mogła wybrać, szczegołowo oceniała i w statyce i w ruchu. Jak w kolncu przyznala uzasadnila swoj wybor dokładnie, zarówno zwyciezcy, jak i pozostałym. Quote
Shanara Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Gaudi']A czy ktoś miał do czynienia z Marią Bruską?[/quote] Sędziowała nas w Jeleniej Górze: zorganizowana,lubi porządek na ringu, wkurza ją jeśli psa wystawia więcej niż jedna osoba (zamienianie sie na ringu wystawiajacych odpada),wystawiający i pies musza być przygotowani do wystawy- raczej jej sie nie spodoba "sponton" na ringu.:shake: Dużą uwage zwraca na anatomię,ogląda psa ze wszystkich stron (ale nie obmacuje)...ocenę uzasadnia.Ogólnie "fajna babka", sympatyczna..i chetnie do niej jeszcze pojadę. p.s. może znowu da nam BoB'a :cool3: Quote
Goldenka 02 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Gaudi']A czy ktoś miał do czynienia z Marią Bruską?[/quote] ja znam ją tylko z MP ale moge powiedziec ze jest raczej sympatyczna i wyrozumiała dla psów. ogólnie sprawia wrażenie dość poważnej i konkretnej:lol:. Quote
Zuza i Noddy Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A co możecie powiedzieć o Marii Bruskiej? Quote
asiol Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 O Marii Bruskiej: Goldenka 02- "ale moge powiedziec ze jest raczej sympatyczna i wyrozumiała dla psów. ogólnie sprawia wrażenie dość poważnej i konkretnej:lol:." Shanara- "Sędziowała nas w Jeleniej Górze: zorganizowana,lubi porządek na ringu, wkurza ją jeśli psa wystawia więcej niż jedna osoba (zamienianie sie na ringu wystawiajacych odpada),wystawiający i pies musza być przygotowani do wystawy- raczej jej sie nie spodoba "sponton" na ringu.:shake: Dużą uwage zwraca na anatomię,ogląda psa ze wszystkich stron (ale nie obmacuje)...ocenę uzasadnia.Ogólnie "fajna babka", sympatyczna..i chetnie do niej jeszcze pojadę." asia:)- "sędzina szybka, nawet bardzo, ledwo doszłam do stolika już miałam opis. natomiast BOBa długo nie mogła wybrać, szczegołowo oceniała i w statyce i w ruchu. Jak w kolncu przyznala uzasadnila swoj wybor dokładnie, zarówno zwyciezcy, jak i pozostałym." Quote
magat Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']A co możecie powiedzieć o Marii Bruskiej?[/quote] Lubi psy z dobrym ruchem raczej nie cięzkie, dużą wagę przykłada do sposobu wystawiania i zachowania się psa na ringu Quote
Zuza i Noddy Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Wielkie dzięki za odpowiedź, będzie sędziowała MP w Łodzi, więc będę musiała dobrze poćwiczyć. Quote
Goldenka 02 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']A co możecie powiedzieć o Marii Bruskiej?[/quote] na prawdę fajna ;) Quote
Zuza i Noddy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=17432"]Goldenka 02[/URL] a jakie najczęściej figury na MP daje? Quote
Olka_Olga Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ja bylam u niej kilka razy. najwiecej razy dawala L i T Quote
Goldenka 02 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Tak, często daje literę T, czasem ze zmianą miejsca. Quote
Atkaaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Goldenka 02']Tak, często daje literę T, czasem ze zmianą miejsca.[/quote] z jaką zmianą miejsca?!:crazyeye::diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Sędzia zmienia miejsce. W Łodzi pani Bruska dała tylko w eliminacjach I i w finale L. Quote
malaga25 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wznowie pytanie, a chodzi mi głównie o mollosy. Jak ocenia, jakie typy lubi, czy to "stomatolog" czy interesuje sie głównie zgryzem?? :oops::oops: PLEASE :placz: Quote
haker11 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Bardzo fajna babka, nie jest dętystką. Zwraca uwagę na ruch i front psa(przynajmniej u nas tak było). Dokładny opis i co dla mnie ważne uzasadnia swoje wybory! Quote
Atkaaaa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Super babka! Bardzo miła i w porządku. NaM też dała literę "T" ZE ZMIANĄ MIEJSCA xD Quote
Rosagos Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='magat']Lubi psy z dobrym ruchem raczej nie cięzkie, dużą wagę przykłada do sposobu wystawiania i zachowania się psa na ringu[/quote] Ja byłam u Bruskiej 2 razy na MP bardzo ją lubię poniważ dostałam 2 razy 2 miejsce chociaż była duża konkurencja a tak poza tym to na MP często daję T oraz L równo z inną osobą. Quote
Rosagos Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Gaudi']A czy ktoś miał do czynienia z Marią Bruską?[/quote] chciałam cytat do tego Quote
alice101 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 a czy to dentystka? czy sprawdza braki p1 czy zgryz jej nie interesuje? Quote
Juta Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Nas oceniała kilka razy. Każdorazowo z innym psem. Jeśli P1 w danej rasie nie jest pożądane to ok. Ale jeśli ma być to polecisz, gdy Twój pies go nie ma. Zwraca uwagę tak na ruch, tak na anatomię jak i na przygotowanie oraz klasę w prezentacji. Jeśli masz psa z brakami czy wadami, z którym musisz coś "wyjeździć" to zapewne u niej tego nie "dojeździsz" :evil_lol: Quote
alice101 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 wyjezdzic nie mam juz co za bardzo nie chce w kl championow wyleciec za braki p1 choc chyba w molossach nie wymagane:evil_lol: Quote
Juta Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Nie mam pojęcia. Nie znam wszystkich ras:loveu::eviltong: Ale jeśli w Twojej rasie nie jest wymagane to ok. A jaką masz rasę? Quote
Recommended Posts